Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekshibicjonista

Czy sa wsród was ekshibicjoniści?

Polecane posty

Gość ekshibicjonista

Czy ktoś z was próbował tego,a moźe rajcuje go być podglądanym?

Gość ekshibicjonista
ja to robie dość często,dzisiaj na przykład jechałem pociągiem z fajną laska a byłem w krótkich spodenkach z szerokimi nogawkami.Poszedłem do wc i zdjąłem gatki tak źe jak siedziałem naprzeciw niej to widziała mojego wacka.Co chwilke widziałem ze spogląda a ja niby spałem ale kątem oka widziałem.Byłem tak podniecony źe mój wacek natychmiast urósł ,czułem jak rośnie i posuwa sie pod nogawka .Co myślicie,co ona czuła? gdyby ją to raziło to by zmieniła miejsce a ona siedziała.

Gość pewnie chciała cie wziasc
na ostro

Gość SOKista
nastepnym razem ja ci pokaze swoją PAŁE !

Gość upppp

Gość ekshibicjonista
dzisiaj mam teź ochote pokazać co nie co.Pójde chyba do parku i teź w samych krótkich spodenkach tak źeby mi wystawał prrzez nogawke i usiąde naprzeciw jakieś fajnej laski.

Gość napakony
a ja lubię sie opalać bez gatek . jak przechodzą jakieś dziewczyny to mnie bierze

Gość adex71
No jestem akshibicjonistą, ale wcale nie czuję się z tym szczęśliwy. Próbowałem się nawet leczyć i g... z tego wyszło :-/. Walcze i przegrywam. Raz jest mi lepiej raz gorzej.

Gość kitajec
A ja chodze do sauny dla naturystów i tam każdy widzi mojego wacka. Raz byłem w parku i widziałem nastolatki jak podglądały faceta w krzakach. Machnołem na nie ręka by podeszły. Powiedziałem im że z chęcia pokaże jak sie masturbuje a one ze spoko ale to kosztuje 10zl. Poszlismy w krzaki moje podniecenie było tak wielkie ze pare ruchów reki i strzeliłem. Od tamtej pory spotykamy sie do czasu do czasu i każdy jest zadowolony. Acha dodam ze one tez pokazuja swoje cipulki.

Gość on200
kitajec, ekshibicjonista, bardzo fajne akcje!!

Gość ekshibicjonista
A wczoraj wieczorem usiadłem do kolacji w tych samych spodenkach naprzeciwko ojca. Widziałem jak spoziera na moją nogawkę i pała omal nie rozerwała mi spodni dopóki mój wzrok nie spoczął na szortach ojca. Teraz już wiem skąd mam te skłonności :) Uścisnęliśmy się serdecznie, tato poklepał mnie przyjaźnie w ramię i zasiedliśmy razem naprzeciw zawzięcie szydełkującej babci a nasze peny sterczały jak słupy wysokiego napięcia. No ubaw mieliśmy po pachy :)

Gość kitajec
Piszcie o swoich doświadczeniach ekshibicjonistycznych. Drogie Panie rozumie ze nagi facet w krzakach budzi w was strach albo odraze. Ja jednak spacerujac kiedys po parku zostałem zaczepiony przaz pania w wieku około 60 lat. Powiedziała mi ze lubi młodych męźczyzn jak pokazują swoje ptaszki. Poszlismy w ustronne miejsce ,gdy tam szlismy bardzo sie podnieciłem. Na miejscu obnażyłem sie i zaczołem walić. Pani aż oczy zabłysły na taki widok. Zapytała czy może potrzymać mi jądra, nie miałem nic przeciw. Nie trwało to długo trysnołem bardzo mocno. Po wszysytkim pani powiedziała że czesto przychodzi do tego parku po to by popatrzeć na ekshibicjonistów. Następnego dnia poszliśmy do jej mieszkania, a mieszkała 5 min drogi od parku. Oczywiscie rozebrałem sie ze wszystkiego i chodziłem nago. Pani obejrzała mnie bardzo dokładnie co bardzo mnie podnieciło. Zaczołem sie onanizować, znowu nie trwało to długo, trysnołem szybko. Spotkaliśmy sie jeszcze pare razy, potem kontakt sie urwał. Sa jednak kobiety które nie boją sie nagiego faceta w krzakach tylko rozumieja jego potrzeby.

Gość Strach sie bac ....
Piszcie , piszcie to PROWOKACJA ! A , jutro o 6 rano bedzie puk , puk do drzwi ! PROKURATOR WYTLUMACZY CI TO !

