Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmeryy

Czy kobieta powinna pracować w Policji??

Polecane posty

Gość rozmeryy

Gość rozmeryy
uwielbiam trzymac za palki.

ja kiedys chcialam byc policjantka .... :( Andrzeju z Bilgoraja - dobrze wyszkolona kobietka potrafi kazdego mezczyzne na ziemie powalic i unieruchomic .

posterunkowa wanda rzeczywistość wyglada inaczej, nie chciałbym żeby jakaś kobieta policjant została skatowana np przez bandę kiboli.To nie jest praca dla kobiet.Jest wiele innych dziedzin gdzie mogą się realizować.

Gość zdaniem.faceta
Na wielu lotniskach w Polsce kobiety 'służą' w służbie granicznej lub w 'służbie ochrony lotniska' i są bardzo potrzebne , zatem sprawdzają się w zawodzie , jako policjantka jest moim zdaniem niżej w hierarchii niż pracując w SOL .

Dlatego że sobie nie poradzi,nie spełni swojego zadania.Dowódca który wysłałbym kobiety przeciwko np kibolom powinien byc postawiony przed sądem według mnie.Po drugie uwazam że matka jest bardziej potrzebna dzieciom niż ojciec/

ha , to jest ciekawe ... dlaczego matka jest bardziej dzieciom potrzebna ? znam samotnych ojcow - sa lepsi od matek ich dzieci . sa swietnymi \"ojcami i matkami\" - w jednym. a czy kobieta sprawdzilaby sie lub nie ...? skad o tym wiesz ?

Gość zdaniem.faceta
Ty Andrzej z Biłgoraja. durny jesteś i nic nie wiesz o tym, że są tak zwane kobiety 'męskie' one kończą specjalne szkoły dla pracowników ochrony , mają wpojone pewne sprawy , one mają nawet ruchy męskie , to są babo-chłopy nakierowane na ochronę i obronę ludzi , przeszły pranie móżgu , nie nadają się na matki ale same wybrały sobie takie życie w mundurze , uszanuj to :)

Andrzeju - do takich prac kazdy jest szkolony : mezczyzni i kobiety. umiejetnosc walki - nie zalezy od plci. nie wyszkolony mezczyzna , bez takich umiejetnosci - tez sobie nie poradzi z twardym przeciwnikiem.

Gość zdaniem.faceta
Andrzej z Biłgoraja. Już mówiłem , że durny jesteś i nie poradzisz sobie z taką kobietą, która została nauczona pewnych cech i rozpoznawania sygnałów , kobieta się zawsze sprawdzi po praniu mózgu jako ochroniarka lub jako terrorystka fantastyczna i tego nie zmienisz .

zdaniem faceta dla Ciebie wszyscy są durni,wsadź sobie gdzies Twoje wywody. Czytam troszkę prasy fachowej a nie ogladam seriale z Pamelą Anderson tudzież innymi filigranowymi dziewczynkami powalającymi jednym ciosem stukilowego faceta. Za dużo niektórzy z Was naogladali się filmów/

Gość zdaniem.faceta
Andrzej z Biłgoraja. Jeżeli masz ochotę przeczytać to mogę tu napisać , jakie kandydatka na służbę w 'SOL' powinna mieć kwalifikacje , są takie kobiety po szkołach i kursach i szukają takiej pracy w 'SOL' za 2500 zł na rękę , wiesz co z Tobą zrobi taka kobieta , gdy jej podpadniesz ? Tylko spróbuj i sam się przekonasz co z Tobą zrobi ? Chcesz spróbować ? Tylko spróbuj przekroczyć bramę '14' lub '1' na warszawskim lotnisku Okęcie albo spróbuj pokonać inne miejsce na lotnisku Okęcie , jeżeli pokonasz przeszkody to masz u mnie koniak ***** pięcio gwiazdkowy za 500 zł , nie rzucam słów na wiatr :)

Andrzeju , moj maz pracuje w policji - w niemczech . zapytalam go , co robia kobiety w tutejszej policji. on mowi , ze wszystko .... oprocz : brygad specjalnych (antyterrorystyczne itd) pytam dlaczego ? on mowi , ze kobiety nie sa na tyle silne .... a wiec - zwracam honor. nie wiem ... moze w tym jest racja. moj maz mowi , ze wszystkie pozostale prace wykonuja kobiety na rowni z mezczyznami - i sa w tym bardzo dobre.

Gość zdaniem.faceta
I co 'Andrzej z Biłgoraja' zmiękłeś nagle , nie masz pomysłu posrańcu , podstaw swoją dupę przy parkanie lotniska Okęcie to zobaczysz czym pachnie miód ołowiany , a może masz ochotę pomalować samolot w kolorze graffiti ? No dawaj , do dzieła skunksie , do której kasy chorych należysz ? Weź ze sobą bandarze na postrzeloną dupę baranie durny :) Koniak ***** gwiazdkowy mam i czeka na Ciebie obsrańcu :)