Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka crzestna

jaki prezent na crzest? pilne!

Polecane posty

Gość matka crzestna

Prawdopodobnie zostane poproszona na matke chrzestna do coreczki kuzynkio,ale kompletnie nie wiem co sie daj dziecku na taka uroczystosc:/nie chce dac kasy,bo rodzice wezma,a mala nie bedzie miala pamiatki:/pomozcie mi i podajcie jakies pomysly:) pozdrawiam

tez mialam taka przyjemnosc zostac matka chrzestna i po wielu przemysleniach doszlam do wniosku ze prezent bedzie najlepszy, kasy nie dalam. kupilam maluszkowi taka mate edukacyjna (sprawdz na allegro, ja kupilam w sklepie i byla super pluszowa duzo zabawek, niektore sa kiczowate niektore lepsze gatunkowo - trzeba uwazac) i do tego misiaka pluszowego oraz kombinezonik na zime (z kapturem i bucikami) no i oczywiscie niesmiertelna pamiatke, ale zeby bylo bardziej hmm \"do zapamietania\" wybralam taki album pt. moj pierwszy roczek - miejsca na zdjecia, do wpisania kiedy pierwszy zabek i slowo itd. mama byla baaardzo zadowolona, poniewaz ojciec chrzestny sie nie wysilil i po prostu dal pieniadze i pamiatke. moja kuzynka ma kase, jej maz siedzi w Irlandii i raczej wolala prezent - powiedziala mi to po pewnym czasie. takze bylo ok :)

Gość matka crzestna
ooo,dzieki za pomysl:) ja tez wole dac prezent niz kase:)czekam na kolejne:)aha a duzo Cie to wynioslo?

A ile chcesz na to przeznaczyc? Jesli do 500 zl, to proponuję wynając fotografa na chrzest i potem zainwestowac w specjalny album... to koszt ok 500 zl, ale piękna pamiątka i na pewno bardzo oryginalna. Jesli jestes zainteresowana mogę podac ci fotografa, ktory robi takie rzeczy (rowniez na chrzest mojego chrzesniaka) i wysyła \"probki\" takich albumów. Pięknie to wyglada.

to byl akurat okres swiateczny i budzet mialam uszczuplony wyszlo mniej wiecej tak: mata - 120 zl kombinezon - 30 zl (przewaznie sa po 90 ale mi sie trafilo, bo znajoma ma sklep i sprzedala mi po cene hurtowej :)) misiek - 20 zl album - 20 zl takze w 200 zl sie zmiescilam

Gość matka crzestna
jestem studentka wiec z kasa u mnie krucho:/ale tak mysle jakies 200 ewentualnie do 300zl.