Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniusia_

Hurra chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość aniusia_

Dziewczyny. Właśnie zrobiłam test. Quick Vue. Wyszły mi dwie kreski. Bardzo się cieszę, ale oczywiście zastanawiam się czy wykonałam test prawidłowo, ponieważ miałam wkroplić 3 krople moczu, a ja z tego podekscytowania nie wiedziałam czy już poleciało z tej pipetki i chyba dałam 4 lub 5. Myślicie że może to być wynik zafałszowany przez nadmiar moczu?

Gość zuzia23
Gratuluje!!! ja na test musze jeszcze troche poczekac

Gość aniusia_
zuzia dziekuuuuuje :) tylko napisz mi co myslisz czy wykonalam prawidlowo? czy jak 3 to 3 i nie wiecej powinno byc? na tescie nie napisali tego.

Gość zuzia23
nie mam pojecia, nigdy nie robila testu ciazowego ale dwie kropelki w ta czy w ta, chyba nie ma znaczenia nie przygotowuje sie jakos specjalnie do ciazy, poprostu przestalismy sie zabezpieczac i zobaczymy co z tego wyniknie

Gość aniusia_
Zuzia - bierz folik, to warto, czy zajdziesz czy nie, skoro odstawilas zabezieczenie to mozesz zajsc, a folik warto brac.

Gość aniusia_
Lecę do roboty, kobiety napiszcie co sądzicie o tym moim teście, jeżeli miałyście doświadczenia z quickiem

Na moje oko i doświadczenie to pogratulować. Ja nigdy tak rygorystycznie nie przestrzegałam liczenia kropelek i nigdy sie nie zawiodłam na tym teście. Pozdrawiam. Mamuśka zwariowanej trójki.

Gość aniusia_
To mogę zacząć się chyba cieszyć? :) yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :) :) :)

Gość agulinka1254445
Gratuluję!!!! Życzę dużo zdrówka i Twojej maleńkiej dzidzi.Wszystkiego dobrego:) Cieszę się razem z Tobą- bo naprawdę jest z czego:) Suuperr!!!!

ciesz się! a z tym folikiem popieram - jest bez recepty i jest zalecany przez lekarzy. nawet należałoby go brać przed planowaną ciążą i do końca I trymestru. Zapobiega on rozszczepowi kręgosłupa u dziecka.

Gość aniusia_
Dziękuję :) :) :) Jeju jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Choć mi ciągle lekko słabo i niedobrze :))) Ale szok. Ale rodzinka się będzie cieszyć :)

Gość zuzia23
aniusia- a maz juz wie???

Gość aniusia_
Zuziu, wie :) Chciałam mu powiedzieć po potwierdzeniu u gina, ale do gina to on musi mnie zawieźć, więc by się i tak domyślił. Miał minę lekko skrzywioną, hihihi :) Powiedział coś w stylu "łe a ja myślałem, że my będziemy musieli się trochę nastarać, bo to miłe" :) Ale cieszy się :)

Gość zuzia23
dobre!!! :D :D ja nie moge doczekac sie konca miesiaca a tak bardzo juz bym chciala cos wiedziec kiedy idziesz do ginekologa??

Gość zuzia23
smieszne!!

Gość aniusia_
Zuzia, jakis podszywacz sie pode mnie podrabia, wiec nie zwazaj na to co teraz bedzie pisane , jestem w ciazy na bank zuziu ;) i pamietaj cokolwiek ten dzieciak napisze nie mysl ze to ja :) milej zabawy podszywaczu :)

Anusia , to nic ci nie pozostalo ino pracowac nad tym dalij moze dzisioj sie udo , pozdrowienia WILI

Gość KYTI
A jak się zaczernia ! bo ja też chcę byc czarna

Gość GRATULACJE
pozazdroscic :)