Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalalallalamkaaa

kto chce

Polecane posty

Gość zalalallalamkaaa

nikt nie chce z nami jechac na wakacje, jednym data nie pasuje, inni maja zale, pojade sama z mama, ale chyba sie zanudzimy, nie jestesmy rozrywkowe :(

Gość zalalallalamkaaa
up

no nie wszyscy moga jezdzich na wakacje my tez dostalismy kilka propozycji od znajomych ale jedna trzeba bylo tylko wybrac, jedziemy nad morze a znajomki chcieli w Bieszczady i tyle, jada sami :o w koncu urlop piechota nie chodzi

Gość zalalallalamkaaa
my sie zanudzimy :( tez morze

moze poznasz jakichs fajnych ludzi, zalezy gdzie jedziesz nad to morze chociaz w zasadzie teraz wszedzie jest full ludzi i mozna kogos poznac - bez problemu.

Gość zalalallalamkaaa
ja wlasnie ejstem z takich co nie poznaje, bede ciagle z mama

Gość madry człowiek nigdy sie
nie nudzi we wlasnym towarzystwie. Nie rozumiem problemu. Uwazasz,ze inni sa ciekawsi od ciebie?

Gość zalalallalamkaaa
jakby jechal np brat to by chociaz marudzil, a cena ta sama

to moze czas poznac, to co ze jestes caly czas z mama, na plazy jest duzo sasiadow zawsze mozna z kims pogadac. a jak nie - to gazeta i krzyzowki zostaja :P ehh ile ja bym dala zeby sie NAD MORZEM ponudzic. a nie w pracy.

Gość zalalallalamkaaa
nie bylam 2 lata prawie, ale wiem jaki bedzie scenariusz... spanie, sniadanie, plaza o ile dopisze pogoda, obiad, spacer po sklepikach, spanie...

Gość no cos ty nie ma problemu
fajnie.. mozesz poswiecic ten czas na rozwijanie siebie.. kup jakies dwie czy trzy fajnie ksiazki.. bedziesz czytac , opalac sie, itd:]

Gość zalalallalamkaaa
no wlasnie ksiazek nie lubie, ale moze jakas gazete

to juz zalezy od tego ile masz lat, niestety.

Gość zalalallalamkaaa
24

to na piwo mozesz isc ;) nie, serio, to naprawde w 2 osoby kiepsko jechac na wakacje szczegolnie z mama. my zawsze na wakacje nad morze jezdzilismy z cala rodzina, kuzyni, ciotki, siostry i zawsze mozna bylo gdzies isc a nie samemu jak taki kolek. chyba, ze ktos lubi samotnosc.

Gość zalalallalamkaaa
no ja lubie samotnosc, ale wiadomo jak wiecej ludzi jest inaczej/// mama po depresji ehh

a kolezanka zadna nie chce jechac? moze jest ktos taki?

Gość zalalallalamkaaa
nie mam kolezanek :( albo daleko sa, albo z mezem jada :(

Gość tamma
Wróciłam z wakacji. b. zadowolona. Sama sobie organizowałam czas i nie czekałam na kogoś, kogo poznam ani nie patrzyłam na pogodę i nie narzekałam. POLECAM. Rozejrzyj się, co można robić w okolicy i rób to - sama czy z Mamą. Może jakieś wycieczki, może można wypożyczyć rower, wziąść mapę i pojechać na wycieczkę, może jest basen albo korty, może grzyby w lesie, latarnia morska, rejs statkiem, jakaś zabawa czy koncert w okolicy, nie ma możliwości żeby NIC nie było, trzeba pomyśleć i odwaznie realizować, nawet samemu. Przy okazji można kogoś poznac, a jak nie, to nic, i tak będzie ciekawiej niż jakbyś siedziała monotonnie w jednym miejscu.

Gość zalalallalamkaaa
na pewno zrobimy sobie kilka wycieczek po okolicy, tylko mi chodzi o ta monotonie, ze ciagle tylko my, w zeszlym roku bylam sama i bylo gorzej, bo w ogole do kogo geby otworzyc

Gość zalalallalamkaaa
a ja postawilam na swoim, z kasa krucho, ale wyjezdzamy i juz, wszyscy bliscy gdzies jada a nam kaza w domu siedziec

nie mam painta na kompie w razie gdybym chciaal sobie cos do domu zrobic... :o mam tylko neta! i inne programy, o wiem, zarejestruje cie w platniku :P