Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem...

Czy Recepcjonistce - sekretarce pasuje....

Polecane posty

Gość bo nie wiem...

Zastępuje na recepcji jakąć dziewczyne, nigdy nie pracowałam w takim charakterze. i nie wiem np. czy pasowałoby mi założyć krótką jeansową granatową mini - 25 cm. długości... lub troszke dłuzszą ale przed kolana biała obcisła..... czy raczej nie? leprze byłyby spodnie? ale w jeansach jest tak gorąco... poradzcie coś... wypada czy nie?? jak powinnam się ubrać?

wydaje mi sie,że spoko-jeśli masz ładne nogi to czemu nie?ale górę musiałabys miec bardziej skromną tzn mysle o jakiejs przewiewnej białej bluzeczce :) a w ogóle to najbardziej mi sie podoba jak kobieta ma spódniczke przed kolano najlepiej granatową ale podciągnięta pod sam biust-z wysokim stanem a do tego biała bluzka ze stójką-bosko,niestety nie mam odpowiedniej figury do tego stroju.. :(

Gość cooo ...
"spódniczke przed kolano najlepiej granatową ale podciągnięta pod sam biust" Przecież to musi wyglądać obleśnie :O Weź sobie rajtuzy podciągnij pod sam biust wieśniaro.

Gość bo nie wiem...
no ja myślaąłm o krótkiej dzinsowej spódniczce. i czarnej bluzeczce z dekoltem v i czarnymi koralikami. do tego czarne japonki. może być?? ale spódniczka jest krociutka.

Gość bo nie wiem...
niech ktos jeszcze mi odpisze please.

Gość hymmmm
własciwie myśle że możesz tak iść.

Gość bo nie wiem....
takiej firmy, małej w sumie 10 osób ale goście różni przychodzą.

Gość bo nie wiem....
??

ja w tym upale stalam kilka godzin w czarnych spodniach bo takie sa wymogi firmy :o wiec ta spodniczke bym sobie darowala

Gość eeeeeee
masz wygladac schludnie.To recepcja w hotelu czy agencja?Spódnica nie za krótka a 25 cm to nadaje sie na impreze a nie do pracy.

Gość bo nie wiem....
nie nie w hotelu tylko w firmie.......... takiej zwyklej..............

eeeeeeeee ma racje ubierz spodnie bo jestes wizytowka firmy jak nie czarne to chociaz jeansy ale nie krótką mini i najlepiej biała bluzke

Gość asystentka swojego dyrektora
masz być wizytówką firmy. Wątpię by ludzie w niej pracujący paradowali w sandałach, krótkich spodenkach czy miniówkach dżinsowych. Załóż lepiej przewiewną sukienkę do kolan z niedużym dekoltem i jakieś butki np z materiału, na płaskiej podeszwie.

hahah eeeeeeeee pytala czy to agencja towarzyska z e chcesz mini ubierac czy hotel(firma itd)

moze byc taka bez rekawów odpowienia bedzie japonki jak juz to bardziej eleganckei mysle a nie takie zwykle zeby pasowaly no i w spodnicy chyba lepiej za kolano kawalek

Gość bo nie wiem....
heh. to chyba juz założe te dzinsy hyh.

Gość hejhej.
ja jestem sekretarką i ubieram się różnie, nie zawsze elegancko. Raczej lużno, dzinsy czy sztruksy.

Gość zalezy od punktu siedzenia
zalezy gdzie jestes tą recepcjonistką?jak w wielkikm hotelu gdzie przychodza goście i ciebie widzą to musisz miec schludny strój i spódniczke krótką ale nie typu"na dodę". Ja pracuje w biurze gdzie w sasadzie nikt mnie nie widzi prócz szefów, jest brudno, nie ma sprzątaczek, więc po co sie stroic i dla kogo? jak mam wstac od biura to po to by sie wysikac lub zrobic pić szefowi, sobie. nosze minówki i japonki i zwykłe koszulki i bluzki.Kiedys nosiłam garsonki i białe bluzki ale nie doceniał, nikt nie patrzył, a dla kogo mam sie tak stroic jak nikt nie przychodzi? teraz nawet ładnie sie nie czeszę.

Gość 4ttyrtr
tylko nie japonki!!!!! to świetne buciki ale na plażę albo na spacer czy po zakupy. Do pracy absolutnie nie. Mini może być. Ważne żeby nie było widac połowy tyłka i żeby biust był w miarę zakryty. Nie za dużo biżuterii i delikatny makijaż a bedzie ok.

Gość etykieta dużej firmy
etykieta mówi: spódnica przed kolano ale nie dzinsowa ,( najlepiej jak jest za kolano) bluzka z małym dekoltem moze byc ale zakryte ramiona i pachy, japonki absolutnie nie. W spotaknjach oficjanych polityków i gości zagranicznych wymagane są niestety takze rajstoy niestety nawet w upały .