Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy od punktu siedzenia

patologia się rozmnaża od najmłodszych lat.Słuchajcie

Polecane posty

Kiedys kolegowałam sie z kolezankami i one miały inne które tez tam przychodziły. Miałysmy 16-18 lat. Ja długo na dworze nie mogłam zostawac, nie ma mowy o uciekaniu z domu o paleniu i piciu.One piły, do domu nie wracały, piły, ich rodzice tez pijaki.Takich dziewczyn było dwie.Pomijam małżeństwo które tez tam przychodziło i upijało dziecko piwem by nie płakało.Gównażeria. No i ta jedna kolezanka powiedzmy Nadia puściła sie z jakimś i zaszła w ciążę.Dziś mamy 30 lat więc powiem szybciej. Niestety potem jakos drugie urodziła i nagle patrze wygląda jak biedna kobieta, bez pracy, z odrostami, w starych podkoczulkach wygniecionych, dzieci tez biednie ubrane i mieszkali w domu samotnej matki.tak skończyła. A taka była strojnisia, cycami wywijała, porywac sie dawała, dyskotek, mocna w gębie, pierwsza do bicia. Potem za iles lat patrze a Nadia juz tipsy ma, i wlosy umalowane, i jakies butki lepsze z bazaru, i ubranko lepsze,czysta na czasie, i usta podmalowane, dekold....i usmiech był.Wyszła z dna byc moze dzięki otrzymaniu pracy?dzięki sponosrowi? nie wiem, ale udało sie chyba.Nie wiem na jak długo bo w sumie by miec prace trzeba miec zameldowanie,a w domu samotnej matki chyba tam zameldowania niemają....... no ale do tematu wróćy. Druga kolezanka to juz całkiem meliniarstwo, biła, pila i puszcała sie.Bałam sie jej bo byłam inna, potrafiła tez mi uprzykrzac zycie nie powiem. No i ona wtedy tez zaszła w ciążę. Nie wiem , ale potem sie stoczyła.tez wyglądała jak lumpiara, oczy podbite, posiniaczone, strupy po ranach, koszmar. Patrze niedawno ona żyje...nawet ma kolejne dziecko, biedny maluszek, tez biednie ubrany, usmarkany, ona krzyczała, piła z typami piwo.taki marggines. I teraz patrze.mamy po ona chyba.........28 lat i trzecia ciąża.O ile nie czwarta:D ubrana tragicznie, poznała mnie ale unikała ze wstydu jakby........brzuch wielki , znów siniaki strupy na czole, te ubrania........gdzie mieszka nie mam pojęcia ale napewno jest to slams........a praca?z zasiłkowni chyba sie utrzymuje. ma dotacje pewnie i jakos przebimba. Patologia rodzi a my kobiety zadbane, wykształcone ,mające prace powstrzymujemy sie od posiadania dzieci w obawie- czy stac nas, czy damy rade wychowac? a te rodzą. I potem moje dziecko (powiedzmy grzeczne, wykształcone i czyste, najedzone) poznają takiego dzieciaka od nadi czy tej drugiej i powiedzą"mamo jestem w ciązy z tamtym chłopakiem. Z jakim? no z tym co ma mamę nadię , jakim? no ten co ma tauaz i nie ma lewego zęba a skąd on jest? no mieszka z mamą tam w domu? przeciez to slams dziecko nie, mamo to dobry fajny chłopak, nie wazne ze ma dziecko z inną, ze siedział w wiezieniu i nie pracuje i kradnie, no ale mnie kocha dziecko, znam jego mamę, to stara pijaczka i patologia, nie zadawaj sie z nim, to nie dla ciebie partner. Jego mama zle skończyła i dziecko poszło w slady matki, on zły przykład daje. -mamo, ale my sie kochamy i jestem w ciązy.. bez komentarza. Uchowaj Boze moje dzieci przed znajomością z dziećmi takich patologicznych kobiet.

i po to tu weszłas tylko?:O kolejny przykład.Wspaniała, mądra dziewczyna. matka piła ojciec tez,jednak nie widac było po nich tego.Niestety ojciec pod tory sie rzucił, a matka zwariowała, nie wiem czy zyje.Siostra tej mądrej dziewczynki w wieku 15 lat urodziła i poszła do tego"męża".Jakos ponoc żyje. ta mądra dziewczynka jednak jako dojrzała juz wpadła w sidła pijaka i wyszła za niego, urodziła mu 2 corki i z nim piła, wypadek samochodowy posiekał jej twarz. Była dziwką z alfonsem, nie poznawała ludzi, piła i piła.Umarła 2 lata temu miała 30 lat. kolejna dziewczyna. Wpadła w wieku 15 lat , córeczką zajmowali sie dziadkowie.Córka piła szlajała sie ,nie zajmowała sie pomocą przy creczce. Poszła w tango.......wróciła a rczej z rosji przywiezli jej zwłoki,Miała 20ścia kilka lat.

Gość znam sie
dekold bo dekoldy się odmienia.

