Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewusia183

SUPER Wieczór panieński!

Polecane posty

Witam wszystkie świadkowe! Widze ze zorganizowanie wieczoru papnienskiego to nie lada problem :) Opisze wiec co wymyslilam dla mojej najlepszej przyjaciolki. Najpierw kolacja niespodzianka u niej w domu, poniewaz niektore zaproszone kobitki sa juz mamami i nie bylo z kim dzieci zostawic. Oczywiscie przy kolacji pare drinkow i prezenty :) Pozniej wszystkie udalysmy sie do lokalu, poszalec troszke. Co zrobilam zeby sie wyroznic? Przede wszystkim zakupy na www.partybox.pl i zakladka wieczor papnienski :) Sa tam swietne dodatki typu slomki do drinkow w ksztalcie peniskow, podobnie balony: byly serduszka i dmuchane peniski :) Zeby bylo jeszcze smieszniej i zeby nikt nam nie przeszkadzal w lokalu, wyroznialysmy sie tym, ze caly \\\"teren\\\" ktory mialysmy zarezerwowany ogrodzony byl tasma z napisem \\\"wieczor papnienski! nie przeszkadzac\\\", taka zolta na styl policyjny, tyle ze z serduszkami :) Co bylo dobrym pomyslem, niestety okazalo sie za drogie, koszulki z naprasowankami na plecach \\\"wieczor papnienski\\\" i imionami na rekawach, zastapilam to idetyfikatorami, kazda miala swoje zdjecie, imie oraz smiesznie zrobiony napis :) Mialysmy wynajety catering, jakies drobne przekaski, co z reszta mozna zrobic samemu wiec koszta sie zmniejszaja. Mysle ze jak towarzystwo jest zgrane i lubi sie bawic to nic wiecej nie trzeba! A, i chyba najwazniejsze, panna mloda miala na glowie czerwony welon z rozkami, jak u diablicy :) A na stole stal taki smieszny byczek, na baterie, ktory w piastkach trzymal poly plaszcza, oczywiscie po chwili poly sie rozchylaja, a tam jego penisek stojacy na bacznosc i trzesace sie w rytm muzyki jajeczka ;-) To dopiero smiesznie wygladalo!!! :D Wszystko daje sie zorganizowac nieduzym kosztem, zakupy w internecie na partybox, w zaleznosci od ilosci zamowionych rzeczy to koszt rzedu 50-100zl, identyfikatory domowym sposobem, drukarka i starczy :) Zamiast cateringu zrobic wczesniej kanapki i tez jest pycha :) Mam nadzieje, ze komus moje rady sie przydadza! Zycze powodzenia i milej zabawy!

co za natretna reklama :O ja sie na pewno nie skusze na byczka z wstajacym peniskiem i trzesacymi sie w rytm muzyki jajeczkami, ani na slomki w ksztalcie peniskow ani inny tego typu badziew. Zalosne.

Gość do rozbitej piszę
ja też uważam że to jest żałosne i od razu widać, że macie max.20-22 lata! w zyciu ym sie na cos tak głupiego nie zdecydowała

Tak sie sklada, ze mamy troszke wiecej niz 20-22 lata. A nawet duzo wiecej niz troszke. Mimow tych uwag uwazam, ze wieczor spedzilysmy rewelacyjnie! Mialysmy sie wyrozniac w tlumie i bawic sie swietnie w swoim gronie. Okazalo sie, ze bawil sie z nami caly lokal :) Tak negujecie wszystko, a ja mimo wszystko, zycze Wam tak udanego wieczoru papnienskiego jak impreza mojej przyjaciolki. Mozecie wykorzystac inne \"przedmioty\" ale obyscie mialy taka zabawe jak my! ;-)

Gość gimnazjalne szczeniactwo
zajebiście, że nie było wynajmowanego plastikowego chłopca do striptizu i innych banałów.. to jest dopiero masakra, takie zabawy na wieczorze.. ogólnie, patent niezły, choć brzmi jak reklama tej strony.. może jakoś delikatniej trzeba było o tym napisać:)

Gość LUDZISKA
przestańcie tak infantylnie zdrabniać! Serduszka, peniski, jajeczka, może jeszcze były kanapeczki i drineczki i baloniczki... :O Boże, widzisz i nie grzmisz...

A co niby mialam napisac? F*** stal mu na bacznosc? Sorry, az tak ordynarna nie jestem. A czy to byla reklama stronki? Moze przy okazji tak, bo naprawde jestem zadowolona z zakupow u nich!!! Jak sie komus nie podoba, to trudno...

Gość LUDZISKA
Nie o tym myślałam... Zwróć tylko uwagę, że Twoj post przez te zdrobnienia wygląda jak wypowiedź niezdrowo podniecającej się 16-latki.

Gość LUDZISKA
ewusia nie bierz tego do siebie, bo pomysł zabawy mi się podoba, ale taka forma wypowiedzi doprowadza mnie do szału i nie pozwala nie zareagować ;) 🌻 za pomysł dla Ciebie ;)

Gość cos mi sie wydaje ze tu chyba
stare panny sie wypowiadaja ...ja bylam na podobnym wieczorze i bylo super ... DZIEWCZYNY DAJCIE NA LUZ !!!

Gość Dorianka
To świetnie, że wam się podobało. To jest najważniejsze. Gratuluję pomysłu. Pozdrawiam.