Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SuperGirl21

Będę piękna!

Polecane posty

jestem zalamana ;( spodnie ktore dwa tygodnie temu spadaly mi z tylka ledwie sie na mnie zapinaja!! jak mozna sie tak roztyc w tak krotkim czasie!! dzisiaj juz zaczelm ograniczac. na sniadanie zjadlam dwie kromki chleba z serem zoltym i papryka plus zielona herbata. na obiad miske platkow z mlekiem, pozniej jablko i zielona herbate... a zaraz zmykam do pracy. dzis juz tylko na jablkach! :/ ;(

Ja tez w krótkim czasie troszke przytyłam. Czuję,że spodnie nie sa takie luźne. Ja na śniadanie tylko jogurt, bo źle sie czuję, ale z głodu i braku sił z powodu choroby na obiad mężuś kupił frytki i bułę, więc nic zdrowego. Niestety,ale tak źle się czułam że nie miałam siły nic robić..... NO i do tego zjadłam chrupki...

Ale tu cichutko. Gdzie wszystkie piękne?? Gdzie założycielka?? :-)

ja dzis zaczynam dietke oczyszczajaca :) caly weekend troche ograniczylam jedzenie. jestem teraz po soku pomaranaoczwym z sokiem z ytryny i jednym jablku... z biegana narazie rezygnuje, przynajmniej do sierpnia gdy dowiem sie jak bede pracowac w sierpniu zeby moc to sobie jakos rozplanowac. bo teraz jest spore zamieszanie i nie mialabym szans biegac tak jak zalecane.. no nic pozdrawiam i zycze wytrwałosci

O witam :) Może moge się przyłączyć to topiku?? Ja już schudłam 10kg a 10 jeszcze przedemna :o powoli trace nadzieje , że się mi uda...:( Ale jestem silna :P Jestem na dietce 1000kc plus rowerek i ćwiczenia :)

Cześć Kobitka :-) Ja rano zjadlam male śniadanko, ale to też dlatego,że jestem chora i nie mam apetytu. Już 3 tydzień zaczynam chora.... Już kilka dni nie ćwiczylam ale chyba wrocę dzisiaj do Pilates. Bardzo fajne ćwiczenia, ale tylko 10 min. Kobitka a jakie ty masz postanowienia?? Co chcesz zmienić czy co już zmienilaś?? 10 kg to bardzo dużo :-) Podziwiam. Ja chcialabym 2-3 kg, ale wydaję mi sie,że mi się nie uda. Więc z takim nastawieniem nawet jeśli zaczynam to szybko kończę....

Hmm po 1 chce ważyć 60 kg :) Mam dietke 1000kc no ale wiadomo czasem jem mniej,ćwicze i pije herbatki :) Po 2 chce zapóścić włoski bo z tymi moimi nie można nic zrobic :o Po 3 chce wyglądać bardziej atrakcyjnie :p Teraz są wakacje więc dbam o opalenizne:)

Gość ja też chcę
taka jedna to ja jestem na poczatku twojej drogi bo waze 80 a chce zrzucic do 50 kilku. Najdziwniejsze jest to ze waga stoi w miejscu a ja widze ze schudlam bo spokojnie wklądam ubranka o rozmiar mniejsze... jak to wytlumaczyc? moze waga cos nawala? w sumie juz stara jest...

Heh ja mam 2 wagi jedną swoją a drugą ma babcia jak stoje na mojej to widać że schudłam a na tej drugiej nic ciągle w miejscu stoi...Starość nie słuzy waga:P Ja jak narazie chce schudnąc do 60 kg dalej zobaczymy:) Jaką masz dietke i jak długo?

Gość ja też chcę
mam 6 dzień diety kopenhaskiej ale ja ograniczyłam do jednego posułku tylko wiec to raczej prawie glodowka :P po 13 dniach przejde na jakies 500 kcal :)

Jeden posiłek to bardzo malutko... Nie wiem jak ty sie trzymasz i czy warto????