Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowiadujaca sieeeee

odstawienie tabletekkk

Polecane posty

Gość dowiadujaca sieeeee

chciałam sie dowiedzieć bo odstawiłam w tamtym miesiącu tabletki antykoncepcyjne i do tej pory nie mam miesiaczki na pewno nie jestem w ciąży bo nie współżyłam ze swoim chłopakiem. Czy to jest możliwe że przez tabletki nie mam miesiączki?? proszę o odp

mozliwe, teraz masz troche rozregulowany organizm, wszystko powinno wrocic do normy w nastepnym cyklu :)

tak, niestety po odstawieniu tabletek orgaznizm musi wrócic do normy co zwykle trwa jakis czas i cykle moga sie tak wydłużać- jesli okresu nie dostaniesz jeszcze przez dłuzszy czas idź do ginka, on pewnie przepisze ci luteine na wywołanie okresu

Gość dowiadujaca sieeeee
wiem ze po tabletkach moga wystepowac jakies skutki uboczne ale juz czasem sie zastanawiam zeby nie wrocic do nich i po jakim czasie jest najlepiej znowu brac tabletki trzeba znowu przechodzic jakies badania??

przerwa powinna trwać conajmniej trzy mieisące- organizm powinien juz wtedy wrócic do swojego rytmu, jesli odstawiasz i znow wracasz do tych samych to moim zdaniem wystarczy tylko poinformowac o tym ginekologa- nie sądze by widział przeciwwskazania, ale badania to generalnie powinno sie robic raz na rok (cytologia, krew, jakies tam usg moze)

Gość dowiadujaca sieeeee
a teraz mam tylko taki brzuch nabrzmialy sutki mnie czasem bola i w podbrzuszu i nie wiem od czego mozliwe ze sie zbliza miesiaczka tylko ciekawe kiedy przyjdzie

przyjdzie miesiączka nie martw się a organizm musi zregenerować siły po tabletkach pozdrawiam:)