Gość może to rozwolnienie Napisano Lipiec 18, 2007 tak zwyczajnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Lipiec 18, 2007 malinka898989 - co za problem? Kup w aptece internetowej albo na allegro i poproś o dyskretną przesyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak daleko Napisano Lipiec 18, 2007 no to dwa wyjscia: lekarz-jesli nie jestes w ciazy, a prawdopodobnie nie, to wyjasni Ci co sie dzieje z okresem i od czego te bóle brzucha albo idz do labolatorium i zrob dobrowolnie badanie krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 no tak zwyczajnie bez niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 no przypuśmy że zrobię badanie krwi i co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zielnooka19 0 Napisano Lipiec 18, 2007 dlaczego piszesz że prawdopodobnie nie jest w ciąży? Ja myślę że prawie na pewno jest. Miałam niemal dokładnie takie same objawy na początku swojej. I też tak z nienacka wyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka102 Napisano Lipiec 18, 2007 Az mi sie słabo zrobilo jak przeczytałam te wszystkie "RADY". Malinka nie słuchaj tych ktorzy po Tobie tak jezdza! Laska pisze,bo nie wie co sie dzieje,a Wy takie rzeczy piszecie!!! Zalosne!! No i juz chuj,ze sie nie zabiespieczyli!! Ja stosuje tabletki,ale pamietam tez jak ich nie mialam i jak mi sie rznac chcialo, to sie rznelam!! I nie myslałam czy mam dni plodne,czy niepolodne!! moge tez zalozyc sie ze polowa z Was,jak nie wszyscy zanim pomysli o tabletkach,czy o kupieniu gumek ma za soba sex bez abespieczenia, bo chwila ponosi! wiec albo kurwa pomagacie tu biednym dziewczyna,albo wchodzcie sobie na inne strony!! Zrozumiano ?!?!?! :D:D:D:D A Ty Malinka no trudno, zrob test i tyle. Jesli bedzie brak ciazy, to pewnym jest ze okres dostaniesz w ciagu kilku dni :)) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek999 0 Napisano Lipiec 18, 2007 hahaha, dzizas, racja. A co dopiero prezerwatywy. hahaha. To teraz się będziesz wstydzić brzucha :) A głupota nadal nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 nie pisze, że nie jestm w ciąży, bo tego nie wiem. i nie chce zażywać tabletek bo są rózne skutki uboczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej malutka Napisano Lipiec 18, 2007 czy "biednym dziewczyną" pisze się przez "ą" na końcu. Pouczyła byś się trochę zamiast się rżnąć tak na okrągło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 dzięki malutka102:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podlosc ludzka nie zna granic Napisano Lipiec 18, 2007 Nie bierz tabletek, bedziesz miala tylko jeden skutek uboczny, o ile juz nie masz. Mozesz byc w ciazy. Ja np. zaszlam w ciaze w 25 dniu cyklu...Niemozliwe? alez owszem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość testy IQ Napisano Lipiec 18, 2007 no proszę, malutka102 wygląda nam na głąba. Nic dziwnego, że zyskała uznanie w oczach malinki. Ciągnie swój do swego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 kto ejst głąbem ten jest, a po Twoim zachowaniu widać, żę to ty jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale to nie ja jestem w ciąży Napisano Lipiec 18, 2007 niechcianej do tego :):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale to nie ja jestem w ciąży Napisano Lipiec 18, 2007 potrafię się zachować odpowiedzialnie i udać się do ginekologa celem dobrania tabletek antykoncepcyjnych. Tobie odpowiedzialności brak zupełnie. To nie świadczy o mądrości bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 nie ty jesteś od tego,a by sądzić o mojej mądrości, a jeszcze byś się zdziwij a nie ejstem w niechcianej w ciąży, jeżeli wogóle ejstem. a gdybym nie chciała tej ciązy to bym poszła do lekarza albo zrobiła sobie aborcję jakbyś chciał wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na aborcję trzeba mieć Napisano Lipiec 18, 2007 odwagę. Ty się boisz gumki kupć hahaha, a co dopiero poddać się aborcji. CO BY LUDZIE POWIEDZIELI W TWOIM MIASTECZKU????? HAHAHAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terapeuci Napisano Lipiec 18, 2007 Nie wiem dlaczego, ale przypomniala mi sie laska, ktora nie tak dawno planowala zarzyc drugi raz w ciagu pol roku "tabletki po", bo jej zdaniem pigulka antykoncepcyjna jest zbyt szkodliwa, zeby brac ja caly czas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka gdzie jesteś Napisano Lipiec 18, 2007 ? forumowicze tęsknią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 gumki powinien kupować facet. szkoda tylko ze ty jeszcze nie kupowałeś, bo która chciałaby takiego debila jak ty. nie wyżywasz na ludziach chyba za to, że sam sobie nie możesz poruchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 18, 2007 zabezpieczenie to nie tylko sprawa faceta, teraz to nie on moze byc w ciązy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet prawdziwy Napisano Lipiec 18, 2007 gumki mam zawsze, ale się z tym nie afiszuję. Wolę ruchać bez. A jak panna się nie upomina, zakładam, że zabezpiecza się w inny sposób i wie co robi. Jak widać nie każda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 tylko że ja się nie rucham z każdym tak jak ty z każsdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet prawdziwy Napisano Lipiec 18, 2007 ilość partnerów jak widzisz nie ma wpływu na prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Stosowanie zabezpieczeń - owszem. Jeżeli Twoja ciąża jest wynikiem seksu z przypadkowym (może nie do końca to dobrze brzmi - powiedzmy nie stałym) partnerem to jesteś zwyczajnie głupia. Jeżeli to stały partner i wie, że nie chcecie dziecka, a pomimo to się żadne z Was się nie zabezpiecza - to oboje jesteście niemądrzy i nieodpowiedzialni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob test Napisano Lipiec 18, 2007 niestety odpowiedzi na tym forum nie znajdziesz czy jestes w ciazy czy nie. jedynym slusznym rozwiazaniem jest test no albo denerwowanie sie i czekanie na okres. moze masz jakies zaburzenia hormonalne i w tym miesiacu okresu nie bedziei co bedziesz tak czekac az ci bruch nie zacznie rosnac?zrob test bo jak jestes w ciazy to i tak musisz do lekarza,musisz brac kwas foliowy zeby z dzidzia wszystko bylo ok. a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob test Napisano Lipiec 18, 2007 jak sie wstydzi isc do apteki i powiedziec poprosze test ciazowy to niech napisze to na kartce ktora poda farmaceucie. farmaceuta wcale sie nie zdziwi w sumie testy ciazowe sa po to zeby je robic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Coolio Napisano Lipiec 18, 2007 Cała ta banda dopierdalaczy ! Dajcie spokój Dziewczynie ! 'Świętoszki się odezwali " H.. Wam do tego co robi, z kim i ile Moherowe Berety, pierd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość terapeuci Napisano Lipiec 18, 2007 Nie pisze sie H, tylko CH:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka898989 0 Napisano Lipiec 18, 2007 to nie był przypadkowy partner tylko stały. i chce tego dziecko, więc bym prosiła żeby mi nie wmawiać, że nie chcę i się czymś stresuje, bo tak nie jest. a ta strona jest po to, aby zadawać pytania i dzielić się z innymi a nie wyzywać i obrażać, ale widać niektórzy o tym niew iedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach