Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczkaaa88

NASTOLATKI W NIEMCZECH-JAKIE SA???

Polecane posty

Gość Brrrrrr
To prawda, ze w Polsce tez znajdziemy dziewczyny pozbawione gustu, ale nie w takiej ilosci! Tutaj przez caly dzien trudno spotkac takie 'elegantki' jak w Niemczech zaledwie w kwadrans. Niedawno widzialam w ciagu okolo 30 minut przynajmniej dwie takie, ze kopara opadla ... Dama nr jeden: nawet szczupla, fajna figura, ALE: tlenione wlosy - czubek plus kucyk, a pod spodem zafarbowane na jaskrawo rozowo ... Do tego masa kolczykow w uszach i tatuaz na pol ramienia. Ubrana byla nawet ok, ale calosc wygladala ... sami sie domyslcie. Dama nr dwa (spotkana zaledwie 2 kwadranse pozniej): ubrana w stylu emo, ciuchy typowe dla mlodych znudzonych Niemek: wygladaly jak z lumpeksu, ale pewnie kosztowaly grube siano. najlepsza byla jednak fryzura: panna miala bowiem blond wlosy, z ktorych wyrozniala sie jedynie grzywka ... rowniusienko zafarbowana na czarno ... Tak jak wspominalam, u nas tez znajdziemy okazy, ale nie w takiej ilosci ...

Gość Brrrrrr
Warto tez wspomniec o chlopcach ... takich fryzur to nigdzie nie spotkacie na miescie, jak w Niemczech ... zele tylu shockwave musza sie tu sprzedawac jak srajtasma za komuny. Asymetryczne grzywki, poldlugie wlosy ukladane na zel na styl "rozwiany" ...

Gość w góóóóręęęę

Gość hej siup zmiana dup

kolezanka nie miala racji. kolezanka nastraszyła mnie, że w Niemczech imprezy, seks, papierosy, narkotyki to chleb powszedni!?? Mieszkam w niemczech od 2 lat! I wcale tak nie jest.. papierosy?? owszem, ale tylko, jak chcesz. a na ciuchy nie zwracaja uwage. nie martw sie;) dobrze przyjmuja nowych.:) a kol. lepszeniz w poslce. napisz do mnie na gg 5987888

Ale nie patrzy sie na wyglad. ja mam w klasie jedna polke. i wiele dziewczyn z opsiu. a nieraz dziwnie wygladamy. dresy itp. ale nieraz tak czeba bo na wf. nie wolno miec krotkich spodenek. sle ogolnie sa ok. i chlopcy miodzio ;)=*=*=*

i tez mam roz i fiolet pasemko.. a w polsce i tak mnie lubia jak kiedeys ej ty, co masz ten problem!! napisz do mnie na gg 5987888 poklikamy:} napisze ci wiecej:} a z papierochami sie nie martw --- u mnie w klasie wszyscy pala, a ja nie chce.. i to akceptuja:)

szwabydogazowni po co wy to szwabow jezdzicie? niedosc ze sa pusci i glupi, to jeszcze sie z nas smieja. nie prawda.. moje kol. niemieckie se na mecz polska niemcy namalowaly polskie flagi i darly sie po niemcu: Niemcy to huje, debile, cipy!! Przegramy!! Przegramy!! Polska wygra..!! Ale nie wyszlo im ;]

niemki jak i polki, wszedzie roznie. ale sa i bardzo spokojne, dobrze wychowane, kulturalne. sa napewno bardziej pewne siebie i wyzbawione kompleksow, w wiekszosci. obojetnie czy gruba czy chuda. ale zazwyczaj te grube to pochodza ze slabych rodzin, niewyksztalconych, asocialnych. niezgodze sie.n iemki jak i polki, wszedzie roznie. ale sa i bardzo spokojne, dobrze wychowane, kulturalne. - zgadzam sie z tym, sa napewno bardziej pewne siebie i wyzbawione kompleksow, w wiekszosci. obojetnie czy gruba czy chuda - tutaj tez. ale teraz mi sie nie podoba. mam jedna gruba kolezanke w klasie, i pochodzi z normalnej dobrej wyksztalconej rodziny. co ma otylosc do wyksztalcenia? to wszystko przez 10000 mcdonaldow itp. w jednym miescie!

Gość ----------ja..................
tez mieszkam w de. i pierdolicie takie glupoty... tak jak w kazdym wiekszym miescie w pl.spotyka sie rozne osoby tak i tu w de.moim zdaniem,niemki dbaja o siebie-sa tez takie co nie dbaja,prawda.ale tak samo w polsce jest... wiec nie pierniczcie glupot.a ty wyzej z jakiego miasta jestes??

Gość oi
to że sie ruchają jak króliki to pieknie świadnczy :D zwykle ścierwo.. pewnie na 15lat juz sie kurwia. ja niedługo jade do niemiec i biore cały sprzecik potrzebny do rozgromienia na kaput minium 5niemców. ja im pokaże kto jest lepsza rasa niemieckie ścierwa :D a jak jakiś polak tam jedzie to nie dawać sie a jak żartuja to krzesełkiem lub czymkolwiek w łeb ich.. a polki wiadomo że lepsze :) napewno nie te w stylu dody ale te normalne bo tak takich niema. ale powiem wam że lepsze na ukrainie =) przynajmniej tam dziewce i ładne jak cholera

Gość oi
a niemki napewno też są ładne nie tak czesto spotykane jak tu chociaz tutaj radko a panny tez jebniete sie robia

