250GodzinTak 798 Napisano 2 godziny temu Pierwszy raz w tym roku Szczęśliwego Nowego Roku Makaron 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 453 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pierwszy raz w tym roku Szczęśliwego Nowego Roku Makaron Zaskoczyłaś mnie nie ukrywam Szczęśliwego Nowego Roku Magda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Zaskoczyłaś mnie nie ukrywam Szczęśliwego Nowego Roku Magda Czym zaskoczyłam? Już nie rób z siebie takiego wstydliwego faceta. No bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu Dakera blokuje tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowiceAI 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dakera blokuje tematy to twoja jarecka msci sie za tego gacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 453 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czym zaskoczyłam? Już nie rób z siebie takiego wstydliwego faceta. No bez przesady Nie robię, tylko myślałem, że nie chcesz ze mną rozmawiać Wstydliwy ja to niemożliwe Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, łyszkowiceAI napisał: to twoja jarecka msci sie za tego gacha Przestań skrzacie łazić za ludźmi i wyładowywać swoje frustracje. Nikogo nie obchodzi twoja psychoza maniakalna. Pomyśl o psychiatrze i logopedzie, bo ja ci nie pomogę i nie łażę za tobą. To ty łazisz typie i piszesz bzdury. Wy.... aj bo z kopa zasadzę 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie robię, tylko myślałem, że nie chcesz ze mną rozmawiać Tylko piszemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 45 Napisano 1 godzinę temu Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1438 Napisano 1 godzinę temu Taki fajny temat o teletubisiach i zablokowali eh. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 453 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tylko piszemy. Masz rację. Bawmy się dobrze od tego jest forum Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przestań skrzacie łazić za ludźmi i wyładowywać swoje frustracje. Nikogo nie obchodzi twoja psychoza maniakalna. Pomyśl o psychiatrze i logopedzie, bo ja ci nie pomogę i nie łażę za tobą. To ty łazisz typie i piszesz bzdury. Wy.... aj bo z kopa zasadzę Tylko piszemy. Wiem miłość miłość na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowiceAI 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przestań skrzacie łazić za ludźmi i wyładowywać swoje frustracje. Nikogo nie obchodzi twoja psychoza maniakalna. Pomyśl o psychiatrze i logopedzie, bo ja ci nie pomogę i nie łażę za tobą. To ty łazisz typie i piszesz bzdury. Wy.... aj bo z kopa zasadzę stara cie nakryla jak mu lache ciagnelas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 453 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Fifofa napisał: Wiem miłość miłość na ambonie Cierpisz na jakieś braki czy co jest ? Facet, to jest forum, ale tutaj są kobiety, a Ty wyrażasz się jak cham i prostak. Swojej żonie i córce też tak mówisz jak tutaj piszesz ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: :Cierpisz na jakieś braki czy co jest ? Facet, to jest forum, ale tutaj są kobiety, a Ty wyrażasz się jak cham i prostak. Swojej żonie i córce też tak mówisz jak tutaj piszesz ? Wiem jesteś rycerzem Damy Salowej , nie musisz mi udowadniać. Wałcz jak Rycerz Edytowano 1 godzinę temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 453 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wiem jesteś rycerzem Damy Salowej , nie musisz mi udowadniać. Wałcz jak Rycerz Tutaj nie chodzi o rycerza czy badboya tylko o twoje zachowanie człowieku i ogarnij się Każdy normalny facet Ci to powie, a jak jesteś chory to lecz głowę Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tutaj nie chodzi o rycerza czy badboya tylko o twoje zachowanie człowieku i ogarnij się Każdy normalny facet Ci to powie, a jak jesteś chory to lecz głowę Ja wiem jesteś Najlepszy na forum Pokemonem , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu Pobudzenie jak zawsze wywołałam swoim pojawieniem się Niesamowite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja wiem jesteś Najlepszy na forum Pokemonem , Idź stąd i udaj się spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1438 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Wiem miłość miłość na ambonie Znasz bajkę cyferki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz rację. Bawmy się dobrze od tego jest forum Tylko od tego jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pobudzenie jak zawsze wywołałam swoim pojawieniem się Niesamowite Widać, że spora część użytkowników tęskniła za Tobą. Tym bardziej męska część. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBoży 45 Napisano 1 godzinę temu Zgłoszone kłamstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu Skrzynka na listy zablokowana i proszę nie pisać, bo nie odczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1438 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Tutaj nie chodzi o rycerza czy badboya tylko o twoje zachowanie człowieku i ogarnij się Każdy normalny facet Ci to powie, a jak jesteś chory to lecz głowę Przecież to takie żarty są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 798 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Widać, że spora część użytkowników tęskniła za Tobą. Tym bardziej męska część. Same ogony To znaczy Ty i Makaron nie. A reszta, to bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łyszkowiceAI 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) zeby madga sie napierrdalala z synowa o syna to juz widzialem ale zeby corka z madga o gacha jeszcze nie Edytowano 1 godzinę temu przez łyszkowiceAI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1438 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Same ogony To znaczy Ty i Makaron nie. A reszta, to bez komentarza Tęsknili bo i temat o tobie założyli wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Znasz bajkę cyferki? Nie znam daj na Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach