Proboszcz 13 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: Zawsze może cípke pokazywać mi moze ale nie musi i moze nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 3 godziny temu Jest to wygodne niezawodne trzyma długo na baterii ale lepiej wydać 300 na della mff gen7 i 5200 mieć na koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Proboszcz napisał: moze ale nie musi i moze nie chce Bo się sfoszyla że wole dumbo oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał: Bo się sfoszyla że wole dumbo oglądać taaa uje muje dzikie weze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 3 godziny temu Elka i fochy ona to nie wiadomo nigdy co mysli wiec łatwo se projektowac swoje schizofremie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Proboszcz napisał: Elka i fochy ona to nie wiadomo nigdy co mysli wiec łatwo se projektowac swoje schizofremie No ja to lubię lachona nakrecac makaron na uszy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Te delle mff gen 7 som dobre bo już 3 monitory 630 intel gpu i 300zł a kupisz della mff za 7,5tyś najdrozszy i też 630 gpu Edytowano 3 godziny temu przez Fajny ten sen tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Pan Dariusz 17 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Proboszcz napisał: taaa uje muje dzikie weze wszystko tym grokiem można zrobić i nie wywala błędużarem jak zobaczy przekleństwo, zresztą sam też bluzgi generuje ketaminowy książę to jednak fachowiec jest https://iili.io/FZ2eTMJ.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 3 godziny temu 7 generacji ma 4k yt plynne już nic lepszego nie trzeba tylko wgrać win 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 3 godziny temu To będę celowal jeszcze tom drugom opcje z amd Vega 11 chyba najlepszy jest tam to już gry chodzą najnowsze w fullhd na low Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 3 godziny temu komputerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Pan Dariusz 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Proboszcz napisał: komputerki i walenie konia xD a jak wyjrzysz za okno to zobaczysz UFO https://iili.io/FZ2gPHv.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szanowny Pan Dariusz napisał: i walenie konia xD a jak wyjrzysz za okno to zobaczysz UFO no, simpy krwiozercze jakies mogliby chociaz bebłac o sraniu czy konkuterkach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu dobrze mi bez menża bo mam simpow na srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu Za 240 jest bardzo zadbany ale nie ma 3 monitory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Proboszcz napisał: dobrze mi bez menża bo mam simpow na srafe Zawsze możesz przyjechać się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu nie planuje gwaucic swoich zwłok bo redpill se wymyslil cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Proboszcz napisał: komputerki No teraz mam faze jak kiedyś na tablety a tanie hobby jak płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Proboszcz napisał: nie planuje gwaucic swoich zwłok bo redpill se wymyslil cos Może zmienisz zdanie ja nie planowałem zbankrutowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu Szkoda że 2 wyjscia obrazu bym go wziol ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu no przyjemnosci w zyciu tez sa wazne oprocz dobierania sie do tzipy co jest czyms w gruncie rzeczy niezbyt przyjemnym tak naprawde dla obu stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu Na dwa już mam to dałem 80 za gen 2 i5 to w sumie 3x taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Proboszcz napisał: no przyjemnosci w zyciu tez sa wazne oprocz dobierania sie do tzipy co jest czyms w gruncie rzeczy niezbyt przyjemnym tak naprawde dla obu stron Jak ma się ochotę to i zje się z tego od tej urzediwej mi libido spadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu (edytowany) pamietam jak tu srun tematy zakladal dla mnie to chcialam umrzec ze ludzie patrza jacys o Boze dziekuje ze juz mam wyssrane bo dostalam na leb Edytowano 2 godziny temu przez Proboszcz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Proboszcz napisał: pamietam jak tu srun tematy zakladal dla mnie to chcialam umrzec ze ludzie patrza jacys o Boze dziekuje ze juz mam wyssrane bo dostalam na leb To pikuś gorzej odwrotnie jak lachon się narzuca co nie chcesz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tylko z prawdziwym geyem nieudawanym dało radę z poszanowaniem mojego autyzmu, zawsze poświęcanie musi być to w sumie lepsze koty Edytowano 2 godziny temu przez Proboszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: To pikuś gorzej odwrotnie jak lachon się narzuca co nie chcesz huh To jest straszne cierpienie i potem jak ci ryja banie jak ulegniesz też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: To pikuś gorzej odwrotnie jak lachon się narzuca co nie chcesz huh A w sumie też mnie nie chciał srun ale nie jest taki zly ja z czasem zyskuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 13 Napisano 2 godziny temu O i blok skrzynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 3 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Proboszcz napisał: A w sumie też mnie nie chciał srun ale nie jest taki zly ja z czasem zyskuje Nie wiem co on chce tesz rozweselonom anastazje nie jesteś ale pewnie się rozkrecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach