Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ill_

biurowe nudy łaaa

Polecane posty

Gość pozdr z biura nad morzem
nad morze dopiero dziś dotarł tak niemiłosierny upał, powietrze stoi, jest rozżarzone, na plaży pewnie jest wspaniale

Gość frelik
oj ill sprowadziłaś mnie na ziemie. Też robie w budżetówce (3 lata), małe miasteczko, zarabiam ponad prawie 1000 na rękę i chcę się zwalniać bo wydaje mi się, że jak dla mgr z dwoma fakultetami to bardzo mało :( Widzę, że chyba nie jest tak źle. Tutaj niektórzy pisali na innych topikach o zarobkach po 2 3 tys to wpadłam w kompleksy. Narobić to się nigdy nie narobie. Nudzę się przez 70% czasu więc chyba powinnam ię cieszyć. Z drugiej jednak strony chciałabym mieć poważniejszą pracę, więcej obiowiązków żebym mogła się rozwijać i nabywać nowe umiejętności. A dzisiaj nudzę się tak jak Ty i chyba ogłupieje. POłowa pracowników na urlopie i już z nudów jem tzrecie sniadanie :)

noo teczka wrocila i pisze w trakcie miedzy poczta a reszta swiata ;) ja tez nie zyje w miescie, tylko ot takie sobie tam male miasteczko. zarobki o ile sie orientuje nigdzie nie sa wygorowane, chyba ze na stanowiskach kierowniczych lub takich \"zasiedzialych\". mlodzi ludzie, z wyksztalceniem lub studiujacy nie maja na co liczyc - ja niby od stycznia mam przejsc na grubsza kase, czytaj: powyzej tysiaca, mooooozeeeee.