Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfef

jestem dosył ładna dziewczyną, zgrabną...ale mam jeden problem

Polecane posty

Gość dfef

zylak na nodze... dosyc widoczny, chciałm isc dzis w spodniczce w taki upał ale bedzie go widac :O ja mam dopiero 18 lat !!!:O masakra :(:(:( mam sie pozegnac z sukienkami do konca zycia ?

Gość gbwoeiu
idź do lekarza... w tym wieku powinno sie to szybko wyleczyć...

Gość wtedy kiedy
Jasne,całe miasto nie ma co robić tylko gapić sie na twój zylak:( Skąd sie takei głupie tematy biorą?

Gość dfef
da sie to wyleczy c? słyszałam ze juz jak sie zylak pojawi to sie nic z tym nie robi jedynie mozna zapobiec dalszemu rozwojowi ;/

Gość fasolinnnnka
idz na zabieg do lekarza. on to usunie i nie bedzie sladu

Gość Lekarzzzzz
ja mam zylaka na nodze ale nic z tym narazie nie robie narazie nie jest on bardzo widzoczny ale po napieciu nogi troche go widac.nie bylem u lekarza i narazie nie mam zamiaru isc ciesze sie zyciem bez lekarzy,ale tobie radze isc jezeli ci to przeszkadza napewno cos dostaniesz na tego zylaka i w wieku 18 lat powinno sie szybko zagoic mlody masz organizm wiec narazie nie masz czym sie martwic pozdrawiam

Gość dfef
ale jak to usunie? mysałam ze usuwaja tylko duze owrzodzenia zył, jejku tragedia jestbto dla mnie , noga mnie cały czas boli, okropnosc, nikomu nie .zycze

Gość Lekarzzzzz
hmm jezeli masz objawy bolu nogi koniecznie idz do lekarza musi ci to sprawdzic to jest jeden zylak tak masz tylko jednego czy widzisz ich wiecej??

Gość dfef
jeden zylak tylko na lewej nodze , prawa jest normalna

Gość Lekarzzzzz
wiesz jezeli cie boli proponowalbym bezzwlocznie zglosic sie do lekarza napewno ci pomoze wiesz jezeli tak bedziesz czekac nie chce cie straszyc ale moga wystapic nastepne i nastepne zylaki na nodze nie tylko na tej ktorej masz tego jednego ale to jest malo prawdobodobne polecam isc do lekarza pozdrawiam

Gość dfef
ale niestety to nie wszystko. mam jeszcze jeden drobny problem : mam malego siusiaka , ktory przez cienka sukienke sie odznacza. a takze to ze siusiam z pod pachy lewej.

Gość idź z tym do lekarza

Gość fgddd
a skąd ci sie zrobiło takie coś na nodze??? twoja mama tez ma takie?

Gość Lekarzzzzz
jest on dosc widoczny nawet na zdjeciu ale to nie o to chodzi naprawde musisz isc z tym do lekarz innej rady nie ma nie mozesz tego ukrywac a kiedy ci sie to pojawilo moze tak zapytam??

Gość fgddd
no jest widoczny niestety

Gość 2 lata temu
go zauwazyłam ale był mniejszy, teraz jest okropny... głupia ze nie leczyłam od poczatku, myslałam ze histeryzuje nie chciałam wyjsc na hipochondryczkę :O na zdjeciu jeszcze nie wyglada najgorzej..... rano jest okropny jak wstane i na wieczor po całym dniu chodzenia;/

Gość wtedy kiedy
Daj se luz , jak sie bardzo patrzy to moze i widać, ale zeby kiecki przez to nie nosić to absurd. Zylaki usuwa sie operacyjnie. PS. Co do zdjęcia to mam inne zastrzeżenie -nogi masz bardzo ładne, ale ta keicka jest na ciebie zdecydowanie za ciasna!!!!!

Gość Lekarzzzzz
hmmm to i tak to jest jak sie zwleka albo sie wstydzi isc do lekarza z tym na twoim miejscu nie zastanawialbym sie i poszedl bym do lekarza jutro musisz sie z nim skonsultowac w tej sprawie nie ma na co czekac pozdrawiam

Gość Pak
w padaj domnie do Wrocka to wylecze tobie tego żylaka

Gość dziękuje a
za odpowiedzi jutro pojde z tym do lekarza , jak myslicie czy da rade sie z tego wyleczyc czy tylko operacyjnie ? bo operacyjnie to chyba nie da rady :O tzn wydaje mi sie ze robia tylko skrajne wypadki:O

na razie pewnie dostaniesz zel jakis lub masc. Jest gorąco, kazdy mysli tylko o tym jakby tu się ochłodzic a nie szukaniem na nogach przechodniów jakichś mankamentów w postaci żylaka. Nie martw się zresztą tym co widza ludzie którzy nie znaja nawet Twego imienia. Zresztą czy zylak to jakas anomalia zdarza się 🌼

Gość tak wpadłam tu
Nigdy nie wiadomo - na pewno istneje jakiś straszny zbok który sledzi zylaki w 40 stopniach w cieniu:D

Gość wibra
Jezeli by tobie hemoroid wystawal to bylby problem.

Gość dgfdegdgd
laserem mozna je usunac. moja mam robila sobie. fajna rzecz