Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemek1981

Jak powiedziec dziewczynie ze przytyla???

Polecane posty

Gość Przemek1981

Hej, moze mi tak cos poradzicie? Mam wspaniala dziewczyne, ale niestety ostatnio troche przytyla i wcale mi sie to nie podoba. Nawet juz nie mam ochoty na seks. Jak mam to jej powiedziec, zeby nie bylo wielkiej tragedii?

Gość Hankaskakanka
Sam widzisz, ze to nie takie proste. Tak czy inaczej bedzie wielka tragedia, wiec zapytaj wprost. Czesto dziewczyny tyja po tabletkach antykoncepcyjnych wiec to niekoniecznie jej zaniedbanie.

Nie ma ochoty na seks bo pewnie sama czuje się nieatrakcyjna. Po prostu może z nią porozmawiaj, ale tak delikatnie i nie dosłownie, bo będzie jej przykro. Ja mam pretensje do mojego narzeczonego, bo on mi tego nie mówi, bo jemu to nie przeszkadza, gdy zdarza mi się przytyć tu i tam.

Gość czarna_róża
Najlepiej przekaż jej informację w formie żartów.

Gość hehhhe
to przemek nie ma ochoty na seks...czytaj uważnie-dlatego,że ona przytyła:D

NO TEż PRAWDA... no to kolego coś z Tobą nie tak, bo ja bo hormonach przytyłam 5kg i mój facet nie dawał mi spokoju nawet wtedy. On po prostu kocha mnie bez względu na to jak moje ciało wygląda

pogadaj powaznie -powiedz ze chcesz by schudla, zaproponuj sport, kup jej płyte z cwiczeniami na dvd, sa super z carmen electrą, kup jej ciężarki, biegajcie razem, zaproponuj duzo warzyw owoców, nie chodźcie na piwo, pizze, pogadaj otwarcie o jej nadwadze w zwiazku sie mówi takie rzeczy na tym polega dojrzałosc;)

Gość A niby dlaczego ma schudnac

Gość A niby dlaczego ma schudnac
Jak przytyje po ciazy to ja zostawisz ? :o

Gość kundrie
"no to kolego coś z Tobą nie tak, bo ja bo hormonach przytyłam 5kg i mój facet nie dawał mi spokoju nawet wtedy." dla jednych 5 kg więcej jest wręcz wskazane (ja też przytyłam, i też wyglądam lepiej, zawsze byłam chuda, teraz jestem normalna, szczupła kobieta - przede wszystki cycki mam większe :D) ale dla innych kilka kg więcej może być tą granicą, po której stają się mniej atrakcyjni - i partner może kochać, ale coś takiego jak pociąg fizyczny też istnieje. ja np. nie wyobrażam sobie zycia bez mojego faceta, ale powiedziałam mu wprost, ze ma zacząć o siebie dbać, bo jeszcze trochę mu brzuch urośnie to nici z seksu - bo bez względu na moje uczucie do niego, dyndające brzuszysko uroku mu nie dodaje. a już jest wystarczająco masywny. i taki mi się podobał, ale... więcej kochanego ciała już nie chcę

Gość szczupplla
piszesz że "troche przytyła czyli domyslam sie ze to nie jest 10 15 kg"-jezeli wygladałaby na 8kilogramów i byłaby masakrycznie gruba jak najbardziej coe rozumiem ael jezeli troche jej sie przytyło.....A ty juz nie masz ochoty na seks...wg mnie poprostu jej nie kochasz

proponuje zebys jej powiedzial, ze zauwazyles ostatnio, ze przytules i ze musisz cos z tym zrobic i ze chcesz zaczac cwiczyc (biegac, jezdzic na rowerzey czy cokolowiek innego co lubicie) tylko samemu brakuje Ci motywacji i Ci sie nie chce i sie zapytaj czy ona nie chcialaby Ci towarzyszyc albo powiedz, ze brakuje Ci sportu w zyciu i zaproponuj zebyscie razem cos uprawiali od ruchu sie chudnie a nie bedziesz jej musial zwracac uwagi

Gość szczupplla
kundrie a jakie brałaś leki?ja też bym chciała przytyć bire regulon ale nei tyje!!!

Gość czarna_róża
Hehe, dobre.

Gość kundrie
najpierw mi cycki urosły trochę po jeanine (ale szczerze nie polecam tego specyfiku), a potem przez ponad dwa lata brałam mervelon - w sumie to piersi mi się jeszcze trcohę większe zrobiły no i ogólnie ok. 6-7 kg więcej mam (co w moim przypadku było naprawdę pożądane - jak sie oglądam na zdjęciach sprzed paru lat to jestem przerażona). ale z kolei marvelon spowodował u mnie spadek libido, więc coś za coś. ogólnie nie ma reguły na to jak, które tabletki zadziałają na kogoś.

Gość kochanie zauważyłem ostatnio
ze przytyłaś, wolę jednak jak jesteś troszkę szczuplejsza:)

Gość kundrie
ale chyba na Ciebuie nie podziałaja tak, jak na mnie, bo regulon ma ten sam skłąd co marvelon. tylko producent inny

Gość kundrie
heh, ja tam powiedziałam wprost, jak podejrzałam, ze mu na wadze wyskoczyło ponad 100 kg - no, ale z facetami to chyba inaczej. az tak do siebie nie biorą uwag nt. wagi.

Gość gdzie uciekłeś
Nie interesuja cie odpowiedzi? Zacznij krytykowac w jej obecnosci grube dziewczyny. Powiedz wtedy, ze na ich widok odchodzi ci ochota na seks. Nie mow tego wulgarnie, ale zwyczajnie, informujaco. Jak to nie poskutkuje (nie zacznie kuracji odchudzajacej), to zaproponuj, zebyscie razem przeszli tygodniowa diete warzywno-owocowa, bo cos wam zaczely rosnac faldki i trzeba sie z tym bezwzglednie rozprawic. Teraz latem jest latwiej taka kuracje przejsc, a we dwoje tym bardziej. Jesli i to nie poskutkuje, to powiedz wprost, ale grzecznie, ze nadwaga ci przeszkadza. Ze nie podoba sie. Wtedy albo wezmie sie za siebie, albo odejdzie. Nie oceniam cie. Masz prawo nie lubic grubasow. Sama jestem z facetem z brzuszkiem, choc grubasow nie lubie. Kocham go po prostu. Ale rozumiem, ze psychika kobiet i mezczyzn jest inaczej skonstruowana, dla kazdej ze stron co innego wydaje sie byc wazne. A kobietom, ktore tak sie oburzaja, ze mezczyzna powinien kochac nawet gruba babe, powiem, ze utrzymanie szczuplej sylwetki moze sie okazac niektorym z nich bardzo trudne (hormony, cukrzyca), ale wcale nie niemozliwe. Po prostu wiecej gimnastyki i silnej woli w opieraniu sie lakociom.

Gość myślisz
że musisz jej mówić, ona napewno wie, że przytyła, ma wagę. i napewno się tym przejmuje, moze nawet próbuje sobie z tym radzić, niekoniecznie Ci o tym mówiąc , sam się czuje nieatrakcyjna. Wydaje mi się, ze ona bardziej potrzebuje Twojego wsparcia, niż informacji, że jest grubsza niz była. Zacznij ją wyciągać na basen rower i czasami dla żartu powiedz, że musici popracować nad tym sadełkim, żeby zniknęło....