Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23232

slow kilka o pieknych studentkach

Polecane posty

Gość 23232

Właśnie wróciłem z wycieczki rowerowej. Zmęczyłem sie okrutnie i chyba lekko przypaliłem plecy... Wypiłem dwa piwka i zrobiło mi się trochę rzewnie... Pamiętacie, jak to było na studiach? Pamietam, że dziewczyny, które przyjechały do wielkiego miasta studiować były niezwykle łatwe i szybkie. Zwłaszcza te, które studiowały na kierunkach typu bibliotekoznawstwo, etnologia i tym podobne gówna... Przyjechały łowić mężów n ieświadomie stając się rozrywką dla studentów nie pochodzących z prowincji... No bo na sensowna pracę po takim kierunku raczej nie mozna liczyć, a co za tym idzie samodzielność itd. U Was też tak było? Brało się taką do domu i nie było bata zeby nie popuściła rowa. Szczególnie obfite były poczatki semestrów kiedy szukały nowych kwater, bo w ostatniej chwili okazało się, że nie załapały się na akademik. Można było taką przewaletować tydzień i walić do oporu. Po tygodniu uruchamiało się swoje znajomości i w trzy dni laskę wypychało się do jakiejś nedznej nory na poddaszu w centrum miasta...

Gość a świstak siedzi...

Gość ankarra
chyba ci słońce zaszkodziło :P

Gość terere
buaahahaah chłopcze do łózka!

Gość bezmózgi obleś
a fuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jacekkkk
jak juz gimnazjalistki maja wyjezdzona szpare to co dopiero studentki, te sa juz rozjebanne na maxa..

Gość 23232
Jem własne śmierdzące stolce :) Poza tym lubię posuwać od tyłu młodych chłopców :)

Gość 23232
Jechalem bez czapki, moze slonce mi zaszkodzilo?

Gość jacekkkk
Ja też jestem rozjebany na maksa :o mój starszy kolega lubi mnie pukać w odbyt a ja jęczę przy tym jak świnia.

Gość jacekkkk
oderz w stol norzyce sie odezwa.

Gość 23232
Mój penis tak mi smierdzi, że nic nie pomaga, nawet jak go porządnie umyję pod bierząca wodą :o nie mówiąc już o moim rowie, który smierdzi gorzej niż szambo :/ może to dlatego, że mam sporą nadwagę i wyglądam jak prosiak... ohydny smierdzący tłusty prosiak

Gość ja na takich palantow jak ty
na szczescie sie nie natknełam ty chyba wspominasz swoje studia z lat 80- tych tak ?? teraz jest tyle mieszkan do wynajecia ze nikt nie mieszka na poddaszach chyba ze jakis desperat lub kompletnie bez kasy ja tam skonczylam bibliotekoznawstwo ale za marnych biednych zakompleksionych ja ty studencików sie nie bralam poderwalam sobie na studiach maklera giełdowego i teraz jestem jego zona która dziewczyna z głowa na karku łapałaby na meza biednego nieustawionego studenta

Gość jacekkkk
i jestes na jego utrzymaniu czyli autor topicu ma racje, masz beznadziejne studia buehehe