Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rydzykowa

ilu jest na tym forum obroncow rydzykowych??

Polecane posty

Gość nie rydzykowa

bardzo jestem ciekawa ilu jest na kafeterii obroncow rydzykowych znaczy sie studentow po praniu mozgu a takze moherkowych pan... osmieli sie ktos przyznac??

Gość nie rydzykowa
temat mnie zainteresowal, poniewaz na innych portalach jest burzliwa dyskusja pomiedzy rydzykowym odlamem a tym nie rydzykowym. zastanawiam sie czemu tak zaciekle bronia kolesa ktory powinien byc, jak to przystoi na prawdziwego duchownego, apolityczny i nie gromadzic bogactwa a takze kochac cale czlowieczenstwo, nawet jesli uwaza je za chore lub niemoralne. powinien je mimo wszystko milowac a nie obrazac...

Gość nie rydzykowa
forum wolne od rydzykowegop plemienia??? no to chyle czola :)

Gość nie rydzykowa
prawo masz ale widac nie bronisz go zaciekle jak jego poplecznicy na innych forach

Co prawda nie jestem entuzjastą Taty R. ale nie dziw się, że topik rozwija się marnie. Już w pierwszym poście zakładasz, że zwolennicy Taty R. mają wyprane mózgi lub są \"moherkowymi paniami\". Tak jakby poglądy katolicko-narodowe były jakimś zboczeniem albo wynaturzeniem psychicznym. Tymczasem wyznaje je całkiem spora grupa ludzi. Obecność LPR w parlamencie i siła PiS nie bierze się znikąd. Ale trudno zacząć dyskusję na ten temat, jeśli z miejsca przyjmujesz że mają coś nie tak z mózgami... To tak jakbym teraz założył, że skoro stworzyłaś ten topik to pewnie jesteś zepsutą liberałką, bo innych nie ma - są tylko zepsuci, albo fanatyczką tow. Stalina. :-P