Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica czysta

obrączki czystości

Polecane posty

Gość dziewica czysta

Coraz więcej amerykańskiej młodzieży zakłada sobie na palec „obrączki czystości”. Dają tym samym znać, że chcą do ślubu powstrzymać się od współżycia seksualnego. Według danych „New York Times” w ostatnich latach tysiące ludzi przyłączają się do ruchu czystości „Prawdziwa miłość czeka”. Ciekawa jestem opinii na ten temat. Przyjmie sie to w Polsce?

Gość njjnnnjnj
ja tam sie regularnie myje i moj zapach i wyglad swiadczy o tym ze jestem czysty , nie potrzebuje do tego zadnych obraczek , inni po mnie to widza

szczerze si powiem,że wątpię że to się u nas przyjmie,w moich okolicach (woj.podlaskie) 14-letnia dziewczyny są załamane jeśli są jeszcze dziewicami,15-rodzą dzieci.Ja nie wiem co się w tych czasach porobiło.

Gość linga h.
w zachodniej Europie z kolei modne są brązowe bransoletki z literami IAV (jestem dziewicą analną) zakładają je dziewczyny, które chcą pozostać w stanie nietkniętym jeśli chodzi o kiszkę może u nas też to się przyjmie?

o kurde !!!! ja bym miała schize bo taki koles jakby zobaczył ze jestem dziewicą to by chciał sie zając rozdziewiczeniem :O mało tu napalenców na kaffe na dziewice ????

Gość jestem dziewicą analną
ciekawe czy w Polsce można nabyć takie gadżety, chętnie bym kupiła:p tylko co moje kolezanki powiedziałyby na to-porąbało ją?:D

Gość pestycyd
to jest odbicie w drugą stronę i nic więcej zapewne łączy się to także z deklarowanym wyznaniem ileż to będzie rozczarowanych, gdy się okaże, że cierpliwość nie została wynagrodzona i zamiast miłości jest tylko banalna codzienność

brąz mi nie zawsze pasuje :D:P ale swoja droga fajne by takie były np. : jestem singlem czy nawet szukam kochanka ;)

rzucam hasło: zaobrączkować wszystkie dziewice-nie tylko analne, niech wszyscy wiedzą kto sie dobrze prowadzi:p:p:p

Gość linga h.
a co z prawiczkami? też? :classic_cool:

jak dziewice to dlaczego by nie zaobrączkować prawiczków?:p

IMHO. W Polsce się to nie przyjmie. Dziewictwo nie jest w modzie. Chyba że będzie to dla rodziców np. :P

Gość smutno mi wieczorem
masz rację. W polsce zaczyna być okres rui - jak uświń. Każdy każdą posuwa. Im wiecej tym lepszy rekordzista

Gość pietruszka oj
a może koszulke z napisem NIKT MNIE NIE POSUNął jeszcze