Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minnnie

Czy tez macie wrażenie ze laski co mają powyzej 25 lat

Polecane posty

Gość weź pod uwagę
no, bo my byłyśmy wszystkie zakochane w jej mężu i teraz próbujemy go odbić...ale nam się nie uda, bo nie mamy nowej pralki :)

Gość Wake up
:D :D :D

Gość Ratunku-Na pomoc-Help
Swoja droga Autorka musi byc bardzo eleganka osoba .... "Czy tez macie wrazenie , ze LASKI -......." Laski :o Slownictwo mezatki doskonalej :o ????

Gość weź pod uwagę
zależy co jeszcze nam zaprezentujesz :)

Gość Wake up
:classic_cool:

Gość anakarenina
nie przejmuj sie kolezanką, masz swoje zycie, niepotrzbna ci negatywna energia

Gość stokri
ale sie czepilyscie biednej dziewczyny, stare prochna z was i tyle:P Minnie to nie byla Twoja przyjaciolka prawdziwa, ja bym tak nigdy nie postapila :)

Gość do minnnie
nie przejmuj sie tymi komentarzami. ja mialam podobnie, tzn nie z mezem ale z chlopakiem. moja kolezanka ma 24 lata i od momentu jak ja zaczelam spotykac sie z chlopakiem to tez chciala na sile jakiegos chyba znalezc. tylko ze ona jest lekko nienormalna, teraz to widze i miala juz ich chyba z 7 w przeciagu 3 lat i kazdy mial byc super wielka miloscia jej zycia i kazdy ja zostawial. a teraz pisze jakie to malzenstwo nie jest beznadziejne i wiazanie sie z facetem na stale to same wyrzeczenia itd. ona po prostu zazdrości i tyle, tak jak twoja kolezanka. za grosz nie ma ona pokory, jak jest gruba to nie znaczy ze kazdy koles w ktorym sie zakocha bedzie jej, niestety life is brutal

Tez tak myslę, babska są obrzydliwie zazdrsone i zaborcze, a jak któras ma lepszego faceta to juz staje sie zawziętym wrogiem, nie mówiać i przyjaciółeczkach którym podoba sie jeden i ten sam facet. miałam pdoobne doswiadczenie jak minnie tez przyjaciółka od początku studiów, podobał sie jej i była zakcohana w męzczyźnie który nie zwracał na nią uwagi. traf chciał ze ja zakochałam sie wnim a on we mnie. Walczyłam o przyjaźń z nią nadal i wiem ze to był bład, bo ta przyjaźń umarła z momentem kiedy on zakochał sie we mnie. tez miała byc moją druhną i mnie olała. była na naszym slubie, weselu, teraz nie odzywa sie juz dłuuugi czas. zgorzkniała stara 27 letnia panna co nigdy nie miała chlopaka. żal mi jej.