Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

wazne odnosnie karmienia!!

Polecane posty

hej dziewczyny jestem swiezo uieczona mamusia i nie bardzo wiem jak karmic dziecko,czy karmic na zadanie czyli wtedy kiedy placze i sie domaga czy co 2-3 godziny nawet jak spi wybudzic i przystawic do cycka ostatnio karmilam ja o 4:30 i nie wiem czy ja specjalnie budzic czy poczekac az sama sie upomi ,pomozcie

Gość milly..
poczekaj az sama sie wybudzi na karmienie...a ty w tym czasie odpoczywaj :-)

pytam bo nie wiem jedna pilegniarka mowila tak druga inaczej i sie pogubilam a nie ma jak to zapytac na forum doswiadczonych mam

Gość milly..
nowa...doswidczone matki tobie mowia zebys dziecka nie wybudzała...ciesz sie ze mała spi bo nie wszystkie maja tak dobrze.

Gość Madam de Pompadur
Zanim sie wypowiedzą...ja czytałam ze dziecko mało na zawołanie sie karmi 8 razy na dobe nawet czyli z co 2,3 odziny. jak jest spragnioe tylko to pije nieco mleczka w ciągu dnia, a w nocy jest mleczko tłuste więc wtedy duzo go zjadac musi.

cala noc nie spala od 1 do 5 bylam na nogach bo plakala non stop w dzien spi a w nocy dokazuje..

ale ona w ciagu dnia w ogole sie nie dopomina..wtym sek spi jak zabita

Gość milly..
spokojnie....wszystko sie z czasem wyreguluje, sen i karmienie tez, to jest noworodek i nic nie mozna od niego wymagac....

Karm dziecko wg jego potrzeb a, ze zamieniło sobie dzień z nocą to normalka, ale głowa do góry z czasem to się unormuje:) Życzę powodzenia:) też przez to przechodziłam:)

Gość gosia72
jak odwróciła sobie dzien z nocą to budz ja w dzień na karmienie co 2 - 3 godziny.Wieczorkiem zawsze kapiel i sie maleństwo przestawi.