Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaKinomaniaczka

PORADNIK jak zachowywac się gdy ktoś chce cie zgwałcic

Polecane posty

piszczie propozycje : moje 1porozmaiwać z oprawcą powiedzieć mu ze ma się syfa i nie da się tego wyleczyć 2 udawać chorą psychicznie 3 mieć zawsze przy sobie gaz pieprzowy i kajdanki :classic_cool:

a jak facet jest silniejszy to zabiera ci kajdanki, skuwa cię i posuwa do bólu :P

Gość gbwoeiu
ale masz popierdolone pomysły... powiedz ze bys chciała zeby ktoś cię bzyknoł bez zobowiązań a nie ściemniasz...

no ale pierw go psiknąc pieprzeowym potem skuć w kajdanki gbwoeiu --> masz z czy,ś problem ?:o

Gość sfde
z tym syfem to nie takie durne, ale caly pomysł z topikiem ogolnie bezsensowny

z tego co wiem to jesteś brzydka, więc czemu obawiasz się gwałtu? :P w dzisiejszych czasach nie ma aż tylu patriotów, żeby założyli ci worek na głowę i \" ZA OJCZYZNĘ\"

dlaczego durny ? :O

Gość sfde
moze i zle to okreslilam, ale ja wlasciwie chyba wolałabym o takim czyms nie myslec.... co mozna zrobic wrzeszczec, kopac, gryzc... szczerze mowiac nie wiem... zaczniesz z nim gadac? To tak trudno postawic sie w taiej sytuacji i lepiej sie nie stawiac

Gość dlaczego mamy nie uwierzyc
niestety brzydota nie uchroni :(

Gość sfde
moze nie tyle jak zachowac sie jak ktos chce nas zgwalcic-- bo pojawia sie smieszne, glupie wpisy ale jak bronic sie przed atakiem jakiegos goscia. Moze kurs samoobrony

curva wiem ale ten poradnik powstał z mysla o was :o

Gość sfde
gaz pieprzowy moze byc moze jakis scyzoryk ;-)

e tam, ja mam takie pierdolnięcie, że żaden nie podejdzie :P poza tym, ja zapobiegam a nie leczę :P

Gość gbwoeiu
nie to ty masz problem ze sobą

mam kutasa w majtasach :O

\"bo słyszałam ze jak nie ma sie sladów walki to niektórzy debilie uwazaja ze to niebył gwałt a chciany przez nia stosunek\" odnośnie \"chcianego stosunku\" , kiedyś moja facetka od religii wmawiała nam, że z gwałtu nie może począć się dziecko, bo jajeczko ucieka czy coś w stym stylu...a więc, jeżeli kobieta \"zgwąłcona\" jest w ciąży oznacza to, że chciała tego stosunku niezłe nie?

Gość kotek robi miau
bardzo dobre :O ręce opadają............

Gość prawie ofiara
mnie sie udalo uciec napastnikowi. ale moge wam jedno powiedziec, nie ma praktycznie zadnej skutecznej metody. nalezy unikac ciemnych uliczek, nie chodzic samej, a jak juz nie ma sie innego wyboru, to najlepiej jest biec ile sil w nogach by sie przez ciemny odcinek przedostac. a jak sie nie uda :(, to kopac po jajach ile wlezie i w "jablko adama" krzyczec i stawiac opor. owszem jest cos takiego, ze jak nie ma sladow walki i oporu to policja moze miec watpliwosci co do zasadnosci stwierdzenia gwaltu. obrazanie napastnika raczej przynosi skutek odwrotny od zamierzonego, bo sie tylko bardzeij napala... a tak poza tym to nie polecam polemizowania jak to jest znalezc sie w takich opalach, bo czlowiek dopiero jak w nich sie znajduje to sie dowiaduje wlasnych reakcji

tak, nie dość, że kobiety , to jeszcze z trójką dzieci i która wykłada na naukach przedmałżeńskich, niezłą tam młóckę od niej dostają

Gość lala+
a był kiedykolwiek przypadek zgwałcenia faceta przez kobiete ?? i to swiadczy o tym ze wiekkszosc facetów to bezmózgie zwierzeta chyba lepiej zeby sobie zwalił niz skrzywidził biedna dziewczyne a efekt byłby taki sam

Gość ur 23 lipca
apropo takich babeczek co ucza na przedmalzenskich to ja slyszalam przypadek jak babka tlumaczyla parze czemu kobieta ma okres no wiec kobieta ma okres poniewaz jej macica placze, ze nie zostala zaplodniona dziewczyna sie turlala prawie po podlodze po tym tekscie i niestety ale musieli powtorzyc caly kurs

Gość sfde
niezle z ta placzliwa macicą, ja zwariuje w tym kraju

Gość ur 23 lipca
a co do tych gwaltow na mezczyznach to owszem sa, np na jakims forum policyjnym poczytalam jakis czas temu, ze laska chciala bardzo odegrac sie na swoim facecie i go zgwalcila wkladem du dlugipoisu (wsadzila mu go w czlonka... na sama mysl az mi slabo) moze tez mez mezczyzna zostac zgwalcony przez pedala lub w wiezieniu, tam faceci jakos sobie musza ulzec, a reka czasami to za malo moim zdaniem pedofili powinni do afrykanskich wiezien wsadzac, murzyni podobno maja wieksze problemy z opanowaniem chuci, wiec moze jakby zrobili paru takim dewiantom wiadtra z tylkow bylo by ich mniej

Gość ur 23 lipca
placzliwa macica to mnie rozwalila na lopatki, ale mnie zastanowila inna rzecz, skoro dziewczyny zaczynaja miesiaczkowac w okolo wieku 13 lat, a mozliwosc wziecia slubu jest najwczesniej w wieku 16 (jezeli oczywiscie rodzice zezwola i bedzie pozwolenie od biskupa) to po co te 3 lata sie dziewczyny mecza ??? no bo przeciez przed slubem sex dla tych kobicin to jest grzech smiertelny

Gość kotek robi miau
i z tym pytaniem zwracamy się do Radia Maryja :D

Gość ur 23 lipca
-----> kotek robi mial normalnie prawie krzesla spadlam ze smiechu dzieki za poprawe humorku :)

Gość kotek robi miau
ur 23 lipca ;) ja kiedyś duzo słuchałem Radia Maryja, nawet bardzo dużo, z ciekawości i powiem wam, że audycje dla małżeństw ROBIĄ DUŻE WRAŻENIE :D nie twierdzę, że gadają same bzdury, ale te wyobrażenia o ludzkiej seksualności są zdumiewające :D polecam!

o mój Boże , hahahaha, płacząca macica! AaaAAaaa!!!!!!! NIE WYTRZYMAM!

Gość ur 23 lipca
no i sprobujcie sie nie rozesmiec jak wam takie rzeczy opowiadaja na tych naukach bo jak sie rozesmiejesz to musisz powtorzyc calosc i to raczej w innym miejscu...