Gość gość
Dziwie sie tym komentarzom. Zyje w Niemczech wiele lat, ukonczylam tutaj rowniez Studia i nie spotkalam sie z ta rzekoma rozwiazloscia. Jestem skromna dziewczyna i pochodze z malego polskiego miasteczka. W Niemczech na studiach znalazlam przyjaznie, poniewaz ludzie tutaj sa rozni, tak jak rozne sa rodziny. Znam rodziny bardzo religijne, wielodzietne, nastawione ludzko do kazdego. A i takie ktore sa egoistyczne i niesympatyczne jako ludzie. Jesli bedziesz miec kontakt z Normalanwender niemiecka rodzina, to nie sadze, by mialo Cie spotkac cos zlego. Masz zle nastawienie. Nie ma czegos takiego jak wspaniala polska i okropny niemiecka mlodziez. Wszedzie sa podobne,problemy. Po prostu otworz sie na ludzi i badz czujna. Gdybys wyladowala na koncu Polski u jakiejs rodziny, moglabys tez sie Martwic na zapas. Ciesz sie na nowe doswiadczenie a bedzie dobrze, jesli nies podoba ci Sie, to tez nie koniec swiata. Ludzie tutaj naprawde tak jak w Polsce sa bardzo rozni i mlodziez tez. Powodzenia.

Gość gość
odpowiedz troche nie na czasie... spoznilas sie 6 lat ;)

Gość gośćklara
Tamtejsze dziewczyny są wyluzowane nie wszystkie ,ale uważaj na facetów bo tam panuje inna kultura ,relaks,znajomości ,narkotyki wszędzie i sex .ale dzis gorąca ? Pamiętaj nie ufaj tam facetom są mili ale to klamcy ,jeśli chcesz wybrać się tam na spacer to nie po nocy bo jest nie bezpiecznie spotkaj się przy rodzinie z kolego to będziesz bezpieczna ? Pamietaj nie ufaj facetów? Bo to klamcy u pili by cię niepij niceγι co ci zaproponują to moja rada mądrej i przebieglej kobiety zagranicznej ? Pamiętaj żadnego alkoholu dla twojego dobrą i zdrowia ? Zapamiętaj moje słowo dziewczyną ja jestem niemka od ciebie o wiele starsza ? Ale przenigdy i nigdy nie ufam facetom bo zawsze chodzi im tylko o łóżko czyli o sex ? Zapamiętaj moje rady najmłodsza polko nie ufaj facetom do końca ?i nie pij to co ci zaproponują bo mogli by cię zgwałcić .bo tam niemcy te państwo jest wyluzowane za bardzo nie ma tam dyscypliny ,jedynie w szkole ? Powiedz że jesteś nie pijaca polką ? Facet niemiec to zrozumnie i przestanie nalegac żebyś piła alkohole ? Bo w niemczech jest do.wyboru alkoholow .to tyle i nie ufaj bo wpakujesz się w bagno i z niego nie wyjdziesz !

Gość gośćklara
Ja kobieta zagraniczna wiem więcej o facetach niż ty młoda naiwna kobieta z polski . Ja niemka strsza wiem co to cierpienie i bagno miałam dużo adoratorow do ręki ja niemka ale każdy adorator okazał się lajza i kobieciazem dlatego mężczyznom nie ufam może jestem egoistka ale to dla mojego dobrą zucilam ich wiem że doborze postanowiłam!! ja wiem więcej o życiu ? Niż ty polko nastoletnia jeszcze gowniara która ma sporo nauki ! Ja niemka z tarsza. Też mam sporo nauki nie tyle co nastoletnie dziewczyny maja ?zajmuje ja Sie niemka roznymi rodzajami dokumentow co mu sie w zyciu przydaja .umowa niemcy jest tylko na 2 miesiace ,puzniej trzeba ja zmienic !mam rozne zajecia zdecydowanie ja starsza niemka ! I obowiazki .poznaje teraz rozne dokumenty ,spisuje liczniki .przetlumaczam dokumenty ,sprawdzam umowy .ide na sniadanie ale goraca musze sie wody na pic ,jezykow sie tez ucze to mike hobbi jak gotowanie .le like coking .sprawdzam nowosci kosmetyczne moze byc firms bales ,puzniej sobie kupie puder innej marki dobrze kryjacy ja niemka ,bo mie ludzie do okola stale obserwoja nawet jak jestem uczesana ja starsza kobieta niemiecka ?z kadej strony jestem obserwowana ,hsu jest cieplo chodze W sukience ,teraz bedzie mozna sie opalac W bikini ale tylko siedzac . Puder W kamieniu tez jest dobry

Gość ada49
To jedź ? Ale polskie dziewczyny są nie odpowiedzialne ? Trochę zwariowane ? Są różne od kobiet zagranicznych ? Chodzą polki po dyskotekach i ciort wie gdzie jeszcze ? Wiemy to z informacji o rodzinach polskich ? I piją alkohol na potęgę ? Kobiety zagraniczna nie dawno się dowiedziały co polskie kobiety wyprawiaja szwendajac sie w szędzie nawet po nocnych klubach ? Można po szaleć ale z umiarem ? I z głowa !

Gość katarina34
To jedź ? Ale polskie dziewczyny są nie odpowiedzialne ? Trochę zwariowane ? Są różne od kobiet zagranicznych ? Chodzą polki po dyskotekach i ciort wie gdzie jeszcze ? Wiemy to z informacji o rodzinach polskich ? I piją alkohol na potęgę ? Kobiety zagraniczna nie dawno się dowiedziały co polskie kobiety wyprawiaja szwendajac sie w szędzie nawet po nocnych klubach ? Można po szaleć ale z umiarem ? I z głowa !

Gość katarzyna 55
Niemcy wpadna ? Kicia gepardzia sie cieszy ? Jeszcze się na czekam przed piątkiem muszę spadać bo z now sluby polskie ,po nich wrócę ! To zdjęcia po oglądamy germany ? Rano muszę wstać ?