Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobic

Wyobrazcie sobie cos takiego....jak bysbył zareagowałaał

Polecane posty

Gość kasia traktorzystka
potem synowa tego kuzyna, nazwijmy ją Dorotka, przyjeżdżała do mojej babci, ona silne babsko w sile wieku, koło 40-50, babcia już starsza i nie do końca zdrowa - i siedzi gruby babon, i kaze sobie herbatki robic i nalewki przynosic; skandal pojechała potem dorotka na wesele do rodziny na wies i do siostry mojego dziadka mówi , że puścił jej szew w sukience i czy by nie zaszyła ; wielka pani z miasta, co igły nie umie obsłużyc; a siostra dziadka jej powiedziała , żeby se sama zaszyła, bo ona już wychodzi nie obsługuj tych jaśniepaństwa najlepiej im powiedz, że u ciebie nie ma służby i każdy sprząta za sobą , zwyczajnie , prostp z mostu jak sie obrazi, to wielkiej straty nie bedzie

Gość jkhgbnvfcd
Ona to naprawdę jak te traktorzystki z plakatów za Stalina. Bez poczucia humoru i nabzdyczona. Żal mi takich ludzi.......

Gość ale jakim prawem
w ogole oni do ciebie na tak dlugo przyjechali i jeszcze nic nie robia? masz jakis pensjonat czy jak? ja bym nic po nich nie sprzatala i im nie gotowala. czy wczesniej uzgadniali z toba ze przyjada? zgodzilas sie wiedzac ze beda tak sie zachowywac czy to pierwszy raz masz ich na glowie?

Gość kasia traktorzystka
ze przyjechali, to zadna sensacja, czasem sie odwiedza rodzine inna sprawa , w jakim stylu :P

Gość no dobra mozna odwiedzac
rodzine a nawet i znajomych ale nie na tak dlugo! i jeszcze zeby kolo ciebie latali tak.

Gość Wanilia 1981.01.01
Nic a nic sie nie zmieniły ...beda do czwartku wiec moze przeyzje ja i mój domek...jak ona lubi zyc w brudzie to zadna rozmowa moja do niej nie dotrze...jest starsza odemnie o 11 lat wiec kto ma kogo uczyc ja ją...????