Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastttian

Czy to możliwe by normalny mężczyzna

Polecane posty

Gość Sebastttian

mający swoją dziewczyne....(do tej pory byłem przekonany że to miłość mojego zycia)zakochał się po jednej krótkiej rozmowie w swojej studentce i od 3 tygodni nie myślał o niczym innym....? dodam,że nie należe do bawidamków i nie podrywam każdej co założy bluzke odsłaiającą biust....

to nie miłosc.. to zauroczenie. minie ci. jara cie ona bo to cos nowego itp. minie ci jak nie bediesz sie nakręcał.

Gość czarna_róża
Po jednej krótkiej rozmowie nie da się zakochać. Można się zauroczuć. Ewentualnie.:) Pozdrawiam.

Gość hhhhaaaaaaa
Możliwe miłoość przychodzi w najmniej spodziewanych momentach

Gość czarna_róża
Sebastttian, co zamierzasz zrobić?:)

Gość Sebastttian
Nie wiem...To chore zachowuje się jak 14latek ale nie moge przestać o niej myśleć....To sie nigdy nie uda bo wiem że ma chłopaka z tego samego roku...Ciągle ich widuje razem...Widze że są zakochani...Cóż pozostaje mi zapomnieć mam nadzieje,że to wariactwo mi szybko przeidzie

Gość czarna_róża
Ale widzisz, ona ma chłopaka, Ty masz dziewczynę, ale Ciebie trafiła strzała Amora.;) Może ją też? Spróbuj, co Ci zależy?

hehehe nie wiem czy przejdzie szybko szczególnie jak będzies mieć z nią zajęcia. Napewno jak spróbujesz zrobić jakieś podchody szczególnie jeśli jest od Ciebie uzależniona w sensie egzaminowo-zaliczeniowym to mało prawdopodobne żeby powiedziała \"spadaj\" A takie zauroczenie to normalka więc relax :)

Gość Sebastttian
chciałbymw to uwierzyć ,ale sytuacja chyba jest jednak z góry skazana na przegraną..Jeste jeszzce jeden problem....Ja mam znią ćwiczenia...przez cały nastepny rok..Wiec miłość jest ZAKAZANA

Gość czarna_róża
Miłość nie jest zakazana. Miłość jest cierpliwa.:) Ale pewnie za rok Ci już przejdzie.:)

zgadzam się z Japonką. przejdzie Ci. trzymaj się lepiej miłości swojego życia.

Gość czarna_róża
Hehe, Milka, radzisz koledze wykorzystać jego nadrzędność w relacji.:P

Gość czarna_róża
Sebastttian, a o czym rozmawialiście, jeśli można wiedzieć?:P

Gość Sebastttian
O kryzysie Kubańskim i terryzmie(islamskim) Troche ot ym dlaczego nie przychiła na zaliczenia ale w sumie to nic szczególnego....Sam się sobie dziwie,że po tak krótkiej rozmowie.......to poczułem....Trudno to opisać ale miała coś w sobie....ten sposób w jaki mówiła...w jaki ruszała ręką......nie potrafie tego opisać.....JA chyba straciłem zmysły!

Gość żabia królewna
Klasyczne zauroczenie. :-) Ale na takich nagłych emocjach niczego się nie buduje. Za to możne zburzyć dotychczasowe, dobre i trwałe relacje. Nic z tym nie rób. Przejdzie Ci. Utrzymuj ze studentką taki kontakt, jak z innymi studentami. I znajdź sobie jakieś nowe zajęcie, doskonale sprawdza się jakiś sport! :)

Gość zaciekawionaaaa
Sebstaian powiedz mi prsze w jaki sposób ona się uśmiechała i ruszła ta ręką...że wciagu paru minut...doprowadziła,że sfacet traci dla nie j głowe...Błagam napisz!!!ja też ak chce!!:D:D:D:D

Gość czarna_róża
Przejdzie lub nie przejdzie. Zależy co to jest. Może to początek miłości? Może warto ją zabić już w zalążku? Może uczucie będzie odwzajemnione? Jak się semest zimowy zacznie, to sam zobaczysz co jest na rzeczy.

Gość żabia królewna
Czarna_różo - kolejna "miłość Jego życia"? A co z obecną? A co z jej (studentki) miłością obecną? ;-) Walczyć o swoje trzeba. Ale tak, żeby innych nie pokaleczyć niepotrzebnie.

Nie radze niczego wykorzystywać. Sama miałam okazje przekonać sie co to jest zauroczenie wykładowcy studentką. Znam to wszystko z autopsji.... Tylko że on nie miał dziewczyny a żonę i córkę prawie w moim wieku...

nie warto poddawac sie zauroczeniu gdy jest sie w szczesliwym zwiazku - nie warto. jak mozna cos budowac na podstawie 5minutowej rozmowy? :o

Gość czarna_róża
Żabia Królewno, może to ta studentka Sebastianowi pisana, a on jej. Niewykluczone. Oczywiście, po jednej rozmowie - choćby wywołała najsilniejsze emocje - nie można oceniać. Ale mają jeszcze rok, by się lepiej poznać i przekonać jak jest. Jeżeli mają być razem, to będą.;) Przecież nie są jeszcze zaobrączkowani.:P

Gość kapibara i 2 wombaty
dlaczego tak uparcie używacie niesprecyzowanego znaczeniowo słowa - miłość? czy juz się zakochałem? czy to miłość? kocham ją a ona nie jest pewna swojej miłości itp mam wrażenie, że gdyby pozbyć się tego słowa w którym pobrzmiewa tak wiele obietnic było by uczciwiej