Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SuperGirl21

Będę piękna!

Polecane posty

Nie ważne czy zaniedbałyśmy się ostatnio czy trwa to już dłuższy czas... zapraszam wszystkie Dziewczyny, które chcą oprócz pozbycia się kilku, kilkunastu czy kilkudziesięciu kilogramów poprawić stan cery, włosów, kondycję... Trochę pracy nad własnym ciałem i możemy być piękne, możemy czuć się dobrze we własnej skórze!:) Oto i ja: Ostatnio zaniedbałam się, przyznaję się sama przed sobą. Ptzytyłam kilka kilogramów, od niezdrowego jedzenia mam nieciekawą cerę. Postanawiam wziąć się za siebie i jak najszybciej być znowu tą atrakcyjną, szczupłą, zgrabną SuperGirl;) Podobałam się sobie. Teraz nie umiem patrzeć w lustro. Zaczynam!:)

Więc tak: Na pierwsze 3 dni planuję głodówkę. Tylko zielona herbata i woda mineralna. Muszę poczuć się chociaż odrobinę lżejsza. Potem planuję przejść na dietę 1000 kalorii. Codziennie godzina jazdy na rowerze - uwielbiam!:)

Gość //666//
super girl tez mi sie marzy schudnac isc na solarium do fryzjera i kosmetyczki kupic fajne ciuchy i zaczac przypominac czlowieka ale wszystko po troszku. tak naraz sie nie da .pozatym nie ma co sie nakrecac w moim przypadku bo mam do zrzucenia ponad 30 kg wiec jak narazie bez planów na przyszłość :)

//666//, witaj!:) Jasne, nie wszystko naraz... ale małymi kroczkami pozbędziesz się nawet tych 30.kilogramów. Będę się bardzo cieszyła jeżeli napiszesz, że również dla Ciebie nastaje jutro godzina \'zero\'!;) Obiecuję porządną dawkę wsparcia:))

chętnie się przyłącze przydałoby sie zrzucić 10 kg dbać o włosy cerę ćwiczyć i wogóle uśmiechać się na codzień a nie mówić tylko jaka ja jestem a nic z tym nie robić tylko narazie jeden mały problem wyjeżdżam w piątek wieczorem i wracam dopiero 31 więc wynikami będę mogła najwcześniej pochwalić się w połowie sierpnia więc jeśli topik będzie jeszcze trwał to sumiennie będę zapisywać co się zmieniło a jak narazie - 1. uśmiechać się i wierzyć że życie jest piękne a nie tylko tak mówić :) Trzymajcie sie :)

Gość //666//
Dla mnie nastala dzisiaj :) zjadlam tylko pomidora 2 jajka na twardo duzoo wody mineralnej i garsc suplementów diety plus ocet jablkowy :) - temat dieta kopenhadzka :) ale moge cie powspierać :) bo jeden dzien to chyba zadna róznica :)

Interga - witaj:) Ja na pewno będę tutaj po Twoim powrocie. Zalożyłam ten topic i czuję sie za niego odpowiedzialna! Czuję, że sie dogadamy..;)! Będę czekała na Ciebie, mam nadzieję, że po powrocie pochwalisz się już sekcesami!!:)

Gość //666//
super zaczelam dzisiaj :) jutro juz bedzie 2 dzien z tych 13 :) oki uciekam zajze jutro. życze wytrwałosci i efektów :)

Dziekuje!:) Mam nadzieje, ze uda wytrwać mi się wytrwać przez te najbliższe 3 dni. Są upały wiec moze bedzie latwiej..:) A co do Twojej dietki 666 - dwa lata temu bylam na 13dniowce, dotrwalam do 10 dnia, ale udalo mi sie schudnac z 60-55kg przy wzroscie 170:) wiec powodzenia!

Gość pajacyk...dla glodnych dzieci
http://www.pajacyk.pl/ kliknijcie prosze!...nakarmcie glodne dziecko..to nic nie kosztuje..

czesc dziewczyny:) mam nadzieje ze mnie przygarniecie do siebie. Ja tez chce popracowac nad swoja kondycja cialem wlosy na razie zapuszczam i do kosmetyki moglabym sie wybrac

dziewczyny gdzie jestescie? Ja juz po sniadanku i obiad zjem moze z moim sloneczkiem po 12 a co u was?

