Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryla17

ginekolog szmata kontra nadżerka

Polecane posty

Gość sasiadeczka
nadżerkę idź wymrozić, przez jakis czas trzeba żyć w "abstynencji", unikać basenów, jakiś akwenów wodnych, ale zagoi sie prawie całkowicie. Natomiast wypalanie jest stosowane u kobiet które już rodziły dzieci,bo faktycznie mogą nastąpić komplikacje podczas porodu,gdy rana sie "rozerwie" itd. a co do ginekologa to nie ma on prawa oceniać nas, tylko zbadać, udzielić porad medycznych...tylko na tym polega jego rola! Także rada jedyna taka żeby zmienić, popytaj koleżanek gdzie do jakich chodzą i jak sie z nimi "dogadują"

Dokładnie. Stara babka ginekolog powinna już raczej w muzeum urzędować a nie w przychodni do znajomej krzyczała że ta dzisiejsza młodzież to ma nasrane we łbach że golą się tam gdzie nie potrzeba że po co nogi i miejsca intymne golą.. Dziwna ale co zrobić to było w Warszawie na placu hallera..

Gość dumbolodz
Hej dziewczyny! Zabieg Solcogyn`em miała robiony 2 tygodnie temu...ale byłam tak kołowata że nie spytałam mojej pani Gin ile czasu ma trwać abstynencja.....a my już z narzeczonym wytrzymać bez siebie nie możemy.... Pomóżcie!!!