Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

come_back

The O.Cżycie na fali 4 sezon i nie tylko.

Polecane posty

Gość katiee00
O.C. ... to fajny serial, chociaz wolę One Tree Hill, veronicę Mars... ale żałuję, że to juz koniec... mogliby zrobic tak jak OTH 5 serii =) Też sądzę , ze Taylor bardziej niz Marissa pasuje do Rayana . Nie to , ze jej nie lubiłam... chocaz tak - nie lubiłam, polubiłam dopiero tuz przed jej śmiercia i pozniej było mi smutno i żal, ze tak się stało ^^ Ech , ech... Swoja drogą Rayan sexy wygladał w dzisiejszym odcinku, tak jak Taylor powiedziała - do twarzy mu w tym...kolorku ;D http://img232.imageshack.us/img232/8344/rayanko1.jpg 🌼 i jak pocałował Taylor... aż mi ciarki przeszły :D niby dla picu, niby zrobił jej "tylko" przysługę, ale jak to zrobił... ho ho...:classic_cool: tez tak chcę 😠:D🖐️

Gość heilig sein
Rzeczywiście, wyglądał dziś wyjątkowo sexy...:classic_cool::classic_cool::classic_cool: W ogóle niektórzy faceci wyglądają tak zaj**ście seksownie w czarnych ciuszkach, że wyruchałabym ich w try-mig. Na miejscu:classic_cool:. Na jedno ich skinienie palca. Yeah:classic_cool: p.s. zdjęcie się nie wyświetla:/