Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona jestem ...

Mieszkanie ...

Polecane posty

Gość zenada i tyle
nie chcesz byc gornikiem nikt nie zmusza, a chyba wyplaty dostajecie za prace nie? mieszkanie na dokladke? darmozjady

Gość dostajesz mieszkanie za darmo
nie mam Ci czego zazdrościć - moje mieszkanie warte jest 450 tys. a zarobki to 5 tys. zł. No i do tego satysfakcja, że wszystko co mam zawdzięczam swojej pracy, nie państwowemu rozdawnictwu. :classic_cool:

Gość ja znowu...
Do autorki topiku...TY KRETYNKO !!!tyle powiem żeby ciebie co innego od środka nie zeżarło...

Gość dfsdgf
Witam, Sprzedam PILNIE mieszkanie mieszczące sie na ul.Odkrytej na zielonym Tarchominie. Osiedle strzeżone, mieszkanie na pierwszym piętrze, blok z windą. Mieszkanie 43,5 m2, posiada 2 pokoje, łazienka, wc, kuchnia w pelni wyposażona, balkon. Mieszkanie w bardzo dobrym stanie, do wprowadzenia się bez dodatkowych nakładów. Świerzo po remoncie.Zadbane i bezpieczne osiedle strzezone 24h z monitoringiem, domofonami i bramofonem. Prosze o kontakt pod numerem 022 620 19 50 bądź 510 531 550 Cena Zł 320 000 Miejsce Warszawa Warszawa Białołęka Na sprzedaż przez Właściciel Rodzaj nieruchomości Mieszkanie Liczba pokoi 2 pokoje Wielkość (m2) 43

Hej ale dalczego wy sie tak wyklocacie? Jesli chodzi o jej wykup mieszkania to kazdy w mieszkaniach spoldzielczych lub komunalnych ma prawo wykupu. Tylko za ile , to juz ustala spoldzielnia. Np. ja w komunalnym placilam 13.000 tys a np. moj znajomy ( jak weszla taka ustawa za mieszkanie spolzielcze ok 100 zł) i gdzie tu sprawiedliwosc?? No ale i tak bylam zadowolona oczywiscie. A co do notariusza to wszedzie tak samo. Tak samo jak z wycena za mieszkanie to tez przychodzi ktos wyznaczony. Miestety szloda ze teraz sie nie dostaje mieszkan to i nie ma mozliwosci wykupu tylko kredyt prawie dozywotni zostaje ;/