Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vikka.

prezent urodzinowy - pomozcie

Polecane posty

Gość vikka.

wczoraj zalozylam temat na ogolnym ale bez odzewu :( tu w sumie sa prawie same "babeczki" to mysle ze dobry dzial tym razem wybralam ;) chodzi mi o prezent urodzinowy dla faceta :) co powiecie na recznie robione i zdobione czekodadki? oczywiscie nie ja je bede robic tylko takie kupione ale kazda jest inna (smak i wygld) i sa zapakowane w sliczne pudelko :) czy dla faceta - lasucha to dobry prezent na urodziny czy raczej kicz? jak myslicie? ps. moze macie jakas inna propozycje ? odpadaj : plyta z muzyka, kosmetyki, portfel i gadzety na polke :)

gadzety na półkę odpadają to zrozumiałe. jak jest łasuchem to te czekoladki to nie taki zły pomysł :)

jak lasuch - to ok jeszcze lepiej byloby, gdyby zauwazyl, ze te czekoladki nie sa \"zwykle\"

Gość vikka.
na tym pudeleczku pisze ze sa recznie robione i zdobione :)

to dobrze :) ja tam zwykle problemu z moim facetem nie mam, na urodziny przewaznie dostaje jakis gadzet do samochodu, jakies glosniki albo cos w tym kierunku, takze mam spokoj ;) teraz chce mu zafundowac dziare, bo od zawsze o niej marzyl ale nie wiem czy do pazdziernika uzbieram te 250 zl... hm... przy naszych wydatkach bede musiala sie nagimnastykowac.

tandeta nawet jak jest \"łasuchem\"to czekoladki moze se kupic w kazdej chwili nawet te recznie zdobione nic ciekawego naprawwde zje je i tyle dla mnie to nie jest \"prawdziwy\"prezent urodzinowy ale to tylko moje zdanie oczywiscie pozdrawiam

Gość vikka.
no ja niestety mam problem bo On jest dosc niezwykly he he (ale pewnie kazda tak mowi o swoim) nie interesuja go samochody, pilka nozna itd. jego swiat to dla mnie czarna magia (programowanie i calkowite nowosci w dziedzinie komputerow) i w tej dziedzinie nie moge mu kupic prezentu, bo moja wiedza nie siega tak daleko ;) poza tym w tej materii sa strasznie drogie "zabaweczki" ;)

Gość vikka.
a co proponujesz *natasha* ?

jak nie mam kasy na prezent, to kupuje drobiazg i wtedy organizuje jakas atrakcje w postaci np. kolacji ze swiecami itd. na poczatku pazdziernika jest jeszcze cieplo, 3 lata temu zabralam go na piknik - tez lasuch, byl wiec bardzo zadowolony :P kiedys zalapalam pomysl z jakiegos forum zeby zrobic kupony na rozne rzeczy i on sobie wybieral co chce i musialam to zrobic. tu nie chodzi o jakis superhiper prezent, tylko zeby pokazac ze sie pamieta

Gość vikka.
ill_ --> i wlasnie te czekoladki maja byc czyms w tym stylu i dodatkiem do wspolnego wieczoru ;) ja wiem ze on je zje i nie bedzie po nich sladu (no moze pudeleczko na pamiatke bo jest sliczne) ale ta radosc w jego oczach jak je bedzie palaszowal he he :)

hehe to kup mu te czekoladki i np. koszulke na krótki rękaw bądz bluze albo bokserki mój chłopak uwielbia jak mu je kupuje a potem ma wspomienia z nimi związane np.jak byłem tu i stało sie coos to miałem na sobie cos od ciebie kochanie =)wtedy jest mi miło naprawde moze to głupie dla was ale dla mnie ma to znaczenie

Gość vikka.
nie - wcale nie glupie :) faktycznie moze dokupie mu koszulke do tych czekoladek :)

Gość AlinA.
Nie jestem chłopakiem :P ale bardzo ucieszyłabym się z tych czekoladek :) Też jestem łasuchem ;)

Gość vikka.
AlinA. --> :) ;)

ja tez wolalabym czekoladki zamiast np. perfum :D

Vikka, super pomysl z czekoladkami. Moj ma takze urodziny w przyszlym tygodniu i takze jej komputerowym maniakiem, ktore w nosie ma pilke nozna, samochody i inne takie meskie hobby ;) i na dodatek nie jest lasuchem...i naprawde jestem w kropce co mu kupic i jak zorganizowac urodziny. Kolacja przy swiecach to u nas czesto w domu jest (albo organizuje ja ja, albo moj mezus), nic z ubran mu nie kupie, bo to nie dla niego, perfum tez nie...no nie wiem naprawde...Moze mi cos poradzicie?:D

przepraszam za literowki, chyba podchodze zbyt emocjonalnie do tych jego urodzin, bo naprawde kurka wodna nie mam ZADNEGO pomyslu...

Gość kjshcskjdhckjshdckjhjcf
dosc fajnym prezentem sa koszulki kupki badz poduszki z Waszym lub Twoim zdjeciem. Wydaje mi sie ze to uroczy prezent i kazdy by sie ucieszyl

Gość vikka.
Mag79 --> dobrze wiem jak to jest :D sama ci nie doradze tym bardziej ze wiem mniej wiecej jakie prezenty moga cieszyc Twojego faceta ! karty pamieci, cos tam ram, visual cos tam he he itp. moj jeszcze lubi zabawiki jak elektroniczny odtwarzacz ksiazek (takie cos do czytania - przenosne) kosztuje ok. 300-500 e i jest tylko w stanach :-o wiec chyba musz cos z niematerialnych rzeczy jak pisala ill :) moze zabierz go do sexshopu i razem cos wybierzcie ;) albo zapros go w jakies super miejsce a jak masz wicej kasy to lot helikopterem albo skok ze spadochronem bedzie jak ulal :D

Gość ciekawskie jajkoo
ja bym kupila sztuczna pochwe,zobaczysz jak sie facio ucieszy bedzie ci wdzieczny za taki prezent