Heej:) Zmieniłam plan niestety... Nie bedzie prawdziwej głodówki..., przez kilka najbliższych dni będą po prostu tylko i wyłącznie warzywa:) Myślę, że to też pozwoli poczuć mi się lżejszą... a Babcia, którą odwiedzam będzie spokojna..;) Dziś jak narazie butelka wody mineralnej z cytryną. Niedługo obiadek, potem kolacja przed 17stą:) Wieczorem postaram się wsiąść na rower..:) Zamelduję wieczorem co i jak..:) anula89_ Fajnie, że jesteś..:) Napisz prosze jaki masz plan:) Co jadlas na śniadanie, obiad? Jak dużo kg masz do pozbycia sie?:)

Hej! Ja od dzisiaj startuję, jak narazie od rana zjadłam nekatrynkę i popijam mineralkę:) Przez niezdrowe i tuczące jedzenie przybrałam 4 kg:( I teraz trzeba by sie ich pozbyć, bo za mc jade nad morze:P I niechce czuć sie tak fatalnie jak teraz. Po 15 zjem obiadek a wieczorkiem biorę się za ćwiczenia:P ;) Bedę Was odwiedzać. Aha dziewczyny może wpiszecie w stopke wage i wzrost co by się kontrolować:P Za tydzien 1 ważenie;) :D

cześć dziewczyny póki jeszcze jestem to pisze :) dzisiaj już wzięłam sie w garść trochę może to za sprawą mojego chłopak bo dzisiaj przyjechał a chce to wszystko zrobić dla niego i siebie :) za to już wiem co zrobię po powrocie : - dieta - jak zwykle i ćwiczenia - codziennie będę smarować się balsamami i robić masaż szorstką gąbką co do cery to nie mam jej genialnej ale używam teraz tylko wody z cytryną do przemywania i jak już potrzebuje to kremu babydream - tylko na szczególne okazje podkład i te sprawy - szczerze polecam piling z kawy - ja dodaje do niego oliwkę do masażu Ziaji - ciało jest super gładkie - co do włosów to raz w tygodniu odżywka Wax , co trzy dni nafta , a codziennie używam szamponu Herbal Essencess i odżywki - bo włosy to ja mam kiepski wypadają i przetłuszczają się - a na wyjazd nie mogę wziąść specjalnego szamponu od dermatologa i wcierać w skórę różne rzecz - tabletek staram się nie brać ale jak wrócę planuje kupić silice na włosy i łykać olej z wiesiołka - świetne działa na skórę - no i nie zapomnę już o kremie do rąk i olejku rycynowym - dodatkowo mam problem z mega rozstępami ale i z tym będę toczyć bój jak na razie mykam pijąc czerwoną herbatkę trzymajcie sie :)

Gość roooosa
hej dziewczynki ja też chcę zacząć nad sobą pracować schudnąć nie musze raczej przytyć ale włoski zapuszczam bo fryzjerka strasznie mnie obcieła i wyglądam naprawdę żle poza tym brwi tez zapuszczam bo mam dosyć tych sztucznych kresek które mi kosmetyczka wyczarowała:/ jak tak patrzę na swoje zdjęcia z przed 4 lat to byłam dużo ładniejsza:( no wad jeszcze dużo bym wymienić musiała:( a i najważniejsze przestac sie garbić bo jestem dość wysoka i ciągle chodzę zgarbiona

roooosa rozumiem cię świetnie ja mam włosy pocieniowane i nie wygląda teraz to dobrze bo każdy włos jest innej długości :) a ja chciałabym mieć mniej więcej równe a z garbieniem to też niezła sprawa bo co chwile ktoś mnie upomina że się garbie ;) więc nad tym chyba też muszę popracować :)

Ja planuję: -dietowac i ćwiczyć (zgubić tłuszczyk na brzuchu i wewnętrznej stronie ud) - chodzic na solarium jak nie będzie słonka - stosować odżywki na włosy - regularnie (!) golić się, żeby sie nie obudzić jak włoski bedą miec po 4 mm:P ;) - smarować ciało balsamem ujędrniającym, piersi serum, a brzuch roll onem z garniera. A kobietki z garbieniem też mam problem:P tez nad tym popracuje:)

