Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owiedka21

skad w ludziach tyle nienawisci na tym forum?

Polecane posty

zastanawiam sie skad to sie bierze? zakladam temat,wpisujemy sie,wymieniamy opiniami i doswiadczeniami, po czym za chwile wlacza sie do rozmowy i krytykuje... \"jedzie po nas\" niewiadomo za co? nierozumie, jak mnie cos nie interesuje to nie czytam, juz nie mowiac o glupim komentowaniu..... oczywiscie mozna wyrazic inne zdanie i skrytykowac,ale wiele osob nie ma tu wyczucia taktu.... (juz nie moge sie doczekac tych zjadliwych komentarzy)

zgadzam sie z tobą , takie zmije tu są co niektóre ze szok,, upatrzyly sobie np, mame trojeczki i jada po niej rowno a kobieta urodzila chyba ze 2 tyg temu i jej nie ma ,, kobiety opamietajcie sie , czy do swoich dzieci tez jestescie takie nie mile

Gość
a ja sie z tobą zgadzam:) ale musisz to zrozumieć, obecne życie jest baaardzo stresujące, dlatego wiele osób tego nie wytrzymuje i musi sie gdzieś wyładować... lepiej zrobić małą awanturke na necie niz to samo robić w domu;)

tak bo kazda z nas jest tu anonimowa- szara myszka moze byc gwiazda ;) a poza tym glupoty lepiej i latwiej sie pisze niz cos madrego :)

Gość iwonne
haj LUDZIE wlasnie otworzylam maly topik kto sie z nami napije wejdcie pomozcie sie wyluzowac pozdrowionka

Gość
no własnie:) co prawda mnie tez denerwuje jak ktoś mnie prowokuje od tak i potem na koniec jeszczse pisze ze życzy mi szybkiego przyrostu rozumku:P ale to tylko swiadczy o jego kulturze osobistej. Czy jest anominem czy nie, są pewne granice, których przyzwoity czlowiek nie przekracza..

Gość darling g
gabi a ty sie czepiasz matek w ciazy po 40 piszac ze sa załosne tez taka swieta nie jestes jak ci sie wydaje

Gość dr psychiatra
Przedewszystkim z komoleksów, z braku szczęscia wbrew pozorom w swoich związkach i z zazdrosci ze ktos ma fajnie, a dlaczego ma miec fajnie?zniszcze go aby nie miał fajnie i na forum najlepiej dowalić wałasnie poniżaniem, szykanowaniem, wyzwiskaniem.To normalne u osób nieszczęsliwych, u których coś nie gra, jakas frustracja, przemęczenie, stres, nuda, problem z mężem, z pieniędzmi.tak odreagowujemy.To brzydkie zachowanie, ale na forum mozna sobie na to pozwolic - tak oni uwazają i to robią.

Gość zmajoma
niestety taka natura czlowieka!

Gość ja wiem to
bo na kafeterii większość ludzi jest normalnych, ale jest też parę osób które przegrały życie i dlatego chcą je obrzydzić też innym, a te parę osób sprawia że takie jest wrażenie o całym forum

Dziewczyny, a nie macie wrażenia, że ta nienawiść, to nie tylko na forum się pojawia? Ulica, autobus, szkoła itd. Wszędzie agresja i nienawiść. Tyle tylko, że w realu trudniej do kogoś podejść i bezkarnie nastukać. A tutaj można sobie dowalać komu się chce, jak się chce i kiedy się chce. Niestety :O

hola hola--> niestety masz racje.... nie tylko nienawisc ale brak zrozumienia.... Przytocze 2 sytuacje: 1- bylam w ciazy-prawie 8 miesiac, wchodze do zatloczonego autobusu(oczywiscie nikt sie nie ruszy) i nagle wstaje chlopak - gdzies kolo 25 i wola do mnie z konca aut,zebym siadla-no to sie przeciskam, nagle patrze a tu starsza pani zajmuje mi miejsce... na co chlopak-psze pani ale to jest dla tej dziewczyny-ona w ciazy nie widzi pani?tyle zakretow lepiej zeby sie siediala... na co ona--- mloda jest po stoi, nic jej sie nie stanie.... 2- stoje w banku, kolejka wielka, musialam wplacic pieniadze akurat tego dnia i nie mialam z kim malej zostawic, to ja wzielam... na poczatku bylo niezle zainteresowana i wogole....ale kiedy stalysmy juz 30 min zaczela sie niecierpliwic i plakac i krzyczec(jak wyjasnic polrocznemu dziecku ze w banku trzeba byc cicho?) myslicie ze ktos mnie wpuscil do kolejki ?? nie stalysmy dalej.... takie to nasze zycie... i tak sobie mysle,ze jak wredne maja komentowac to moze lepiej zeby robily to tu, a w zyciu byly troszke bardziej wyrozumiale...

Owiedko - wymagasz niemożliwego. Nie można być miłym i niemiłym jednocześnie. Znasz kogoś kto jest dobrze wychowany i źle wychowany jednocześnie? Najgorsze jest to, że ta \"ciemna strona mocy\", to juz jest reguła. Teraz nasze zastanowienie budzi zachowanie ludzi kulturalnych, a nie tych nieuprzejmych.

ja uwazam iz i tak jest lepiej bo jak przypomne sobie czasy gdzie net-ar sie właczała do pisania to masakra była a ogólnie to jest tak ze niektórzy niecierpia krytyki , a sa i tacy którzy tylko krytykuja:)

Gość dr psychiatra
czy struszka powinna zajmowac miejsce i czy ta cięzarna?jak uważacie? zakładamy staruszka z laską 70-80 lat i kobieta w 8 miesiącu.Oczywiscie te w 8-9 siedzą w domu juz,ale hipotetycznie...

Hipotetycznie w tym autobusie było jesze kilka miejsc siedzących i kilka osób, które mogłyby ustąpić miejsca i staruszce i kobiecie w zaawansowanej ciąży.

Gość wiecie co o
hejka wiecie co mnie wkurza - forum to wymiana mysli i opinii, jesli ktos o cos pyta to liczy ze osiagnie porade od drugiej osoby ktora miala podobne doswiadczenia., a tymczasem pierwsze co pisza doswiadczone mamy: IDZ DO LEKARZA. no przeciez normalne ze jak cos mi dolega to ide do lekarza, ale przedtem chcialabym zeby mnie ktos uspokoil i powiedzial co to moze byc

darling , wez dziewczyno wyluzuj o matka po 40 to ja napisalam do przykładu , wez sie odczep bo mnie juz denerwujesz, czepiasz sie kazdego , masz jakies problemy , i jeszcze jedno nie sledz mnie , bo jak ja na jakims topiku cos napisze to ty musisz cos wtracic do mojego postu, zejdz ze mnie dziewczymo ,, ja sie ciebie nie czepiam , a jestem taka swieta jak i ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noe😘 jak mogłaś zapomnieć o moim\"chwalebnym\"czasie na kafe ? :P

Gość bnonaaa
wiecie co o - bo na głupie pytania to możecie tylko uzyskać gupią odpowiedź

dr psychiatra... badzmy brutalni... hamuje autobus i upada starsza kobieta... hamuje autobus i upada kobieta w zaawansowanej ciazy.... co ty na to?? i nie pisz mi ze kobieta w 8miesiacu powiinna siedziec w domu!Pewnie najlepiej od momentu kiedy dowie sie o dziecku, ppowinna byc zamknieta w zlotej klatce i karmiona lyzeczka!! I jakos niezauwazylam zeby kobiety w zaawansowanej ciazy sie ukrywaly,....upsss siedzialy w domu jak to pieknie nazwalas! hola hola--> masz racje :D

owiedka masz prześliczną dzidzię i sama jesteś bardzo atrakcyjną młodą kobietą o nietuzinkowej urodzie 🖐️

Gość darling g
nie czepiam sie ciebie gabi ale by komus zwracac uwage o złosliwosciach samemu trzeba byc bez skazy ty nie jestes bo napisałas o nich ze sa załłosne a w czym niby ?

ja tak napisalam ze są zalosne ????????? na jakim forum podaj tytuł ,, wydaje mi sie ze nic tak nie pisalam o tych paniach bo tak nie uwazam ja tylko ci podałam ptzyklad dotyczacy mamay trojeczki

Gość doradzam i spadam
no napisąłs tak własnie na dyskusji na temat mamy trojeczki wczoraj albo przedwczoraj

gabi 27 wydaje mi sie ze tego, ze ma czas na wychowywanie dzieci , zajecie sie domem , i na klikanie przed kompem , a napisz mi czemu wy tak po niej jezdzicie , zrobila wam cos , przeciez jej nie znacie , nikogo o pomoc nie prosi , nie wysłuch*jecie jej problemow , czemu sie tak jej czepilyscie , tego nie rozumiem , załozony jest topik o kobietach które są po 40 i bedą mialy dziecko, i tam oczywiscie nie ma głupich komentarzy a kobiety tez sie spodziewają kolejnych malenstw a na nią jest taka nagonka,,,

to jest moj post na ten temat i nie wciskac mi kitu,, gdzie tu jest napisane ze sa załosne ,, to wy jestescie załosne nie macie sie juz kogo czepic ,, znalazły sie dobrodziejki ,, pierw sie doinformujcie a potem komus cos zazuccie ,,,ale mnie wkurzylyscie

doradzamm,, a ty nie byc taka madra bo skoro tak napisalam to czemu nie napisdalas na jakim to forum było