Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dser

rozmiar biustu D jest najbaridzej optymalny

Polecane posty

Gość dser

sadze ,ze E,F jest za duze , a C za małe.Chociaz dobrze jesli kobieta ma przynajmniej C.

Gość nie mowi sie
'najbardziej optymalny', idiotyczny idioto :D

Gość bergamotka21
ja mam rozmiar d i jak dla mnie to za duży. nie mogę kupić nawet ładnego stroju do kąpieli

Gość tylko mało jest laseczek
które owy rozmiar posiadaja

Gość dser
niech bedzie i tak.Ty pewnie masz pryszcze i krzyczysz?

Gość bergamotka21
nie akurat pryszczy nie mam

Gość dser
D jest ok .

Gość dser
pod warunkiem, ze nie wazysz sporo.

Gość ja ma jeden cycek A
a drugi F :) Cos fajnego dla kazdego

Gość bergamotka21
nie wcale dużo nie ważę. akurat

po co Ci strój opalaj się topless. A biust D i E przy obwodzie 70-80 jest najlepszy!!!!!

Gość dser
wymiary 90-60-90 biust D ?CZy to duze warunki ?RAczej nie

Gość nie to wielka dupa

zakrawa się o zbrodnie na ludzkości to są wymiary modelek plus jedrny duży biust bo jak podejrzewam zwis takze odpada

oj... moja ukochana ma własnie biust w rozmiarze D :D ach... jest cudowny! jaka jazda na hiszpana...... i jaka przyjemnosc finiszowac na nim... a czasami nawet tylko polezec na nim ogladając TV

Gość dser
sadze ,ze sylwetka ewy sonet jest optymalna z nieco mniejszym biustem niz ona ma U Ewy to chyba jest F

Gość bzdety aż się kurzy
Bez podania obwodu litera nic nie znaczy. Kto nie wierzy, niech sobie obejrzy staniki 70C, 80C i 90C - to są całkiem inne miski. Im większy obwód pod, tym większa miska, mimo że literka ta sama. A przy wymiarach 90-60-90 najbardziej prawdopodobny rozmiar to 70E albo 65F. Wbrew literze wcale nie jest jakiś specjalnie duży. a najbardziej optymalny to znaczy tyle, co masło maślane.

Gość ona ma przynajmniej ramiona
ładne, echhhhhh, chyba se zrobię plastykę od łokcia w górę. trza pojechać po mięśniu, poza odessaniem 10, 657 kilo lipidów. czemu ludzie mogą mieć normalne ręce, a ja nie, oto jest zagadka.

Gość o fuj klapnięte
za żdne skarby nie chcę takich klapniętych zwalów tłuszczu, w nosie mam opinie autora topiku i innych facetów :) z mojego zgrabnego C jestem zadowolona i o to chodzi :) moje ciało w końcu :)

Gość ta ostatnia nie bardzo
zdążyła się położyć na plecach, ale chyba ma wypchane cycki z lekka, obstawiam że ma wypchane.

Gość bzdety aż się kurzy
aha koleś, Ewa Sonnet opowiada bzdury na temat swojego biustu, bo wie, że w prawdę i tak nikt nie uwierzy. Ewa jest niezbyt wysoką i szczupłą osobą, w żebrach nie ma więcej jak 70. Ja mam tyle i noszę 65F, ona ma okolice rozmiaru 65J. Co więcej, taka bielizna istnieje i jest produkowana seryjnie, tylko trzeba wiedzieć, jakie firmy ją szyją i gdzie to kupić. A szyją porządne, renomowane brytyjskie firmy, i to nie jakieś z babci zdarte fasony, tylko normalne seksowne modele.

Gość o fuj klapnięte
dla ciebie ideał, dla innych klapnięte i brzydkie :) pogódź się z tym, szukaj sobie takiej cycatej z klapnietymi, na pewno znajdziesz i będziesz szczęśliwy, a inni szczęliwsi są jak nie patrzą na takie coś :P

Gość dser
a czy te twoje 65 F jest wielkosci tych z linku ?

Gość bzdety aż się kurzy
Nie. To, co ma ta babka, to są okolice 70G. Spory, ale żaden gigant.

Gość ty deser ja nie mówię że ona
nie ładna, bo ładna jest, bardzo; a mnie się podoba taka jedna aktorka z Grey's Anatomy, zara, jak jej, Sara Ramirez http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/82/50/0000008250_20060920152032.jpg Dla mnie śliczna, choć ma bary jak Gołota, piękna dziewczyna (jak dla mnie, tzn. nie że dla mnie jako narzeczona, tylko z urody śliczna, choć sylwetka nie podchodzi pod standardowy lans). tu jeszcze fota: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.glamour.com/images/news/2006/12/near01_sararamirez.jpg&imgrefurl=http://www.glamour.com/news/articles/2006/12/sararamirez&h=390&w=284&sz=25&hl=pl&start=5&tbnid=9JsIBxidDdPq0M:&tbnh=123&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3DSara%2BRamirez%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DG