Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no sex

4 miesiac ciazy,wogle nie kocham sie z mezem,mam przez to dola..

Polecane posty

Gość nie no sex

A Wy sie normalnie kochacie? Maz jakos sie ode mnie odsunal...:(

Gość ale co prawda to prawda
maz sie ode mie odsunal jak w 5 miesiacu zaczelo mi leciec mleczko teraz w ogole sie nie kochamy a jestem w siódmym.....

Gość nie no sex
:O

a moze maz sie boi ze cos sie moze stac? rozmawialas z nim? moze warto wybrac sie z nim do lekarza zeby lekarz uswiadomil meza ze jesli twoja ciaza nie ejst zagrozona to jak najbardziej mozecie sie kochac:)

Gość lubie fasole
a moj sie nie moze doczekac okraglego brzuszka i tego mleczka rowniez...

Gość nie no sex
Dzieki Fajna Mädchen! Mam wrazenie ,ze maz nie moze sie przyzwyczaic do mysli,ze zostaniemy rodzicami,choc bardzo tego pragnelismy,boi sie chyba...

Gość ale o jakim mleczku wy gadacie
????Ja jestem w 8 i nic nie mialam...:)

Gość faceci to swinie
nie chca sie z nami kochac w ciazy, bo nie jestesmy juz takie atrakcyjne, i raczej jest to inny seks niz przed ciaza. Najchetnie to by chcieli loda kilka razy dziennie, a Ty sobie radz Kobieto. jestem wsciekla na mojego meza.Przestalam gotowac.Niech sie w dupe ugryzie.Nie dosac ze to ja znosze trudy ciazy, i ja zaczynam sie czuc coraz mniej atrakcyjna, to jeszcze fochy strzela.

a powiedz sobie szczerze czy ty sie nie boisz? na pewno masz jakies obawy wiec sie mu nie dziw:) jak z ciaza wszystko ok to przeciez mozecie sie kochac ile chcecie, dzidzius i tak jest dobrze schowany;)

ja sie spytalam chlopaka co bedzie jak ja bede w ciazy to mi tez powiedzial ze chyba zrezygnujemy z seksu.. bo on sie bo i w ogole:( ale zaciagne go raz do lekarza to wszystko sie wyjasni:)

Gość Gonia1987
nie no sex a ja Ci strasznie zazdroszczę...ochoty na sex...ja jestem w 7 miesiącu prawie i od 4 miesiąca w ogóle nie chce mi się kochać...a mój mąż uważa, że nigdy nie byłam dla niego bardziej sexi i chciałby sie kochać non stop. a ja nie mam na to ochoty i nie wiem co zrobić by znów ją mieć... Mąż mnie do niczego nie zmusza, ale wiem, że barkuje mu wspólnych igraszek...

Gość agiagi
hejka ja tez amm ten problem,2 msc ciazy i zero seksu i moj facius mi obiecal,ze do lutego mam seksik z glowy!

porozmawiaj z mężem to działa mój mąż też sie troche odsunął bo sie bał że krzywde zrobi dziecku poraozmawialiśmy ze sobą z ginem i wróziło do normy no nie mozemy szaleć jak dawniej bo brzuszek jest już duży bo to 35 tydzień ale wiem że go pociągam naprwade porozmawiaj z nim powiedz że ci jest przykro że czujesz sie nieatrakcyjna