Gość roooosa
Integra moze na to garbienie pomogą jakieś ćwiczenia, bo ja sie ciagle zapominam, a jak mi ktos powie ze sie garbie to do szału mnie to doprowadza ;) a włosy to normalnie ci fryzjerzy to tak potrafia zaszalec z tym cieniowaniem, tak jak by nie słuchali co się do nich mówi ja miałam włosy na pół pleców, teraz mam wystrzępioną grzywke i odstające kosmyki do ramion z moich grubych włosów został mysi ogonek :( no i jak włosy mam takie krótkie to gorzeja to garbienie w oczy sie rzuca :(

Gość roooosa
fajny pomysl z tym tematem mozemy sie na wzajem wspierac w tych naszych zmaganiach:p

Gość Marie23
Witam Dziewczyny! Ja rowniez z checia popracuej nad soba! Mam do zrucenia ok 10 kg :( Moge sie przylaczyc?

O..jak fajnie, jest nas już kilka!:) Tak, ja też myślę, że wpisywanie postępów do stopek;) jest fajnym pomysłem, jutro u mnie pierwsze ważenie..:) Ja dziś ciągnę na warzywach - fasolka szparagowa, 3 malutkie młodw ziemniaczki, ogórki...:) Razem będzie ok 700 kalorii. Ta planuję:) Wiem, że nam się uda!!:) Pozdraiwma serdecznie!!

Na sniadanie zjadlam jajko na twardo i bulke pelnoziarnista. ja raczej probuje wyrzezbic cialo bo waze 55kg przy 170cm teraz w sobote jade na 2 tyg. do zakopanego i tam zaczne cwiczyc i bede duzo chodzic po gorach bo jade jako wychowawca z dziecmi

dziewczyny dzisiaj wieczorem jadę wiem że przez wyjazd dużo nie zrobię ale jak tylko wrócę 31 to przyspieszę swoją odnowę i życzę każdej z was dużo uśmiechu i wytrwałości w dążeniu do celu i tych całkiem dużych jak i małych sukcesów tak żebym jak przyjechała dostałą kopa że jestem do tyłu :) Trzymajcie się kochaniutkie :*

no to ja tez sie przylacze! :) mam 160cm i waże ok 56kg... niby nie jest az tak zle ale 4 lata temu wazylam 52! i uwazalam ze powinnam schudnac.. wiec mysle ze 50kg ebdie idealnie! mam zaokrraglone bioderka wiec jakbym miala plaski brzuch to pieknie by to wygladalo :) planuje tak: od poniedziałku zaczynam z kolezanka diete oczyszczajacą http://www.kulturystyka.pl/artykul374/ to oczysci mnie z toksyn i przygotuje do dalszej walki o figure hehe po tych 10 dniach przechodze na diete 1000kcal jak dobije do 50kg to zainteresuje sie dokladniej zasadami diet niełączenia i sprobuje kilka wprowadzic w zycie. to na temat diet jesli chodzi o sport.... zaczelam niedawno biegac http://www.bieganie.pl/zacznij/jak/index05.html dzisiaj jest trzeci raz gdy powinnam biegac w pierwszym tygodniu ale niestety jestem troche przeziebiona (wszystko przez ta klime grrr) i odpuscilam sobie dzis tym bardziej ze juz spokojnie przebiegam tyle co tam jest zalecone. jutro rano postaram sie pobiec. od czasu do czasu wskakuje na rower. od wrzesnia zaczynam chodzic na basen raz w tygodniu bo wczesniej nie dam rady bo pracuje. wiem ze powinnam dodac troche cwiczen silowych, bo gdy takich nie robie od razu jedrnosc skory sie pogarsza... mysle ze jak juz bede na diecie 1000kcal to bede skakac na skakance i robic cwiczenia silowe w tych dniach gdy nie biegam. zoabczymy czy wytrzymam :) bo zazwyczaj zaczynam a nie koncze heh... a prace mam stojaca (barmanka) zaczelam pracowac wiec bede miec pieniadze i nareszcie ebde mogla kupowac sobie ladne ciuszki wlospw juz nie farbuje pol roku, powoli odrastaja, na szczescie jakos ladnie sie zlewaja odrosty z wlosami pofarbowanymi. uzywam szamponu Seboradin z czarną rzepa a odzywke z pantene pro v \"proste i gladkie\" bo tylko po tej odzywce nie pusza mi sie wlosy. bez niej zawsze musialam protowac a to niszczy wlosy wiadomo..nie umiem znalezc szamponu z tej serii panetene pro v. podcinam koncowki i patrze jak wlosy rosna :) cdn

