Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzewko szczescia1234

Czym zajmuje sie pedagog szkolny?

Polecane posty

Gość drzewko szczescia1234

Gość która z Was...
M.in takimi niedoukami jak ty. Zadając takie pytania wystawiasz świadectwo o sobie, że ręce opadają

Gość preferrr
do ktora z Was--> jak na razie to o Tobie źle swiadczy. Dla mnie to Ty potrzebujesz pomocy bo nie potrafisz przeczytac pytania i go zrozumieć ! Widac ze nie masz pojecia czym sie zajmuje szkolny pedagogo i poprostu oczerniasz innych. Smiac mi sie chce z takich ludzi jak Ty. Zal mi Ciebie!

1) pierdzenie w stołek (najlepiej wyściełany gąbką by pierdy łagodnie acz nieuchronnie wnikały wgłąb) 2) walenie pochwy względnie konia (w zależności od płci), szczególnie podczas lekcji, gdy w szkole jest cicho a wszyscy siedzą w swoich klasach 3) rozwiązywanie krzyżówek, szczególnie jako forma regeneracji psychofizycznej po punkcie 2 4) pomoc uczniom w ich problemach związanych z nauką, wiekiem dojrzewania, relacji międzyludzkich ze szczególnym uwzględnieniem życia szkolnego To chyba wszystko...

Gość ale sie usmialam
jestem sekretarka w szkole i dokladnie takwyglada praca pedagoga szkolnego zapomniales dopisac ze jescze domagaja sie pelnego etatu i wiecznie podwyzki za ich ciezka prace

Gość a kto mipowie ile moze zarobic
taki pedagog z 10cio letnim stazem

Gość tak okolo
okolo 1000 zlotych, bo maja pol etatu

Gość niee z 650 zl

pedagog szkolny z zalozenia powinien zajmowac sie glowie problemami mlodziezy (szeroko pojete znaczenie) tylko niestety w praktyce zwykle wypelnia tony papierow, zajmuje sie stypendiami unijnymi, nastepnie wyprowadza dzieciaki na apele i pilnuje porzadku. ze swoja praca nie majac nic wspolnego.

Gość Studentka pedagogi
Jest bardzo duzo zajec, ktorymi moze zajmowac sie pedagog.Wszystko łaczy tylko jedno -ciagłe skupienie na człowieku-i tym małym i zupełnie duzym.Napewno to zajęcie wymaga wielkiej cierpliwosci i umiejetnosci skupienia sie na kontakcie z druga osoba.A zarabia od 1 do 2 tys.