Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobic

Wyobrazcie sobie cos takiego....jak bysbył zareagowałaał

Polecane posty

Gość i co ja mam zrobic

Pryzjechała do mnie ciotka z synem nie jestem jakas tam pedantka to przesady aleee nie lubie jak ktos nie szanuje moja prace.W moim domu raczej panuje porzadek moja ciotka jak tylko przyjechała zakomunikowala ze przyjechała odpoczac ok rozumie cały rok pracuje (ja nie pracuje) jestem gospodynia domowa moze nie którzy mysle ze to zadna praca .Jej syn ma 15 lat i jest okropnym delikatnie mówiac brudasem jego mamusia zreszta tez nie myci ida spac jak chodzi tak spia mówie ze nawet nie rozbiora sie do snu jak ona to mówi spi w mundurku ( w ciuchach) których chodzi cały dzien ,wiadomo goraco człowiek sie poci i tak kładzie sie do snu SZOK dla mnie .Jej syn jest z pochodzenia arabem jest okropnym urwisem wrzeszczy mam 5 letnego syna ktory tylko patrzec bedzie tak robił jak jego kuzyn.A konkretnie wojna poszła o to bo jej synek kupił sobie w puszcze kukurydze i rozsypał ja po dywanie i chodził jeszcze po niej SZLAG mnie trawił jak tak mozna ,i w tedy moze za ostro ale wydarłam sie na niego ona na mnie bo na jej synka krzycze ! i ze ona przyjehała odpocząc ale dlaczego moim kosztem jeszcze bedzie tydzien sa juz dwa a ja mam ochote jej drzwi pokazac! nawet kubka nie umyje po sobie ma zmywarke do naczyn ponoc sie odzwyczaiła ,głupota i totalny a najleprze ona jest z zawodu sprzataczka pracuje we francji nie wiem ale ja bym jej 1euro nie dała! co byscie wy zrobili ,moze nie jestem za bardzo goscinna ale jest tak goraco ze naprawde mam dosc mycia podłogi co dzien bo jej syn nawet butów nie sciaga i wogóle ich doscyc ....jestem wredna..???? szczeze prosze

Gość jkhgbnvfcd
Jej syn jest z pochodzenia Arabem? No wybacz, ale nie rozumiem, masz rodzinę na Bliskim Wschodzie? Ciotka też jest Arabką? A z jakiego kraju, bo wiesz, co innego Iran a co innego Arabia Saudyjska? Byłaś już w Emiratach? Jak ci się Dubaj podobał? Fajny topik. :P

ja jestem wredna ;) wiec pewnie wręczyłabym miotłe i mopa (synkowi i mamusi też) i sprzatać po sobie i na 100 % dodałabym \"Ciociu... ciocia musi sprzątać, bo sie ciocia odzwyczai i z pracy ciocie wyrzucą.. :D \" jak od znywania garów sie tak szybko odzwyczaiła to i od miotły sie odzwyczai :P

Gość 25 lat baba
No to tylko "pozazdrościć" gości. Ja też szału dostaję jak ktos nie szanuje czyjejs pracy, ja jak widze że ktos myje podłoge to na paluszkach chodzę, taki odruch. Wygarnij jej, może coś dotrze.

Gość i co ja mam zrobic
Mmusia jest z pochodzenia polka siostra mojej mamy syn jest arabem ma jeszcze jednego syna na szczecie wyjechał na wakcjie do hiszpani bo z trójka brudasów bym zwarjowała bo syn od nich nie wyróznia sie niczym szczególnym :( szkoda dzieci a współczuje przyszłym zoną ojjj beda miała roboty przy takich jeszcze jak przywita ich taka tesciowa ojjjj juz mi zal jej chodz jeszcze pare lat zostało im do zakładania rodziny

Gość jkhgbnvfcd
Leśne mruczenie, masz gawrę, czy to nie ty?

Gość i co ja mam zrobic
Mówiłam to zaczeła ryczec ze przyjechała na wczasy a ja nie pozwalam im odpoczac, ja tez bym chetnie wyjechała niech ktos po mnie sprzata podaje obiad i zbiera talerze po mni,e bo ja tak własnie robiei dziekuje nie usłysze , nawet tyłka nie ruszy a ma go, wazy ponad 100 wiec nie dziwie sie ze jej tak przybył jak tak sie rusza ...ahhh

Gość jkhgbnvfcd
Że też ci się chciało mój cały nick przepisywać.....szacunek, mnie by się nie chciało. Pomyliłam cię z kimś innym, wybacz. :)

Gość kasia traktorzystka
jkhgbnvfcd - taka strasznie mądra jestes , a nie wiesz, że mieszkańcy Iranu nie są Arabami ?

