wiolus-92 0 Napisano Lipiec 18, 2007 a wiec mam zaplenie pochwy i sprobowalam wlozyc czosek ito po raz kolejny ale tym razem jak wlozylam go do pochwy bolalo cos wiec wyciaglam i teraz piecze chyba mi podraznilo. Jak jutro zamroze jogurt naturalny i wloze tak jka tampona to moze pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Lipiec 18, 2007 zamrozisz? gratuluję pomysłu..jeśli chcesz przeziębić narządy rodne to dobrą drogę obrałaśa do lekarza to nie łaska ?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Lipiec 18, 2007 Jogurt naturalny może wspomóc ale NIE zastąpi lekarza - ponadto chodzi o pałeczki kwasu mlekowego, które skutecznie wybijesz zamrażając je... Jogurtem naturalnym możesz się iygować (ocieplonym do temp pokojowej!), lub podmywać.Dziewczyno, jesteś gotowa zrobić sobie krzywdę a nie jesteś w stanie zarejestrować się do lekarza.Ręce mi opadły. Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukumadesska 0 Napisano Lipiec 18, 2007 Do lekarza koniecznie!!!! Od zapalenia pochwy powstaje grzybica a grzybica jak sie przyczepi to trudno ja wyleczyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uzależniona 0 Napisano Lipiec 18, 2007 iDź DO LEKARZA!!!! JA TO LATAM TO GINKA NAWET Z PODRAżNEINIEM, BO JAK SIę COś PRZYPLąCZE TO TRAGEDIA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach