Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

svemir

Przemijamy i taka jest prawda...

Polecane posty

Gość gość
Sidney Polak?:Ddziki szok 42% :classic_cool:

Tak.. tak... :D Są wesołe konstytucje Które mają jeden cel Chcą oddalać rewolucje Ale my to mamy gdzieś Dokładnie tam, dokładnie tam Są przewrotne rezolucje Które mają zgubną treść Nigdy nikt ich nie przeczyta Ale my to mamy gdzieś Dokładnie tam, Dokładnie tam Tekst dopisany przez Sidney\'a Polaka: Nie wierzę w rewolucje Ani w ewolucje Ja nie wierzę w brak tego, o czym każdy wie Nie wierzę w instytucje Ani rezolucje Ja nie wierzę w brak tego, o czym każdy wie Wybraliście mistrzów polityki, Kaczora Donalda i Myszkę Mickey. Ale daleko nam do Disneylandu, Bo dziś polityka to tysiące patentów. Kolejny nielot w stadzie prezydentów, Więc nie brakuje już żadnego z elementów. To kolejny nielot człapie z odmętów, I niesie dla kraju cały worek prezentów. Policje, rezolucje, genialne plany, Sprawiedliwe prawo i rządowe zmiany. Kolejna komedia weszła na dekady. Polski czarny humor coraz bardziej doceniany. Gdzie jest prawda, gdzie jest fałsz? Gdzie jest miłość, którą w sobie masz? Gdzie są wszystkie obietnice? Polityku, znaj granice! I zawsze tak jest! Niestety zawsze jest tak! Przymilasz się, kiedy chcesz władzę mieć I zmieniasz się, kiedy w końcu ją masz. A ja! A ja sobie siedzę, Siedzę i ci nie wierzę. Bujam nogą, palę skręta, Moja droga nie jest kręta. Jestem wolny i wiem swoje! Jestem wolny i wiem swoje! Nic co moje, nie jest twoje! Polityku, nie jest twoje! :P

Gość gość
ok;)

Gość w moim świecie na przykład
nic nie jest takie na jakie wygląda

Gość takie życie jest

Gość jest takie i wygląda na takie
jakie sobie stworzysz (odwrotne, czy przewrotne, czy jakie tam).

Gość czasem samo się tworzy i
pisze scenariusze niezależne od nas wówczas trzeba się przystosować czy też dostosować i przyjąc dary takie jakimi są

Gość dobra niech będzie że dary
, no cóż przypadek też istnieje i całe szczęście (znajomego 2 brytoli i 1 polak chciało wyrolować na kasę, założyli w PL sp. z o.o. w sumie zrzuta około 10 tys. funtów; jeden z nich przypadkiem wcisnął przy odpisie na maila "odpisz wszystkim".... Znajomy stracił "tylko" 2,5 tys. funtów... nie więcej.).

Four o\'clock in the morning and still we cannot sleep Turning over turning round, twisting in our sweat They say there is no rest for the wicked ones Dear God what have we done? There is no rest for the wicked ones Dear God what is this evil that we\'ve done? http://youtube.com/watch?v=r9ScNtVeNoU

To jest o tym, jak ona odchodzi: \"I odlaziš sa njim, odlaziš s njim.\"

Nie wnikam w temat ale miło Cię widzieć. Zaglądam na to forum jak mam taki dzień świra. Widzę, że masz podobnie. Pozdro, Pozdro.

Gość gość
Odchodzi z nim?:D:classic_cool:Fredek:D🖐️. Co tam w wielkim świecie?

Gość gość
wiecie co? zmulone ossstro dziś cale towarzysto, wolno piszą wszyscy:o Idę na kąpu, kąpu w wannie i za pare minet wrócę?:)

Gość gość
Dzizaaas, za pare MINUT:oOstatnio mój komp wydawał dziwne 'dziwki'.......taaaaa, chyba coś ze mną nie halo:o

Pytają mnie o ciebie, a ja słucham Na którym boku spałaś, myślę... Pytają mnie o ciebie, a ja wkładam rękę do kieszeni i czuję, że... Budzisz się i zakładasz... białą sukienkę na nowy rok I odchodzisz za nim odchodzisz z nim... Ech, przecież cię miła nie kocham...

Gość gość
Ciekawe za kim to pipa poszła 😠

Pozdro o czym będziemy wtedy mówić? Sód 23, Chlor 35...Tylko patrz dziewczyno jak będzie romantycznie..

Gość gość
Tyś chemik mgr czy inżynier?JA tam wole Ag 47, Au 79(?)Pt 78:classic_cool:

Gość gość
No cholera, to teraz mnie zaskoczyles:DTo czemu udajesz kolege po fachu?😠

Gość gość
Patrzcie, cos zlego sie ze mna dzieje, koncentracja mi spada do zera:oByłam swiecie przekonana, że odpowiadam na post Freda:oShit 😡

Ag, Au, Pt. Typowa kobietka. Kawał mi się przypomniał: Trudno i darmo. Zaraz cię zgwałcę. - Trudno. Wiem. Ale czemu darmo?

Gość gość
Heh, a wlasnie tak mnie naszło, żebyś jakis dowcip opowiedzial....np. o tym, jak sie bedziem bzykali:D:D