Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiheheiheels

Jeśli nie odczytam SMSA, to czy raport dojdzie do wysyłającego?

Polecane posty

Gość hiheheiheels

Jaki jest sposób żeby on nie mógł do mnie wysłać nic, albo przynajmniej żeby nie wiedział, że te smsy doszły i że je przeczytałam?

Gość hiheheiheels
No właśnie, ale skoro doręczony to powinnam przeczytać, bo wiadomo, że doszedł, a ja chcę zeby ta osoba myślała że nie dochodzą od niej smsy w ogóle do mnie, jest jakis sposób na to?

Wg mnie nie ma takiego sposobu. Chyba,że opaeratora jakoś zbalokuje ale na to chyba tylko nakaz sądu.

Gość hiheheiheels
EE szkoda

Kasuj każdy sms od niego przed czytaniem. Nudzi mu się.

w niektorych telefonach masz taka opcje jak zablokowanie,ale chyba tylko rozmow,a tak to jedynym sposobem jest wył tel

Gość hiheheiheels
To nie on a ona uprzyjemnia mi życie. Moja cudowna kolezaneczka, wciąż mni drażni sms'ami szantazyska jedna, próbuje wywierać na mnie presje a ja chociaz czasem chcialabym sie uwolnic i jej odmowic, a tak poprostu sie nie da, ja mowie jej wprost ze mam dosc i niech juz spada to ona 'nie przesadzaj' i dalej swoje, wiec jak jej smsy nie beda dochodzily to bede miala wymowke ze nie widzialam nie doszlo

wymysl jej cos ze masz problemy z tel i nie dochodza esy,albo ze dochodza ale puste.klamac nie umiesz?

Gość hiheheiheels
Ale jak raport dostaje to troche to podejrzane:P mam w telefonie taka opcje jak czarna lista, ale cholera wie co to jest