Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

Jakie naprawdę są Zuzie?hihihi

Polecane posty

Kobietki, które mają córeczki o imieniu Zuzia zapraszam!!! Ja wprawdzie jestem dopiero w 25 tc, ale wiem już ze to córeczka i ze na imię bedzie miała Zuzia...strasznie mi sie to imie podoba i nie wyobrażam sobie innego:) Chociaż wiem z doświadczenia (jak znam inne dziewczynki) że Zuzie to \"diabełki\" wcielone i straszne rozrabiary:P Nie mam nic przeciwko temu oczywiscie:) Ale ciekawa jestem jakie są te wasze Zuziolki?:)

Gość xixixix
Matko...kobietom w ciąży chyba odbija...Każde dziecko jest inne i co ma imię do charakteru?! :o

Ma i to bardzo wiele...chociaż prawdą jest ze każde dziecko jest inne...ale z ciekawości i z uśmiechem postanowiłam założyc taki temacik:) Jak ktoś bedzie miał ochote to sie wpisze:P A mnie nie odbija:P:P:P CHYBA:P

Gość awokreikuc
nie podoba mi sie Zuzia bleee

a ja jestem w 20 tc i jak bede miala dzieczynke to tez bedzie miala na imię Zuzia, tyle, że na 2 , a na pierwsze ALESKANDRA:)

Gość mag_00
Ja tez chce miec Zuzie :) jestem w 26 tygodniu :)

Hihihi..wiec troszke nas jest:) Zuzia to sliczne imie i dla mojej niuni nie widze innego:) Tak juz sie przyjeło Zuzia ze nie da rady:)

Gość ale imię mi się podoba
Ładne imię. Niestety osoba powyżej ma rację: imię nie ma nic wspólnego z charakterem. Znam jedną Zuzię, która strasznie rozrabia i jest bardzo niegrzeczna, a druga Zuzanna, którą znam jest cicha, spokojna i ułożona.

Gość mag_00
Ja tez chce miec Zuzie :) jestem w 26 tygodniu :)

Gość mag_00
kurcze cos mi sie drugi raz wyslalao to samo :) ja slyszalam ze Zuzie to niezle ziolka i rozrabiaki :)

Gość NIKI...
Cukierkowa mogla bys wejsc na moj topik o upalach

czesc mam siostrzyczkę o tym imieniu :) ma teraz 3 latka to ja wybrałam dla niej te imię bo strasznei mi sie podobało, teraz żałuje bo z checią swoją córeczkę b ym tak nazwała ... powiem tak Zuzia to mała rozrabiara taki malutki łobuzek :) ale to tylko czasem bardzo lubi sie przytulać, dawac busiaczki i jest rozkoszna... aha i chyba zostanie piosenkarką :P bo tak \"śpiewa\" a raczej wyyje całymi dniami :P piosenki mini mini to zna wszystkie na pamięć :) ogólnie bardzo fajniutka jest... Ja ją bardzo kocham i choć jest między nami 15 lat różnicy to naprawdę jest między nami taka więź, że czasami to nei czuje sie jak jej siostra a raczej druga mama :) moze to głupio zabrzmiało ale zawsze wszedzie ją zabieram a ona obiecuje milutko ze bedzie grzeczna a pozniej rozrabia, biega itd ;p choc teraz jest juz lepiej .... sie rozpisalam moze nei potrzebnie bo pewnie nikogo nie obchodzą moje relacje z siostrzyczką ale chciałam komuś o tym powiedziec i jestem jak najbardziej za Zuzią :) mówię Ci bedziesz miala fajnego Zuziaczka w domku :) życzę dużo szczęścia tobie i twojej córci 🌻

ja mam córeczke 2 miesieczna zuzanke:) jest urocza ale ma diabelki w oczach;) widac od razu że będzie miała charakterek ale za duzo prebleów z nią nie ma:) zuzie są kochane

jeszcze zapomnialam dodac ze jak byla malutka to byla spokojniutka :) w dzien duzo nei plakala jak sie obudzila to zajmowała sie swoimi lapkami i nozkami i nei na 10 minutek tylko z godzinek potrafiła lezec .... ale ja jej nie dawałam tak lezec zawsze msuialam ją zabawić ale byla spokojniutka.... i takiej córeczki życzę Tobie:) żeby ci za dużo w kość nei dawała :)

Witam!!! Moja Zuzinka to najkochańsze dzieciątko na świecie!!! Taki słodki pieszczoszek.Za dwa dni bedzie miała roczek.Jest kochaniutka, od maleńkości bardzo grzeczna ale i rozrabiarka. zapraszam na bobasy :-)

Cześć wszystkim mamuśką!🌼 A ja wam napiszę że mam dwoje dzieci ale Zuzia to mam na imię ja! Mówią o mnie że nie mogę usiedzieć dłużej niż minutę w jednym miejscu,pogodna i zawsze uśmiechnięta! Oby wasze Zuzie tez były wesołe i pogodne!🌼