Ciekawy temat. Ja nie potrzebuję dużo zrzucić. Jak komus mowię, że chciałabym troszke schudnąc to na mnie krzyczą. Mam 53 - 54 kg przy 168cm. To nie jest duzo, dlatego nie chodzi mi o zrzucenie, no może 2 kg, ale raczej o dbanie. Mimo,że jestem młoda to mam celulit(z którym walczę pilingiem kawowym.Polecam.), jak przez kilka dni zjem więcej odrazu wystaje mi brzuszek, mam też grube uda. Nie jestem jakoś skupiona na wyglądzie, nie chcę być wychudzona. Poprostu chcę o siebie zadbać.....Czy mogę dołączyć??

bo znisczone koncowki sie łamia i wlosy nieraz zamiast byc coraz dluzsze sa coraz krotsze! od czasu do czasu nakladam nafte na wlosy na pol godziny. staram sie aby miec awsze pomalowane paznokcie po kapieli wcieram oliwke w zelu dla dzieci johnson&johnson i jest rewelacyjna! skora jest gladziutka i delikatna, cudnie nawilzona. co kilka dni gole nogi, z brzucha wloski wyrywam pesetką, tak samo z TYCH okolic. pod pachami gola prawie codziennie zeby nie zarosnac... nosze aparat na zebach - lepszy aparat niz krzywe zeby ;) cere mam nie za dobra.... pekajace naczynka i cera tradzikowa, chocia nie mam wielkiego problemu z tradzikiem na solarium nie moge chodzic z powodu pekajacych naczynek ale opalam sie na sloneczku a zima strasze białym licem :) twarz i dekolt opalaja mi sie BARDZO ciezko, reszta znosnie ludzie trzeba sie brac za siebie :P ja dopiero zaczynam :) pozdrawiam

Siedziałam teraz w domu, więc mniej ruchu, jedzonko bliżej i nic mi się nie chciało. MOże pomyslę nad bieganiem. Zastanawiam się czy to nie wzmocni mi mięsni łydki i ud, przez co będą grubsze. Kilka lat temu biegałam i miałam duże łydki i uda.. Jak jest u was?? Myśle też o kosmetyczce, o weregulowaniu brwi. Tylko juz tyle razy słyszałam o kosmetyczkach, które zostawiają niteczki, cieniutkie..... :-) Co do diety, nie chcę wprowadzać jakiejs diety. Poprostu ograniczę ziemniaki, ryż, makaron. Chleb tylko pełnoziarnisty, razowy. Cwiczenia - bardzo lubię pilates. Nie wiem, ktore ćw. wyszczupliłyby mi uda... Pozdrawiam

Witam wszystkie dziewczynki! :) Z mila checia sie do was przylacze, gdyz ostatnimi czasy sie nieco zaniedbalam, a przede mna dwa wesela i wypadaloby jakos wygladac. :) Otoz...mam 18 latek i 162 cm wzrostu. Od kilku tygodni jestem na diecie 1000 kcal i schudlam juz z 56 kg do 51 kg. Marzy mi sie 49 kg, ale nie daze do tego za wszelka cene, chociaz diete stosuje nadal. Chce teraz po prostu wymodelowac cialo, bo gdzie niegdzie mam faldki tluszczu. Szczegolnie nie podobaja mi sie moje uda i wydaja mi sie strasznie wielkie. Nad nimi bede najbardziej sie znecac. :D Jak na razie planuje jezdzic duzo na rowerze i robic przysiady oraz inne cwiczenia na nogi. Moze mi to cos pomoze, a potem pomyslimy nad czyms innym. Moze ktos zna jakies ciekawe cwiczenia, szczegolnie na wewnetrzna strone ud? Poza tym bede robic 100 brzuszkow dziennie, by troche wyksztalcic brzuszek. Hm..oczywiscie nie zapomne dbac o wlosy, paznokcie i inne czesci ciala. Tak wiec, moge sie do was przylaczyc?