Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna Cholera

Oto ja. Czy to ma sens..?

Polecane posty

Jestem kobietą po 30. jestem chuda, waże 46 kg przy wzroście metr 66. Pytam się czy ktoś taki jak ja może sie podobac. Nie lubie swojej chudości, mam zapadnięty brzuszek, wąską talie, mały biust.. Chude rączki i nózki. Jak ide ulicą to się zastanawiam czy ludzie mi czasem nie wspólczuja, a faceci nie patrza z odrazą...:(

Gość tyyyu
ja tak samo mam :(jestem za chuda i ma 25 lat ..tragedia..:(

Gość smutna julia
ja też jestem pooooooooooooooooooooooooooooooooootwoooooooooooooooooooooooornieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee chuda:-(:-( :-( ma dosyć ludzkich wzroków i komentarzy

Gość smutna julia
Jedyną racjonalnie brzmiącą receptą na to jest POKOCHANIE SIEBIE ❤️takim, jakim się jest....Wiem, że łatwo się mówi, ale to naprawdę działa. A tak wogóle to dlaczego jesteś chuda? Nie masz apetytu? Czy może mimo, że jesz, nie jesteś w stanie przytyć?🌼

Gość żal mi tych drwin
no wlasnie czemu jestes chuda>?tarczyca?czy co>?

Gość ech tak to czasem bywa
wiesz jak jest " nie jest ładne to co jest ładne, tylko to co się komu podoba" :) Jeśli nie będziesz miała dobrego zdania o sobie to nikt inny też nie będzie go miał.

nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze! masz IDELNĄ wage!! oddalabym wszytsko by tyle wazyc.

Gość maniaczka ziół
dziewczyno nie przesadzaj mam znajoma 1,73 wzrostu sucha jak wior zero tylka dzinsy na niej wisza, plaska jak deska i wkrotce slubuje. ja biust co prawda mam maly ale szerokie zaokraglone biodra i posladki czyli typowa gruszka i tez jakos faceci na mnie nie leca wiec jak widac figura nie ma chyba az tak duzego znaczenia