Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ill_

biurowe nudy łaaa

Polecane posty

ale dzisiaj nudno w robocie, normalnie jezdze morda po biurku tak mi sie chce spac ze nie wiem, jeszcze do tego ten upal za oknem przyprawia mnie o mdlosci, bo z checia poszlabym nad jezioro. i te glupie latajace muchy, wszedzie ich pelno rzygac mi sie chce jak widze taka wielka krowe wygrzewajaca sie na ksero brrr jeszcze w sklepie nie maja nektarynek a ja jestem glodna i tylko nektarynke bym zzarla do tego chyba idzie wielkimi krokami PMS :o aaaaaaaaa kto jeszcze sie tak nudzi jak ja? zaraz flaki mi z nudow wyjda na spacer :o

no co jest nikt sie nie nudzi dzisiaj? to niech ktos kopsnie nektarynke bo w sklepie gleboki PRL i nie ma

mi tez sie chce okropnie spać!! Zaraz zasnę. głodna ejstem, na polu upał w pracy nie lepiej!!! Chce nad wode!!

Gość a nie macie wiatraka
?

ja tam wiatraka nie potrzebuje, bo sa grube mury i jest w miare chlodno ale te muchy mnie zaraz do zawalu doprowadza, wszedzie lataja az sie na rzygi zbiera bleeee :o wole sie smazyc nad jeziorem niz siedziec przy kompie i wzdychac z nudow... tak mi sie nudzi ze nawet ziewac mi sie nie chce. wybralam sie do sklepu ledwo doszlam bo z nudow nie chce mi sie ruszac, a tam na owocach dwa zdechle pomidory leza a ja tyle szlam ehhhh i do tego PMS chyba dzisiaj cos rozwale :o

Gość oj pozazdroscic roboty
jeszcze jak za to ci sensownie płaca to praca marzenie

nie placa sensownie :o roboty mam duzo, od zarabania, ale musze czekac na teczke podpisu ktora wroci do mnie moze ok 12stej a do tej pory co, sciemniam... naprawde wolalabym cos robic, szybciej czas zleci! dzieki za nektarynki :P

a, moze to i dobry pomysl ;) albo poszperam na allegro, moze sie cos trafi

No to widzę, że nie ja jedna się nudzę. Nawet internet mnie nudzi...;)

Gość zalalallalamkaaa
ill_ciesz sie, ze masz prace

pękaj* miało byc... a z tym allegro to dobry pomysl, ja czasami gdy sobie cos szukam to uplywa sporo czasu :D

ciesze sie ze mam prace, pewnie ale kurcze czasami jest tak nudno ze az sie wkurzam, bo ile mozna na necie siedziec :P w domu mam tyle do zrobienia, juz serio zamiast bezczynnie siedziec i szukac na sile rozrywki wolalabym np. walnac sobie pranie :o

haha jasne :D w robocie mam przestoj w szkole mam przestoj bo czekam az panie z dziekanatu laskawie na maila odpisza i beed mogla chociaz prace zakonczyc a do tej pory zezarlabym nektarynke!!!

a ile zarabiasz podaj chco przedział jak sie wstydzisz, ...

zaden wstyd najpierw byla najnizsza, ale po podwyzce ok 750 netto szalu nie robi, ale co miesiac wplywa na konto :P

eeee nie jest źle wiekoszsc zarabia jajnizsza czyli marne 680,40zł tez tyle zarabiałam ale niekorzy sie wstydza mowic bo od zawsz temat pien był powodem albo do wstydu albo do dumy. a pracujesz w soboty ? ogolnie jestes zadowolona z pracy. ile juz tam pracujesz?

nie pracuje w soboty, to jest budzetowka :) jestem zadowolona ogolnie, tylko denerwuja mnie te przestoje, wiadomo sa dni gdzie jest zapiernicz a sa takie ze nie warto do pracy isc, bo po co, wynudzic sie tylko mozna. w sierpniu bedzie poltorej roku mojej pracy tutaj.

ciezkie zadanie z tym wierszem wole zrobic jakas skomplikowana prezentacje albo hmm moze byc jakas kalkulacja? :D tez nie rozumiem tego wstydu z powodu niskiej pensji, takie sa realia w Polsce i czemu nie mamy sie do nich przyznawac? budzet mam niziutki jak na potrzeby, na szczescie moj facet zarabia w miare porzadnie i jakos sie zyje. praca biurowa to tylko w nazwie prestiz, niestety niewiele urzedniczcyh stanowisk jest dobrze oplacalnych.

nie mam painta na kompie w razie gdybym chciaal sobie cos do domu zrobic... mam tylko neta! i inne programy, o wiem, zarejestruje cie w platniku

Gość pozdr z biura nad morzem
wypiłam jogurt pitny truskawkowo-bananowy, opycham czekoladowe ciasto z wiśniami, może jakoś przetrwam... do 18-tej!

Gość pozdr z biura nad morzem
damaxi, miłe zaproszenie ale ja nie skorzystam, wolę WIĘKSZE grono, niezobowiązujące gadki, żadnych logowań itd

ja tez wole wieksze grono ja teraz z nudow cos zjem, moze jakas zupke do kubka chociaz nie chce mi sie robic :D

Gość zalalallalamkaaa
a jaka pogoda nad morzem