Gość ile razy
tak tylko po to tu WSZEDŁEM

Gość zoną..
jak nie ma troski ze strony rodziców i opieki to tak się kończy.Od rodziców duzo zalezy, jaki dom stworzą, czy będą opiekuńczy, czy mają prace bo bez pracy to takie dziecko nawet chleba nie ma,......no i alkohol.Jak rodzice piją to najgorsze co moze być.

Osobiście znam 24-latkę z piątką dzieci.:( Patologia się rozmnaża.

Gość yk87k87
najgorsze ze z tym im dobrze ja probowałam wyciagnac takiego jednego alechyba nie chciał

Gość narzeczona Komarenki
Polsat.Pokazują reportaż , stoi 30letnia kobieta wyglądająca na 70latke, szeroka jak klocek, trwała a raczej jej pozostałości, odrosty, pomarszczona szara twarz, dłonie styrane. Za nią jakas izba-chałupka, na dworze stoi z 5 dzieci w róznym wieku, oczy smutne, głodne, biednie ubrane. Obok stoi sprzed komuny wózek, ona w kolejnej zaawansowanej ci.ązy. Prosi ludzi by dali jej pralke bo ciągle na tarze pierze.:O Pokazali srodek izby, pełno pieluch ,majtek wisi na sznurkach tak samojak i na zewnątrz, pokazuje ze kilka bochenków chleba dziennie kroi - dostaje darmo. Obok tapczanika na nim siedzi 4 dzici scisniętych i na kolanach mają zeszyty, jakiegos misia.Potem pokazują dalej ujęcie inne....podczas mycia sie. Miska (bołazienki nie ma), gorący garnekz wodą i do miski plusk i trze te buzie tym dzieciom, chlapu chlapu i następne. Boze ....a ja nie mam dzieci nadal mimo iz mam łazienke, mieszkanko, prace,..

Gość autorka ma rację
poruszyła poważny problem w tym kraju, patologia goni patologię -tylko głupie dziewczyny zaliczają wpadkę, te mądre wolą żyć w celibacie, uczy ć się i pracować , w ogóle bardzo rzadko wielodzietne rodziny żyją na poziomie, znam taką jedną... kolejny przykład dziewczyna lekko upośledzona umysłowo,bezrobotna, mąż pijak, ma dwójkę dzieci , była w ciąży z trzecim ale je oddała-czasem te upośledzone są mądrzejsze od tych normalnych, które hodują to coraz kolejne dzieciaki

Gość autorka ma rację
trzeba zapobiegać głupocie i ciemnocie w tym kraju

Gość blu lagun
ja akurat znam wielodzietna rodzine, która zyje na poziomie. dzieciaków jest 6, (własciwie, połowa to juz nie dzieci- ale mieszkaja razem)niczego im nie brakuje, nie przelewa sie jest po prostu normalnie. zadne tam zacofanie- maja komórki, koputery (bo nie jeden). ale faktyczie to bardzo zadko spotykane .....

Gość blu lagun
Poza tym jem zwłoki :classic_cool:

Gość mój mąż pchodzi
z wielodzietnej rodziny. Był jednym z tych starszych. Oboje rodzice pracowali, nie było nie wiadomo jakich luksusów ale nawet na firmowe buty dla dzieci mieli, nie mówiąc o komputerze czy innych pierdołach. A komputery, jak mąż był dzieckiem było niewiele, jak jeden był na osiedlu to już wypas :P :P Wszyscy pokonczyli studia - jedni lepsze, inni gorsze, ale takie sami wybrali. Mają pracę, mąż robi doktorat, jest kochanym człowiekiem. Więc do cholery przestańcie stawiać znak równości miedzy patologią a rodzinami wielodzietnymi, jak nie macie o tym bladego pojęcia!!!

Gość mój mąż pchodzi
O własnie mój mąż wrócił z pracy... Józek do cholery chodź tu i zapnij mnie od tyłu bo juz wytrzymać nie mogę!!!!

Gość gość
JAK TO DOBRZE ŻE PORUSZACIE TAKIE TEMATY !!! :-))) mega z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e !!! bo ciężko w necie jest cokolwiek znaleźć na ten temat bo pewnie pis z rydzem aktywnie działają żeby usuwać takie strony i zachęcają do rozmnażania się patologii a to przecież jest widoczne wszędzie, wystarczy wyjść na ulicę żeby zobaczyć co się dzieje, jakiś obłęd, więcej zakochanych parek pchających wózki niż mrówek w mrowisku i to jeszcze wózki podwójne i potrójne, patola się mnoży niemiłosiernie a to wszystko wina komunistów tych starych moherów babć i dziadków co aktywnie szkolą młodzież od dziecka wpajając agresję, mściwość i rozmnażanie a później taka gówniażeria jp ddk rpk itd bandziorstwo co mają po 15-17 lat z wózeczkami dumnie spacerują na ulicy w polsce to już norma coś oczywistego, wręcz każdy kto jest kawalerem nie ma baby i nie płodzi dzieci jest uważany za pedała przez moherów i młodocianą patole