Gość jkhgbnvfcd
Tak ,są Persami i co z tego?

Gość kasia traktorzystka
A odnosnie tematu - zaciśnij zeby i przestań sprzątac . Bedzie ci trudno, ale nie sprzataj za nierobami. Jak cioctunia zapomniała , jak sie myje szklanki, to moze sobie przypomni, jak wszystkie bedą stały brudne. Niech porozwala na podłodze kukurydzę i wszystko inne. Posprzatasz jak pojadą

kasia traktorzystka - a czy jkhgbnvfcd napisala gdzies, ze mieszkancy iranu sa arabami? zreszta zyje tam mniejszosc arabska, wiec nie bardzo wiem o co Ci chodzi.

Gość kasia traktorzystka
To z tego, ze nie są Arabami. A ty pusciłam autorce przemądrzałą gadkę , bo sie nieściśle wyraziła. Sama też się wyraziłaś nieścisle

Gość kasia traktorzystka
Ciotka też jest Arabką? A z jakiego kraju, bo wiesz, co innego Iran a co innego Arabia Saudyjska? to napisała

taaaaa niech sobie dziewczyna zostawi na dywanie rozdeptaną kukurydze albo inne cholerstwo to niedośćże dywan wywali to jeszcze jakieś robale jej sie zalęgną i pamiątke po ciotce bedzie miała...:O

\"jej synek kupił sobie w puszcze kukurydze i rozsypał ja po dywanie i chodził jeszcze po niej\" heheheheheh :D

kasia traktorzystka - no i co? gdzie Ty dopatrzylas sie tutaj jakiejs sprzecznosci? czy ktos nie moze napisac, ze co innego Niemiec z RFN, a co innego z Polski? :D

Gość jkhgbnvfcd
Kasiu, dzieciątko, alez nie pieklij się tak, bo ci ząbki zżólkną. Kwestia kręgu kul;turowego i języka, a jak koniecznie chcesz mnie zagiąć, to napisz mi słoneczko, czy i gdzie w Europie występuje ludność rasy żółtej i to nie napływowa (w czasach historycznych), ale ....hmmm(żebyś się nie przyczepiła znowu) _ endemiczna. I jakie są najnowsze ustalenia w sprawie pochodzenia Basków.

Gość kasia traktorzystka
Do mojego dziadka zawsze na wakacje przyjezdżały dzieci jego kuzyna. I siedziały bite 2 miesiace. Babcia to wszystko karmiła , kupowała ubrania, bo oni przyjeżdżali totalnie bez niczego. A sami ci ludzie dzieci dziadków nigdy do siebie nie zaprosili na wakacje. No i któregoś lata z rzędu kuzyna żona dzwoni, że jutro wysyła dzieci do niego, a dziadek na to - wiesz, my wyjeżdżamy, nie bedzie nas 2 tygodnie. Jak ktos jest chamem, to zadne aluzje do niego nie docierają , trzeba z grubej rury przywalić

Gość ej przemądrzałe paniusie
pomóc trzeba autorce a nie kłócić się ja bym po prostu powiedziała że np. że za dwa dni będzie cyklinowanie podłóg albo układanie paneli w domu i czas pożegnać się lub cos w tym rodzaju

Gość jkhgbnvfcd
Ja bym postawiła na inwazję szczurów i potrzebną w związku z tym deratyzację.

Gość kasia traktorzystka
ja nikogo nie chcę zaginac i to nie jest moja działka, nigdzie nie napisałam, ze sie na tym znam - po prostu przeczytałam twoją przemądrzałą , kpiącą wypowiedź a w niej - byk; to tak jakby powiedzieć własnie "jesteś Niemcem ? a z byłego NRD czy z Polski?" - w końcu w Polsce jest też mniejszość niemiecka a teraz sie ode mnie odpieprz

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym wywalila kobite z dmu z tym synusiem, bleee brudasy

Gość jkhgbnvfcd
Ty zaczęłaś. Chyba cię zdenerwowałam, slońce ty moje, czekam na kolejne urocze mięsko. A fe, "odpieprz"???? Oj, brzydka, brzydka ty. :D Możesz już wyluzować?????

a czy oni przyjechali na Twoje zaproszenie? i czy określiłaś czas na jaki ich przyjmiesz? pracujesz? czy też masz wolne?