Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałka

Jak być pewną siebie???

Polecane posty

Gość nieśmiałka

Podzielcie się waszymi sposobami na bycie zawsze pewną siebie. I jak pokonujecie nieśmiałość? Pozdrawiam.

Gość frigiddd
twoim problemem jest niesmialosc czy niskie poczucie wlasnej wartosci, czy moze jedno i drugie?

Gość biednaaaaaaaaaaaa
moim jedno i drugie :9

Gość nieśmiałka
u mnie tak samo :/:/:/

Gość zdgdfd
tego nie mozna sie nauczyc,albo jestes pewna siebie albo nie...udawanie zawsze "wychodzi"...to widac

Gość frigiddd
Proponuje wybrac sie do dobrego psychologa. Meotdy typu usmiechanie do lustra i mowienie sobie: jestem piekna itp. nic Ci nie dadza. Tylko DOBRY psycholog moze cos zdzialac. Tak naprawde cala robote musisz odwalic sama, ale specjalista Cie nakieruje i pokaze jak sama mozesz sobie pomoc. NIe bagatelizuj problemu, bo zycie niesmialego czlowieka z niska samoocena jest ciezkie.

Gość nieśmiałka
szkoda......a może mialby ktoś jakąś radę?

Gość nieśmiałka
dzieki :*

Gość ula la
nie wiem jak Wy ale ja sobie zawsze myślę, że skoro nikt nie lubi niedomówień to trzeba ich unikac. Często walę prosto z mostu co mi leży na sercu (chociaż nie zawsze, bo brak mi czasem odwagi albo bezczelności) i myślę, że w sumie to nie mam nic do stracenia

Gość frigiddd
Moge Ci jeszcze polecic swietna ksiazke: 'Pelna wiara w siebie''- Anthony Roberts. Ksiaze bardzo madra, sklaniajaca do myslenia. Przeczytalam ja pare razy i czesto do niej wracam. Pamietaj tylko, ze po przeczytaniu, przemysleniu jest czas na dzialanie. Sama ksiazka nie sprawi, ze obudzisz sie super pewna siebie.