Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowałam już

Psychicznie nie wytrzymuje ze swoim facetem

Polecane posty

Gość zalosni jestescie
zrozum ze jak on ci juz mowi takie rzeczy lub wysyla takie esemesy to w koncu moze zrobic ci krzywde to jest chory czlowiek nie uderzy cie? to cie zdradzi! zdradzi cie zobaczysz lub juz to robi teraz a wiesz czemu? bo on nie szanuje kobiet i jedynym jego marzeniem jest silikonowa debilka u jego boku aby dobra byla w lozku i kazdy facet slinil sie jak ja zobaczy z nim a ty nie pasujesz mu do jego wizji mozesz takze zmienic swoj image i zamienic sie w wampa oraz przywitac go seksownie oblizujac wargiii na pewno bedzie happy:) ale potem pewnie stwierdzi, ze powinnas wiecej silikonu wpuscic w usta albo wymodelowac posladki:P masz dwie opcje: albo odejsc i nie robic juz z siebie ofiary losu i potorocza lub zmienic image i spasc na dno :)

moze i Cie nie pobije, kto wie przeciez cie nie szanuje, ale mysle ze zdradzi predzej czy pozniej ale zdradzi i co wiecej nie uzna nawet, ze zrobil cos zlego.. bo Ty jak ta gąska czekasz na niego i akceptujesz to, ze tak sie w stosunku do Ciebie zachowuje. Twój wybór, kazdy jest kowalem wlasnego losu.

Gość limetka111
Smutne jest to co piszesz....czy Twój chlopak jest z Tobą , bo cię kocha czy dlatego ,że chce mieć fajną laskę , na której widok wszyscy się slinią???Tragedia, jeżeli Ci w ten sposób ubliża, ciągle spogląda ma inne kobiety to naprawdę nie jest wart niczego....

Gość zwariowałam już
czuje sie przez to podle i nie akceptuje sama siebie a kiedys tak nie było:(

wlasnie dlatego, ze tka sie czujesz a gwarantuje, ze bedzie jeszcze gorzej, powinnas wykorzystac moment kiedy go nie ma, zerwac z nim i odzyskac siebie, odwagi, na jednym zawszonym bezjądrwcu sie swiat nie konczy ;)

Gość zwariowałam już
:)

Gość *22*
I zdecydowalas juz co zorbisz? Zerwiesz?

Gość a jak
odważysz się i wyślesz mu SMS-ka " to już jest koniec , nie ma już nic ... zakochałam się bez pamięci, pa " , to wypijemy za twoje szczęście ... Nieodbieranie telefonów od niego jeszcze bardzoej go utwierdza w tym, ze cię tak łatwo mozna zranić, i robi to z przyjemnością i pewnie zdycha ze smiechu, że cierpisz ...

Gość zwariowałam już
ale ja mam go gdzies.... jak sie znów odezwie to mu wszystko wygarne i niech spada !!!!! wkurzyłam sie juz , na serio z nim sie nie da zyc bo to meczarnia :(

Gość timbim
On się dowartościowuje Twoim kosztem, wpycha Cię w kompleksy by przy Tobie lśnić jak jakiś model. Chce wmówić Ci że robi Ci łaskę że jest z Tobą mimo, że nie jesteś dość atrakcyjna, seksowna itd itp. Tak robią tylko faceci, które mają spore kompleksy i bałagan we własnej głowie. Jesli będziesz z nim dłużej w ogóle przestaniesz wierzyć w siebie i swoją atrakcyjność, osiągnięcia na studiach i w życiu. Zgniecie Cię jak robaka na chodniku a potem zostawi a Ty będziesz zbyt zdruzgotana by zbudować nowy związek z kimś innym. Nie daj się !!!! To, że Cię nie szanuje to mały pryszcz, gorzej jak będzie Cię zdradzał i jeszcze Cię czymś zarazi. Szkoda zdrowia i życia. Ujmę na honorze odbudujesz, ale jeśli Cię zarazi HPV albo HIV, konsekwencje będziesz ponosić do końca życia. Naprawdę chcesz ryzykować ?