Gość 221 Napisano Lipiec 18, 2007 Witam szystkich . Mam pytanie czym najlepiej myć okna plastykowe? Słyszałam że są specjalne płyny czy coś takiego. Liczę na Waszą pomoc. Serdeczne dzięki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Okna Stolmar Bydgoszcz Napisano Kwiecień 1, 2019 Nic tak dobrze nie myje okien jak ocet. Generalnie ocet i soda oczyszczona to środki, które świetnie dbają o czystość, czyszczą nawet najbardziej zabrudzone powierzchnie i nie wywołują alergii. Okna Stolmar Bydgoszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamila Napisano Kwiecień 16, 2019 Moim zdaniem obecnie są juz takie środki do czyszczenia, łącznie z robotami, ze z czyszczeniem okien nie ma problemu, Ostatnio miałam wymieniane okna przez Bendoors Stolarka i jestem bardzo zadowolona, nie mniejn zapyttałam się czy są rzeczy na które musze uważać przy czyszczeniu, to bardzo miły pan Leszek odpowiedział mi, że obecnie mogę je czyścić wszystkom co mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Sierpień 28, 2019 Zamawiałem nietypowe okna z łukami w OknoPrim i dostałem, co chciałem, krótko mówiąc. Nad zgodnością zamówienia czuwały Panie Gosia i Iza, które gorąco przy okazji pozdrawiam i polecam. Można poważnie rozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuba Napisano Wrzesień 25, 2019 Bierz pod uwagę jedynie salony, które mają bezpośrednią autoryzację znanego producenta. Przykład OknoPlus i salon Pekan w Myszkowie z uwzględnieniem bezpłatnych konsultacji. U mnie to się sprawdziło, a nie gonitwa po marketach i szukanie samodzielne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benk 0 Napisano Lipiec 13, 2020 Ja mam z Oknoplast i mogę polecic Na ich stronie znajdziesz sobie salonu w całej Polsce. Wpisz swoje miasto i zobacz, gdzie jest Ci do nich najbliżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brunon 1 Napisano Lipiec 16, 2020 Ja też. Model Prolux konkretnie. Wąskie ramy, dające więcej światła z zewnątrz do domu. Akurat dla naszej nieruchomości to idealne rozwiązanie, ponieważ nasz dom z obu stron ma cienia bardzo dużo i to światło jest jednak ważne. Im więcej wpadnie w ciągu dnia tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LuizaGóra 0 Napisano Październik 27, 2023 Fakro Innoview. Montowane u mnie w tym roku. Kupione z polecenia i świetne są. Nowoczesne, ładne i bezpieczne. Drzwi tarasowe HST świetnie się otwierają. Bardzo dobre parametry techniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arabika 1 Napisano Październik 30, 2023 Też chcę być na czasie, myśląc o oknie czy drzwiach warto zwrócić uwagę na ozdobniki... Okazuje się że jak chcemy posiadać solidną, mosiężną wizytówkę do drzwi to warto poszukać takiej, choćby w Internecie! Takie produkty znalazłam niedawno na stronie sklepu artdeco Poznań, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę Google ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach