Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa zła

tradzik na plecach!!!!!!

Polecane posty

Gość aaa zła

mam go dosc,sa miesiace,ze nie ma na nich nic,są gładkie jak pupcia niemowlaka,a teraz lato,upał,a moje plecy wygladaja jak by sie tam jeż zadomowił:( co zrobic,zeby sie pozbyc tego swinstwa,nawet tabletki anty nie pomagaja:o

Chyba nie rozumiesz pojecia tradziku.Nie ma czegos takiego,ze przez kilka miesiecy masz gladkie w tym przyapdku plecy,a potem wysyp.Jesli tabletki nie pomagaja,to jest to znak,iz nie sa to zmiany o podlozu hormonalnym.Jest lato,czlowiek bardziej sie poci....-byc moze to po prosru tzw potowki.Zmieszaj wode z soda i wcieraj wacikiem na plecy.Soda to wydatek 50 gr,a wode chyba masz ;) A myslalas o wizycie u dermatologa? Byc moze to jakas alergia,a dermatolog chyba potrafi rozroznic tradzik od alergii ;)

Gość aaa zła
wiem jak wyglada tradzik,czerwone ropne krosty!!!kiedys to wyleczyłam lekami hemeopatycznymi,pozniej juz nie działało,znowu na nowo sie pojawiły,na leki od deramtologa wydałam fortune i nic tylko uczulały...nawet te robione!!!

Gość aaa zła
homeopatycznymi miało byc;)

Gość też mam
też mam ten problem.i do tego uzależniona jestem od drapania tych krost:( brałam diane-35 i było nieco lepiej,ale teraz musiałam zrobic przerwę.najgorsze jest to ,ze plecy to duża powierzchnia no i z tyłu,więc cięzko coś na nie zaaplikowac...mi w lecie pomaga słońce.niby słońce pogarsza trądzik,ale mi nie.pomaga w zasadzie otyle,że nie jest tak widoczny na opalonej skórze i ni wygląda tak wstrętnie..jest taki żel Saliderm gel.proponuję sparowac tym.tylko ostrożnie-ma silnie złuszczające właściwości.rzadko jest w aptekach,ale można zamówic.jest bez recepty i kosztuje ok.7zł.no i nie przejmowac się.nie psuj sobie humoru krostami-ja zawsze sobie psułam i dopadła mnie depresja.teraz olewam co sobie inni pomyślą i odsłaniam plecy. powodzenia!