Gość sexfan
Mi kiedyś spadł przypadkiem ręcznik w szatni na basenie jak sprzątaczka wycierała podłogę. Gapiła się na mnie nagiego i bardzo mnie to podnieciło, ale nie wiem skąd ona się tam wzięła??? Może lubi oglądać?

Gość sexmisiu
witam was ja to często robie jadac w aucie i czekam tylko aż ktos zwruci na mnie uwage zwłaszcza dziewczyny jadące autobusem często też chodze po parkach moze są jakieś dziewczyny z lubuskiego lub dolnosląskiego?

Gość dr.hitch
A co byście powiedzieli na założenie jakiegoś forum wewnętrznego (zamkniętego) - do którego dostęp byłby dość zaostrzony - by osoby postronne nie miały do niego dostępu. O tematyce właśnie ekshibicjonizmu czy naturyzmu. Bo takich ludzi jest sporo wbrew pozorom. Gdzie można by było się powymieniąc informacjami między innymi jak sobie z tym radzić. Bo każdy kto ma z tym problem poza poradniami seksulogicznymi czy psycho-terapełtycznymi nie ma możliwości porozmawiania z osobami o tym samym problemie. Wszędzie się mowi że to się leczy - ale nie ma stwierdzonego ani jednego przypadku wyleczalności z tego. A takie forum mogło by trochę działać jak grupa wsparcia :D Jak coś to pisać na do mnie na maila.

Gość Exhflash
Cześć, jRównież jestem exhibicjonistą.Chętnie pogadam z kimś lubiących to samo co ja; piszcie!!!

Chetnie pokaze kutasa jakiejs pani z wrocka,caly pokazik az do spustu. Kontakt na meila:-):-*

Chetnie pokaze kutasa jakiejs pani z wrocka,caly pokazik az do spustu. Kontakt na meila:-):-*

Gość tym razem ona
bardzo bym chciala popatrzec na onanizujacego sie faceta, ba najchetniej kilku. po prostu tak dla samego patrzenia, podniecil by mnie ten widok, nie chcialabym ich dotknac ani nic, tylko patrzyc. podejzewam ze bym sei tak podnicila, ze zaczelabym sie sama dotykac, a ekshibicjonista moglby sobie patrzec tez, jakby go to intresowalo ;)

Gość tym razem ona
gdyby mi sie przytrafila taka frajda w pociagu, ze naprzeciwko siedzacy facio mimochodem odslania siusiaka, to mur beton polozylabym sobie na kolanach jakis sweter i pod nim zaczela sie onanizowac. albo jakbym miala spodniczke, to rozchylilabym nogi, zeby sobie tez patrzyl na moja soczysta pipcie ;)

Tym razem ona jak Ty mnie podniecilas,penis nabrzmial i przyjemnie wyplynal soczek z niego:-) taki uklad bylby idealny co piszesz,marzeni wprost,zrobilbym dla Ciebie taki pokazik trzepania ze szok:-*

Gość tym razem ona
ale by bylo fajnie :)

Gość ekshibicjonista
nadmienię, że lubię też onanizować się w zoo, szczególnie przed klatką z małpami szerokonosymi :classic_cool: Widok ich rozdętych nozdrzy powoduje u mnie nagłe naprężenie w okolicach krocza, a gdy rzucają w mnie kawałkami banana nagle dochodzę, spuszczając się mocnym strumieniem do pobliskiego kosza na śmieci :classic_cool:

Gość tym razem ona
najlepiej by bylo w parku, dodatkowo ten strach, ze ktos moze zobaczyc. nieraz jadac autem sie masturbuje i co prawda nikt nie widzi tak nisko, gdzie jest moja reka i co robi, ale patrze wtedy na twarze ludzi i sam fakt, ze widza moja podniecona osobe z mina prawdopodobnie ukazujaca orgazmiczne odczucia mnie podnieca :D

Gdy dojezdzam codzien do pracy pociagiem a naprzeciwko siada jakas laska,zamykam oczy i wyobrazam sobie ze jestem nagi,kutas mi zaczyna puchnac w dzinsach(nie mam bielizny) katem oka wtedy obserwuje czy wzrok padl na krocze i z zadowoleniem patrze ze jest zainteresowanie,wtedy moj maly malo nie chce wyskoczyc,niby delikatnie zakrywam ale tak aby widziala,boskie uczucie. Wroclaw polecam sie