Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita9999

problem w zwiazku...

Polecane posty

Gość jnvf
może czas aby Cie przedstawił rodzicom. Wstydzi się? Moze nie traktuje CIę POWAżNIE. Nie obraź się ale moim zdaniem jesteś b. naiwna i łatwowierna, bo to że kręci to 100%, musisz tylko znaleź powód. Moze po prostu mu na Tobie nie zależy

Gość beata 22
wiesz powiem Ci tak . ja też mam faceta, którego rodzice mają 200 hektarowe gospodarstwo, a do tego jeszcze prowadza własny ineters. w ciagu ostatnich tygodni, naprawdę cięzko jest nam się spotkać, bo ja pracuje , a on wiadomo pomaga przy zniwach. ja jestem w stanie zrozumiec Twojego faceta ze teraz nie ma dla Ciebie czasu, bo wierz mi że zniwa to naprawdę ostra harówka. ale żniwa trwaja najwyżej od 2 tygodni, a nie od kwietnia...

Gość jowita9999
juz mnie przedstawił rodzicom!! cos kreci ale nie wiem jaki jest tego rzeczywisty powod?

Gość ja bym zrobila tak
no nikt tego nie wie poza nim :) wiec albo cos zrobisz albo bedziesz siedziala z d**a jak od kwietnia i nic z tego nie bedzie

Gość jowita9999
teraz zniwa a wczesniej tlumaczenie ze sianie nawozów i ochrona roslin opryskami itp. wiem ze zniwa to duzo pracy ale niech tez mnie o n zrozumie ze chce byc z nim bo tak dlugo sie nie widzielismy.

Gość jnvf
a moze macie tego samego faceta

Gość jowita9999
mam nadziej ze nie!

Gość jowita9999
moze wszytsko by bylo latwiejsze gdybysmy mieszkali blizej to po pracy zawsze moglibysmy sie spotkac a ze mieszkamy od siebie 300 km to jest to nie mozliwe..........

Gość jowita9999
??? :(

Gość Beata 22
niech on nie przesadza. tak to można cały rok się tłumaczyc. bo teraz powie że ma żniwa, potem ze siewy, jeszcze później opryski i tak w kółko. gdyby naprawdę chciał to znalazłby czas, choćby jeden wolny weekend. jestem pewna, że rodzice zrozumieliby gdyby chciał miec wolny weekend i spędzić go z Tobą. ja jestem w stanie zaakceptować ze mój facet nie ma czasu 5 dni w tygodniu, ale weekend musi spędzać ze mną:) i naprawdę zniwa nie są jego jedynym zajęciem, a jednym z wielu.

Gość jowita9999
no wlasnie, ok zrozumie raz ze nie mogl przyjechac bo musial pomoc. widocznie jest inny powod tego? tylko po co te piekne slowa i te plany skoro z tego co widze chyba juz nie zalezy mu albo nie wiem nie rozumie juz go!

Gość Beata 22
zapytaj go wprost co się dzieje i kiedy ma zamiar się z Toba spotkać. postaw sprawę na ostrzu noża. jesli naprawde mu na Tobie zależy to stanie na rzęsach żeby się z Tobą spotkać. im szybciej ta sytuacja się wyjasni, tym lepiej dla Ciebie.

Gość jowita9999
mowi ze jeszcze jakies2 tyg i bedzie po pracy i wtedy gdzies wyjedziemy na tydzien czy dwa zeby razem spedzic ten czas ale ja nie wiem czy te 2 tyg jeszcze wytrzymam?

Gość jowita9999
widze ze cos jest nie tak. skoro nie chce juz byc ze mna to niech to powie a nie zachowuje sie jak dziecko ktore nie wie czego chce.czy wszyscy facecie sa tak niedojrzali??

ja nierozumiem dlaczego ty biernie czekasz na jakis jego ruch a sama nic nie robisz tylko sie zadreczasz pogadaj z nim tylko bez tekstow w stylu: chyba ci na mnie nie zalezy itp tylko wprost o co chodzi i nie daj sie wkrecic w jakies smieszne tlumaczenia

Gość jowita9999
wielerazy z nim gadałam ale on twierdzi ze chce dobrze dla mnie i rodziny i mzoe tym mnie krzywdzi ale zawsze mowi ze sie postara zeby było lepiej..... ale tak nie jest....nie wiem co mam robic?

Gość jowita9999
..................

Gość nin_a
jowita ja tez uważam że powinnaś zastosować rady"a ja bym tak zrobiła" musisz go wkręcić że ci na nim nie zależy. nie odbieraj telefonu przez jakiś czas i nie dzwoń do niego, a jak chce się umówić to nie zgadzaj się na jego termin udawaj, że nie masz wtedy czasu i sama wybierz kolejna datę spotkani a on niech się dostosuje;)

Gość jowita9999
chyba tak zrobie......to bedzie najlepszy sposób na sprawdzenie czy rzeczywiście mu zależy...

Gość nin_a
musisz coś zrobić bo chyba nie myślisz całe zycie tak dostosowywać do jego potrzeb i czasu

Gość nin_a
ja bym tak zrobiła ale decyzja należy do ciebie powodzenia :) mam nadzieję że uda ci się odmienić ten zwiazek

Gość jowita9999
nie mam zawiaru, jesli nadal tak bedzie to czas bedzie to zakonczyc! nie chce byc tylko dla niego wtedy jak on zechce!

Gość jowita9999
nin_a dzieki za rady! pozdrawiam. a czas pokaze jak to sie potoczy!!

Gość nin_a
dlatego teraz ty zacznij ustalać warunki, niech on bedzie wtedy gdy ty zechcesz