olka sss 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Mam problem, od tygodnia biore tabletki yasmin i dziwnie sie czuje, boli mnie w dole brzucha.. mam dziwne upławy ciemnoczerwone/bordowe.. Czy to normalne? czy powinnam zgłosić sie do lekarza? Czy ktos miał podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111asia11111 Napisano Lipiec 17, 2007 poczekaj jeszcze troche moze organizm musi sie przyzwyczaic,a takie plamienie zdarzaja sie na poczatku brania tabletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Dzieki, troche mnie uspokoiłaś :) a nie wiesz.. tak mniej więcej po jakim czasie mogą ustąpić te plamienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzecznaa 0 Napisano Lipiec 17, 2007 hej:) ja też biore jasmine ,drugi miesiac, przez pierwszy m-c tez mialam plamienia, caly miesiac...teraz przy drugim opakowaniu juz nie...Ale nie chce brac tych tabletek juz wychodzą mi żylaki, takie małe żyłki pękają na nogach a skóra jakby przezroczysta....aha też mnie bolął brzuch na początku i wogole byłam bardzo senna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Hej \"niegrzeczna\" zaczynam sie martwic.. bo ostatnio miewam częste skurcze łydek w nocy,.. jest to bardzo uciązliwe czy to od tych tabletek? :/ hmm dziwne to wszytsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Lipiec 17, 2007 A czy przybyło Ci kg w czasie brania yasmine? bo ja mam tendencje do tycia i jestem w trakcie odchudzania, nie chciałabym przytyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzecznaa 0 Napisano Lipiec 17, 2007 wiesz co ja też się martwie,dlatego wybieram się do ginekologa i chyba je zmienie, tez mialam skurcze..a to chyba przez to ze krew bardziej krzepnie(przez to tez zylaki)pisze na ulotce...wogole duzo sie naczytalam o yasmine zlych rzeczy ...zreszta ktore tablety są tak naprawde bezpieczne.....a tak wogole to przepisano mi je leczniczo,mam problemy z hormonami, najpierw bralam diane...teraz to...tak naprawde to kazdy przypadek jest inny bo każdy ma inny organizm...jak zle sie czujesz to zmień,tylko że ty dopiero zaczelas brac...moze poczekaj...(?),ja drugi m-c i te żylaki...dlatego ich nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111asia11111 Napisano Lipiec 17, 2007 poczekaj do konca opakowania,zacznij drugie,jak nic sie nie zmieni idz i zmien tabletki,moze organizm szaleje bo to wkoncu hormony nie witaminki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzecznaa 0 Napisano Lipiec 17, 2007 wiesz co nie wiem .. wazylam 52kg a teraz 55 wiec przybralam,ale nie wiem czy przez yasmmine... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Lipiec 17, 2007 Dzieki \"niegrzeczna\":)) Moze za wczesnie panikuje, w koncu biore je dopiero tydzien.. poczekam jeszcze, wezme tez drugie opakowanie, jak nic sie nie zmieni to je odstawie. Buziaki :*:* miłego dzionka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niegrzecznaa 0 Napisano Lipiec 17, 2007 trzymaj sie:)miłego dzionka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111asia11111 Napisano Lipiec 17, 2007 NIE MA CO PANIKOWAC,SPOKOJNIE OBSERWUJ ORGANIZM I WTEDY ZOBACZYSZ,MILEGO DNIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Hej, moze jeszcze ktos będzie chciał wypowiedziec sie na ten temat. Wczoraj kochałam sie z moim chłopakiem i strasznie krwawiłam, tzn po stosunku... nie wiem czy to w wyniku brania tych tabsów. Dodam jeszcze, że to było ine krwawienie niz zwyczajne w czasie okresu, krew była \"zywa\" taka jak płynie po zacięciu sie, z jakiejś rany..Czy któraś z was tak miała? czy ędzie sie to powtarzac? Poczekać jeszcze troche czy odstawić tabletki? Z góry wielkie dzieki za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Lipiec 18, 2007 a moze masz nadzerke skoro krwawilas po stosunku? moze idz do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olka sss 0 Napisano Lipiec 18, 2007 No naprawde zaczynam sie bac.. :/ chyba wybiore się do lekarza.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach