Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alabama123

Czy już czas?

Polecane posty

Gość Alabama123

Witam Was kobietki!Wiem,że jest już bardzo póżno,ale jakoś nie mogę zasnąć.Już od dłuższego czasu obserwuję kafeterię:nowsze i starsze tematy.Zauważyłam,że wypowiada się tutaj dużo kobiet w wieku 20-30-40 lat.Właśnie te dwudziestoparolatki dużo piszą o swoich pociechach,macierzynstwie itd.Ja mam dwadzieścia parę lat,męża,mieszkanie itd,a także wątpliwości czy już nadeszła pora na powiększenie rodziny?Jakoś nie mogę się zdecydować na dziecko.Nie to,że nie lubię dzieci,ale mam wahania,boję się,że dziecko dużo zmieni w moim życiu i w ogóle nie czuję się przygotowana do roli matki.Męczy mnie ta presja społeczeństwa,a najbardziej pytania znajomych o potomstwo.Czy Wy również uważacie,że kobieta przed 30 to najlepszy albo najwyższy moment,żeby została matką?Jakie są Wasze opinie?Czekam na odpowiedzi.Byłoby miło gdyby ktoś napisał.Pozdrawiam!

Gość to sie pochawale a co
napisałam żeby było ci miło :-D

Gość Alabama123
Dzięki!

Gość Alabama123
Też nie możesz spać?

pewnie bym i spała, ale rzeczywiście nie moge, bo jestem w pracy do 7 rano :-( obsługuje sygnalizacje świetlną na skrzyżowaniu naciskam taki pomarańczowy przycisk rytmicznie żeby pulsowało pomarańczowe światło :-) jestem dumna z mojej pracy :-)

Gość Alabama123
To całkiem fajna praca,w takich godzinach to by mi pasowało pracować,bo ja jestem nocny Marek.

no :-) lubie ją,. tylko jest jedna niedogodnoś :-( posty na kafeterii musze pisać jedną ręką a właściwie jednym palcem, bo palcem drugiej ręki cały czas wciskam pomarańczowy guzik :-( rano przyjdzie mój zmiennik, bardziej doświadczony. :-) on obsługuje aż trzy przyciski :-) pomarańczowy, zielony i czerwony :-) jest dla mnie wzorem :-) kiedyś też będe obsługiwać 3 przyciski :-)

Gość Alabama123
Trochę monotonne zajęcie,ale od czegoś trzeba zacząć.To dobrze,że masz ambicje.Na pewno wszystkiego się nauczysz.A tak z ciekawości to jak tam trafiłaś?

wracałam kiedyś w nocy od mojego już teraz ex faceta i stanełam na środku tego skrzyżowania :-) zobaczyłam to pulsujące światło i zaczęłam podskakiwać w rytm tej pulsacji :-) zobaczyła to akurat starsza pani która obsługiwała to światło i zapytała czy nie chciałabym być jej następczynią na tym stanowisku, bo ona odchodzi na emeryture :-) zgodziłam sie bez żadnego zastanowienia :-) chwyciłam szczęście za nogi :-) w domu w lodówce tata też mi zainstalował takie światło :-) często sobie otwieram drzwiczki lodówki i sobie pulsuje nim by nie wyjść z wprawy :-)

Gość Alabama123
A to historia!Miałaś farta,normalnie ludzie szukają pracy miesiącami.Z tego co piszesz wnioskuję,że podoba Ci się to co robisz.Tylko noce zarywasz,ale chyba pracujesz na zmiany?

Gość Alabama123
Jak chcesz sie pośmieć to wejdż na forum Ciąża,poród temat:rodzimy w 2005r na ostatniej stronie dziewczyna podała linka do śmiesznych kabaretów,pękam ze śmiechu.

Gość Alabama123
Wstawać śpiochy!Pobudka!Ja zaraz idę spać niczym wampir Dracula,a Wy rozpoczynacie dzionek.Udanego dnia Wam wszystkim życzę i pogody ducha!

Gość Alabama123
Hej!!!!!!!!!Czy już wszyscy śpią czy budzą sie ze snu?Chciałam podziękować jedynej osobie,która mi odpisała.Zostało Ci 2 godzinki pracy,oby zleciało jak najszybciej.Pozdro!

Gość Alabama123
Szkoda,że nikt nie pisze,może póżniej coś się ruszy.Tymczasem idę nurkować.

właśnie wróciłam do domu :-) sprawdziłam czy światło w lodówce pulsuje i chyba zaraz sie położe :-) tata obiecał że załatwi mi dzisiaj od kolegi który pracuje w firmie drogowej, znak ,,zakaz skrętu w lewo'' :-) przywiesi mi go w przedpokoju żebym nie sikała na taboret w kuchni, bo łazienka jest na prawo od mojego pokoju :-) czasem w nocy ide zaćmiona do toalety i zawsze nasikam na taboret :-( ja również ciebie pozdrawiam ;-)

Gość kilka stron
Ale jaja se robisz ha ha ha

Gość oj oj jjojoo
oj Alabama123 bystrością to Ty nie grzeszysz:/ Cie laska w jajko robi:D

to mój ostatni post przed snem i chciałabym żeby nikt nie podszywał sie pode mnie i nie gadał głupot że robie jaja :-( naprawde polubiłam to forum i pierwszą dziewczyne z którą udało mi sie porozmawiać normalnie :-)

Gość kilka stron
to sie pochawale a co // normalnie porozmawialas!!?? ale jaja se robisz!! ha ha ha od tego przyciskania guziczka to ci sie na mozgu odcisk zrobil i przygniotl te jedna szarawa komorke

Gość benga
A mi sie bardzo podoba taka gadka o wszystkim i o niczym. Pozdrawiam

to sie pochwale a co -> podszyw z guziczkiem genialny! brawo! zaraz wkleję do kolekcji

Gość tak trzymać
z tępakami trzeba krótko... a skoro autorka postu sie nie domyśliła o co chodzi z guziczkiem to niech lepiej dzieci nie robi... bo skrzywdzi je i to mocno...idź SE lepiej rowy kopać...

Gość Alabama123
Witam wszystkich!Szkoda,że nikt mi nie odpisał na temat. Do tak trzymać:ściema czy nie to nie istotne,ja chciałam z kimś pogadać.Nie masz prawa mnie obrażać to świadczy o twoim poziomie kultury,a raczej jej braku.Rowy kop pod sobą!

Gość oko luki
o matko laska jak nie chcesz dzieci i nie jestes gotowa to nie ródź, co za problem. jak facet nalega to niech spierdala, w koncu to twoj brzuch i twoje zycie i ty sie potem bedziesz musiala z bachorem męczyć a nie on

Gość oko luki
robie pieczątki z ziemniaków i ganiam po przystankach PKS tworząc oryginalne graffiti z bohaterami Króla Lwa :classic_cool:

Gość Alabama123
Witajcie moje drogie :-) Ja bardzo lubie Króla Lwa :-)

Gość a o co chodzi
jak nie możesz spać to nie rób sobie dziecka bo wtedy tez nie bedziesz spała ha ha ha ha

Gość Alabama123
Witam!To wyżej to podszyw.Widzę,że temat jest dla Was zbyt skomplikowany,może pora zbyt póżna.Nie chodzi mi o sam fakt posiadania dziecka,tylko o to,że jak kobietka zbliża się do 30 to tego sie od niej wymaga-urodzenia potomka itd.Ale to już nie istotne.Szkoda tylko,że jak człowiek chce normalnie pogawedzić to mało zainteresowanych wątkiem za to dużo "nie z tej bajki'.Wychodzę z założenia,że lepiej pisać o zabawianiu się genitaliami itp niż na poważny temat.Dzięki za lekcję,bo każdy się uczy na własnych błędach,tak jak Ja.Drugi raz nie wejdę do tej samej rzeki.Pozdrawiam!