Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudziara22

co robic z wakacjami?

Polecane posty

Gość nudziara22

mam wakacje od poczatku lipca- wszyskie egzaminy pozdawane na bardzo dobre oceny, zadnych obowiazkow. w czasie roku akademickiego pracowalam drywczo i mialam spore stypendium naukowe, wiec uznalam, ze na wakacje nie szukam pracy-odpoczne troche,bo jakos tak nie widzi mi sie pracowac cale dnie, zeby przez miesiac zarobic 500 zl:O moj chlopak zawalil pelno egzaminow, teraz siedzi i sie uczy i w ogole nie ma dla mnie czasu. ile mozna sprzatac w domu i chodzic po sklepach, spac i ogladac filmy? juz mi sie to znudzilo. znajomi tez maja poprawki, ale chociaz troche sie z nimi spotykam -co z reszta czasu? macie jakies pomysly? co do wyjazdow to na razie jestem umowiona z kolezankami na wyjazd, ale to za tydzien, a co do tego czasu? umieram juz z nudow:O

Gość hiehiaaaaa
to chlopak juz ie uczy na poprawki?? no to niezlyjest, ja bym zaczela we wrzesniu:D

Gość nudziara22
ma jeszcze jakies projetky do pisania, na razie nad tym siedzi:O szkoda gadac:O

ja sie zacznę uczyć dzień przed bo teraz nie mam na to siły :) już nie przesadzaj że facet nie ma dla Ciebie czasu, tzn rozumiem że jest zajęty, ale bez przesady, chyba możecie razem gdzieś wyskoczyć

Gość nudziara22
mowi ze nie moze-pewnie sie wykreca, trudno, nie mniej ednak cos z tym wolnym czasem musze zrobic!!