Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olabogamojanoga

Kto jest z Kołobrzegu lub z okolic, albo orientuje się w tym terenie?

Polecane posty

Gość olabogamojanoga

sprawa wygląda tak że wybieram się do Kołobrzegu (dokładnie do wsi pod Kołobrzegiem- Sianożęt) na wakacje na 2 tygodnie pod koniec sierpnia. Wiadomo że przez całe dwa tygodnie pogoda nie będzie super, więc jeden dzień chciałabym poświęcić na babskie zakupy;) chodzi mi o to żebyście mi polecili jakieś centrum handlowe najbliżej Kołobrzegu, bo nie wiem czy ma sens jechać aż do Gdańska np. Interesują mnie sklepy typu orsay, h&m, cubus, reserved, terranova, troll itp. Ktoś wie gdzie jest najbliższe centrum handlowe? :) z góry dziękuje za odpowiedzi:)

Gość a od czego masz google
wpisujesz hasło Kołobrzeg i nazwę sklepu, który cię interesuje i wszystko wiesz...

Gość olabogamojanoga
no ale właśnie problem że w tym Kołobrzegu nie ma żadnego Centrum Handlowego :O

Gość upupup

Gość bylam tam raz przez
dwa tygodnie:( nie polecam za bardzo...naprawde takiej dziury to jeszcze nie widzialam.. chyba ze bardzo zalezy Ci na odpoczynku od wszystkiego:)

Gość przydatna pomocna dłoń
może do Koszalina pojedziesz? :)

Gość bylam tam raz przez
nie wiem czy kolo Kolobrzegu cos znajdziesz, moj kolega sie wybiera tez na jeden dzien tam wlasnie do Gdanska.. wiec moze tam sobie jedz:)

Gość olabogamojanoga
no właśnie na ciszy i spokoju mi zależy:) wiem że to wieś zabita dechami jak to sie mówi, ale jestem z dużego miasta i mam dość tych spalin, i tego wszystkiego, chyba mnie rozumiesz:) a byłaś w Kołobrzegu czy Sianożętach? i czy orientujesz się w tych centrach handlowych w okolicy?:)

Gość olabogamojanoga
a orientujesz się ile się jedzie z Kołobrzegu do Gdańska mniej więcej?

Gość dobre sobie
Na zakupy w Kołobrzegu to nie masz co liczyć. Jest tam parę sklepów w centrum miasta (choć to za duzo powiedziane) i to wszystko chyba. Ja własnie wróciłam stamtad. Też byłam pod Kołobrzegiem i wybrałam się po baterie do sklepu Mega Avans. Mocno się zdziwiłam, kiedy okazało się, że ten sklep jest czynny do 18! Jak większość tam zresztą. Trochę inny świat, ale pewnie, jak tam sie mieszka to można się przyzwyczaić :D

Gość olabogamojanoga
no wiem ze jeśli chodzi o sklepy to pewnie ciężko będzie, ale ja nie po to tam jade:) słyszałam ze plaża czysta (nie to co w Gdańsku np albo w innych większych miastach) a te zakupy to tak w razie niepogody zaplanowałam. a czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć jak długo jedzie się z Kołobrzegu do Gdańska? ile to km mniej więcej? a może bliżej do Koszalina?:P

Gość jazz.
witam, jezdziłam przez trzy lata do sianożęt. Fakt nie jest to może centrum rozrywek,ale plaża jest piękna, zaplecze gastronomiczne jest porządne,blisko i do kołobrzegu i do ustronia morskiego, mozna isc na piechotke plażą. Ogolnie mówiąc jest fajnie i polecam.

Gość olabogamojanoga
jazz --> a co z tymi centrami handlowymi? gdzie najbliższe?:)

Gość jazz.
olaboga z sianożęt do kołobrzegu jedzie sie godzine pks bilet 5.30

blizej do Koszalina i ogolnie bardziej polecam jazde tam, bo jest blizej niz do Gdanska a sklepy nie sa gorsze. mozna po drodze stanac w Mielnie tam sklepy sa sezonowe, ale markowe tez sie znajda ;)

Gość dobre sobie
z Kołobrzegu do Koszalina to jest 45 kilometrów, a z Koszalina do Gdańska 190.

Gość olabogamojanoga
na pewno z sianożęt do kołobrzegu GODZINE ? przecież to bodajże 10km.. ja pytam o trase Kołobrzeg-Gdańsk ;)

Gość olabogamojanoga
ooo:) czyli coś jednak jest:P ja nie wiem jak Wy to robicie że tak znajdujecie w tym necie wszystko.. dla mnie to jeszcze czarna magia:P dziękuje:)

Gość jazz.
jeju pomylilam sie oczywiscie nie jedzie sie godzine z sianozet do kolobrzegu, chcialam napisac ze jedzie sie godzine z koszalina do kolobrzegu, a tam tez mozna fajne zakupy zrobic.

Gość olabogamojanoga
jazz--> a byłaś w Koszalinie? jaki jest najlepszy dojazd? wysiadam z pksu z Kołobrzegu i... co dalej?:P czy są np. darmowe busy do CH?

Gość jazz.
z darmowym busem sie nie spotkałam, wiec nie wiem, pks zarowno w koszalinie jak i kolobrzegu sa kolo dworca, wsamym centrum wiec nie ma jak sie zgubić.

Gość olabogamojanoga
a daleko z dworca do jakiegokolwiek centrum handlowego? sorry że Cie tak męcze ale jesteś jedną z niewielu osób na tym forum która coś wie:P

Gość jazz.
Niestety nie wiem, w zasadzie nie jezdzilam do centrow handlowych.

Gość olabogamojanoga
a może ktoś jest z Koszalina? i wie? :)

Gość ja jestem z koszalina
ale nie orientuje sie gdzie są centra handlowe..:O

Gość ja jestem z koszalina
a zakupy robie w Warszawie bo tam mieszkam:P